yine kavga yine kavga biktimm off :(

merve200

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2008
680
0
0
- Yurtdışı
iyi geceler kizlar
artik yüzüm kalmadi konu acmaya ne olur kusura bakmayin baska sekilde
bu saatte kimseye icimi dökemem iyi deilim su an
olayi bastan anlatayim
aksam 7de sözlüm eve geldi ve telefonda konustuk konusmamiz sadece 4 dk sürdü
ben biraz yorgundum ama belli etmemeye calistimi sevgilim bugün neyaptin diye sordu evdeydim dedim ben ona sordugumda hic iste calistim geldim dedi hic biseyi anlatmaz tabi herzamanki gibi.. sonra durdum durdum baktim konusmuyo sinir oluyorum bu huyuna zaten sonra dediki dur ben dizimi acayim bakim baslamismi.. tabi ben anladim bu kapatmak isteyisinin bi sinyali bende dedimki iyi sen dizini izle ozaman ben yaticam dedim peki hayatim dedi hic hayirda demiyo sinir yaa
sonra tabi kac günden beri bu böyle hergün dizi hergün yorgun yada baska bisey
zaten ben almanyada o istanbulda oldugu icin gün boyu konusmuyoruz sadece aksamlari isten gelince ve bu konusmalar artik sadece 5 dk sürüyor
sonra ben yine aradim sen yatmadinmi hayir dedim moralim bozuk dedim
baksana hep dizin var haftanin hergün dizin var biraz benimle ilgilensen ne var dedim
sen eskiden böyle deildim diye basladim sonra tabi bunun cevabi: dizimi izleyebilirmiyim kapatalim yarin görüsürüz ben bu lafina dahada sinir oldum basladim aglamaya
sonra bu telefonu meger kenara koymus bende agliyorum biyandanda konusup derdimi anlatmaya calisiyorum sonra aldi telefonu sen hala konusuyomusun yaa dedi delirdim resmen
sonra dedimki bu böyle olmuyo ben ayrilmak istiyorum sen böyle yaparsan dedim sen bneim bi derdim oldugunda dinlemiosun kötü günümde nasil yanimda olucaksin dedim
buda iyi hoscakal sana mutluluklar cocukluklarinda ugrasamicam dedi soktayim hala üstelik cok af edersiniz her b..ka agliyosun zaten dedi dizininde icine ettin dedi ( af edersiniz tekrardan ) onu taniyamiyorum yaa cok terbiyesiz cümleler bunlar (
sonra iste herkes uyuyo yarin konusalim dedi uyanmasinlar dedi bende inat ettim devam konustum sonra bu balkona cikti dediki al simdi rahat rahat konus diye bagirdi
lanet olsun karsima ciktigin güne diye bagirdi nerden ciktin karsima insanin hayati bukadar düzenden cikmazki diye acti agzini yumdu gözünü bende yaa sen biraz insan gibi konusurmusun dedim sadece bana üzerine düseni yapsaydin ilgi gösterseydin bunlar olmazdi dedim ve cevabi: yaa sen neyap biliomusun, git kendine sana cok ilgi gösteren birini bul ben böyleyim isine geliyosa diye bagirdi seside titriyo kulaklarima inanamadim yaa 2 yil oldu bukadar basitmi dedim söylenicek laflarmi bunlar dedim biraz insan ol adam gibi davran dedim bana eskisi gibi sahip cik dedim ben insan deilim adam deilim diye basladi bagirmaya sonra balkondan iceri girdi dediki lanet olsun herkez duydu senin yüzünden düstügüm hallere bak beni cileden cikardin laftan anlamiosun vs.
bende sana harcadigim her bir saniyeye yaziklar olsun dedim
bu bagirarak daha arama milletide uyandirma ARAMAAA dedi ve teli kapatti
bu galiba ikimizdede bardagi tasiran son damla oldu uzun zamandan beri hergün tartismamiz oluyordu ve dayanilmaz cekilmez hale geldik

kabus gibi yaa en basta rüya gibi baslayan iliskimiz bitti resmen üstelik cok saygisizca
1 ay kalmisti istanbula gitmeme
kadermi yoksa bir imtihanmi kizlar ilk önce ben dedim ayrilmak istiyorum diye ama oda sanki hemen hazirmis gibi tepki verdi
kesin ayrildik bundan eminim cünkü cok rahatina düskün bi insan rahatligi okadar seviyorki ama yalvarsa bile geri dönemem artik cok büyük laflar ettik sinirle olsa bile yenilir yutulur seyler deil
ama bugüne kadar cok güzel seylerde yasadik nasil unuturum evlenicegim adamdi o benim tüm hayallerimde bas rolde o vardi nasil silip aticam hayatimdan
unutmak istiyorum ama nasillll

Son düzenleme:
inanamıyorum yaa... çok üzüldüm canım ilişkinin bitmiş olmasına.ama erkenden bitmiş olmasına sevin bence böyle umursamaz biriyleee ya evliqe kadar devam edipte bitseydi ozaman daha kötü olurdu üzme kendini sakınn...

diğer konularına göz gezdirdim de sorunlu bir ilişkiniz var galiba

yaş farkı ( daha çok kuşak farkı) mevcut gibi. siz 19 o 25

olay çok yeni galiba. unutmakta kararlı mısın?

evet kararliyim cünkü ben cok duygusal bi insanim
ilk baslarda anlardi herseyi ama artik teselli bile etmiyor
sen hak ediosun diyo
kenimi harap ettim senin iicn sen degismedin güven problemin var diyo
ve uzakta oldugumuz icinde iletisim kopuklugumuzda var gibi (
zaten oda cok öfkeliydi daha aricagini sanmiyorum hem beni deli gibi seviyor
hemde rahatina bi okadar düskün..
onu rezil ettigimi ve cok fazla üzerine gittigimi düsünüyo beni suclu görmesine dayanamiyorum beni moralim bozuk bi sekilde birakan o söyleyincede
sen zaten herseye agliosun diyo ben sefekatli olmasini bekliyorum ama 2 aydan beri
kedi köpek gibi oldukkk buraya kadarmis ama hic iyi deilim hanimlar cok kötüyüm anlatamam icimde biseyler kopuyo sanki bogazimda dügümler yutamiyorum

aslinda umursamazda deildide ne oldu ona böyle anlamak cok zor
ya basta kendini dört dörtlük gösterdi yeni yüzü cikti
yada gercekten yasadiklarimiza tahamülü kalmadigi icin
patlamaya hazir hale gelen bi bomba gibi
herseyi erteliyor hep yarin konusuruz
yarin tartisiriz
bu aksamda böyle deseyim hic bisey olmicakti
ama yarin yine dizisi olucakti ve bu sekilde iliski sürdürülmüyorrrr

unutmak için acını doya doya yaşıyacaksın. kendine izin ver. unutursun.

hiç kimse vazgeçilmez değil, unutulmaz da değil.

sonra kendi hayatına odaklanacaksın, onun müsade etmedi şeyleri sonuna kadar yaşacaksın. derslere /işine odaklanacaksın

sen farkına varmadan by by eski sevgili olmuş olur :lepi:

ins. dedigin kadar kolay olur canim
ama onu meger okadar benimsemisimki
baska birisini asla düsünemiyorum bile
ömür boyu evlenmemeyi bile düsünüyorum
belkide su an böyle bilmiyorum
ama birdaha asik olamicagim kesin
ailelerimizde tanismisti hersy ne güzeldi
2 sene kalmisti evlenmemize okulum bitince..
allahim bu aciyi al bendenn ne olur

biraz üstünden zaman geçsin bak nasıl aşık da oluyorsun, unutuyorsun da.

öyle düşüncelere dalman normal ama kendini hırpalamaktan ileri gitmez

ileride şu halini gülümseyerek anımsarsınkaydirigubbakcemile5

burada bi konu vardı "ayrıldım yeni aşklara yelken açıyorum" başlık bu idi sanırım.

valla zaten gecen gun o kadar kolay barismaniza sasirmistim ben demek ki bu sekilde intikam aliyor senden diye dusundum bunu okuyunca da..
bu kadar agir laflar.. ne yaptiniz siz birbirinize yahu? saygi sevgi kalkmis bunlar aradan..
sen de cok damarina basiyorsun her seferinde neden bilmiyorum biraz biraksan tamam sonra konusalim desen olayi sogutsan adam belki ilgilencek senle konuscak ilgi gostercek ama sen agzini actigin anda neden ilgilenmiyorsun diyosun.
bi bikkinlik var adamda belli..
bana kalirsa zaten cok erken sozlenmissiniz. uzaktan iliski yurutmek zordur bi de sizde cok yas farki var..
ailesine de yansmis olaylar kotu olmus bence.. hayirlisi de bundan sonra hayirlisi olsun..

bence çok fazla ayrıldım psikolojisine kaptırma kendini herkes ayrılıyor insanlar daha büyük sorunlarla uğraşıyor kendi hayatına bak bu saatten sonra biraz da kaderci olmak lazım hayırlısı buydu belki de...hayat kime ne gösterir bilinmez...sen güçlü ol koyverme kendini başın dik olsun yoluna devam et...zamanla unutacaksın canım...herkes gibi sende atlatacaksın...:teselli:

kader kismet böyleymis diyip unutmaktan baska cagrem yokki
artik ne olursa olsun biz fazla yüz göz olduk ve saygi sinirlarida a$ildi
gördügüm kadariyla beni kayip etmemek icin agzinida tutmadi
dizisi daha önemliydi..
anlamadigim onun iicn bukadar basit olmamali 2 yil boyunca ne mücadele verdi anlatamam neleri atlattik
telefonda beraber agladimiz günler bile oldu
ama simdi duygusuzluk diz boyu

Zaman ne gösterir belki pişman olur arar canım biraz zaman tanıyın birbirinize düşünün iyice hemen kesip atma olayı hakkınızda ne hayırlıysa o olsun canım
Allah yar we yardımcınız olsun

artik birbirimize nekadar zaman versekte
isin civigi cikti artik
bu ilk deil kac kez yasadik hep göz yumduk ikimizde
o hep benim degismemi bekledi hep o teli kapatmak isteyince kapanmasini
hep anlayisli davranmami hep canim cicim demeyi
ama biyerden sonra olmuyo hersey iki tarafli o baslarda bütün emegini harcadi
sonra onun cabasi bitti benimkisi basladi birtürlü orta yolu bulamadik
hep icimde bi korku var acaba baskasi beni onun sevdigi kadar severmi
böyle laflar diyen adam nasil seviyo demeyin onlarin hepsini öfkeyle söylüyor
tabi bu onu hakli cikarmaz af etmeyide düsünmüyorum
ama artik günümüzde okadar igrenc seyler yasaniyorki korkuyorum insanlara güvenmiyorum eger
ben bir defa olsun birisi tarafindan aldatilirsam kendimi kayip ederim bu hayattan vaz gecerim

hey yavrum bee insan eşinden boşanıyor kaç yıllık yuvası sona eriyorda senmi atlatamicaksın.. hayır yani ben bu tel konuşmasını neden bukadar uzattın neden bukadar sorular sorup üstüne gittin anlamadım... adam sen ağlarken teli koyarken sen hala kapatmıyorsun teli ve hayır konuşucam diye üsteliyorsunn.. , ılişkinizde saygı bitmiş zaten adamı çıldırtmışşsın avazı çıktığı kadar bağırmışş saygısılığına saygısızlık katmışş tamam seninde suçun var bunda uzatmamalıydınn ama nebilim yaa sevgi bilmem ama saygı kalmamış artık sizde...

Bence şanslısınki imzayı atmadan bu olaylar olmuş ve sana o lafları demiş Birde bu yönden düşün ve ayrıldım yapamam onsuz artık sevemem mutsuz olurum moduna gırme şu durumda Gururunu ön plana koy ve onu dizileriyle başbaşa bırak...

işte bunların ana sebebi arkadaşım uzaklık maalesef uzaklıklar ilşkiyi kimi zaman böyle kötü etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…