• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine kavga yine dövüş.. :-(

Bende onu diyorum kemik atmadım daha sus bence
vuhhhuuuuuvvv bu eğer ki bir kadınsa Allah sağında solunda önünde arkasında duran tüm insanlara sabır versin,Adamı panikatak eder,cinnet getirtir...yuva yıkar..
Yok ben bu seviyeye düşmeyeceğim. Size hayatta başarılar.
kıssadan hisse bence fazla yazmamak lazım bu mevzuya..kızımız hocayı dinlemeyip sıra altından eğlence çıkarıyor kendine.

B.k izlersin onu zor yaparsin biraz amaaa dur pardon ya bu mezhep genisligindende olabilir sen seyde yaparsn ozman sevglini kiz arkdsnla falan paylasabilrsin hani

byby69 ; siz kk da ilk konu açtığınızda eşinizle düğün fotoğraflarınızı koyduğunuz ve bir tv programında tanışıp evlenen çift miydiniz ?

Yönetim bu nedenle güvenliğiniz için konuyu yönetime taşımamış mıydı ? Ben yanlış mı hatırlıyorum ?

kk kk olalı böyle bi üye görmedi.azcık daha devam etsen millet aferin kocana az bile yapmış diyecek.ya insan bi düşünür bende hatalı olabilir miyim diye.azıcık kendine döner bakar.

helal olsun hakaret dağarcığın çok geniş,süper küfürler biliyosun Allah nazarlardan korusun bu konuda harikasın.

Aa laf soktu... ama uzgunum egon tatmin olduysa naşş

Sana hoşşt bile denmez. Köpeklere hakaret olur.:KK49: Egonun ne olduğunu biliyor musun acaba? Şüphe ettim de.:KK51: Eğer bilseydin egosunu tatmin etmeye çalışan kişinin kendin olduğunu anlardın. Anlardın dedim. Umarım bunu da hakaret olarak algılamazsın.:p

Bunun aksini idda edip acip su filmi izleyin eger benim kocam kocam bunu izlesin sıkıntı yok diyen bi kadın..... çıksın haşa o allahsızdr... zina sadece kadınla erkegin arasında gecen yasak cinsel ilişki degildir göz zinası diye birsey var erkegin namusu göz kapaklarıdır.. !! Tabi imamszlar anlmz

Konu çok uzamıs okuyamadim ama su cümlen hiç olmamış. .sen gerçekten imanlı biri olarak nasıl söyleyebilirsin bunları. .Tövbe aşa Ya Rabbim!insanlar hakkında bu kadar keskin net sen karar veremezsin. .Bu çok günah Biliyormusun!hele hele neyse yazamayacagim. .Allah affetsin hepimizi..

Sana hoşşt bile denmez. Köpeklere hakaret olur.:KK49: Egonun ne olduğunu biliyor musun acaba? Şüphe ettim de.:KK51: Eğer bilseydin egosunu tatmin etmeye çalışan kişinin kendin olduğunu anlardın. Anlardın dedim. Umarım bunu da hakaret olarak algılamazsın.:p
Yok canim algilamam m.etme kendini anlatiosun sonucda ;-)

seni direkt Kazene postalamak lazım.. geçen sefer ki konunu başın derde girmesin diye silmişler, bu sefer yakacak canını, tersi pistir demedi deme.. affetmez eşine kadar gider bunun ucu haberin olsun..
Yorum yapmayin insan gibi soyluyorum sadece

Back
X