Yine kavga

Eşinizin ne yaptigindan haberiniz yok sizden sakliyor, ayni evin içinde siz de para sakliyorsunuz, guvenemeyip bir de çantada dolastiriyorsunuz. Bu evliligin hangi kismina sans verdiniz ki? Birlik beraberlik yok, bosuna birbirinizin hayatindan ve zamanindan calisiyorsunuz.

Merhaba herkese
Direk konuya geçeyim
Sabah işe geldim bi kaç saat sonra eşim mesaj attı evde hiç para var mı diye
Bende var ama evde değil yanmda dedim 3 bin gibi bişey.. acim lazım olduysa vereyim dedim
Bu başladı saydırmaya
İnsan niye o kadar parsyı yanında tutar senin niyetin belli, aklı başında kim yanında gezdirir
Sende bişey istemiyorum vs bir sürü laf saydı
Bende dedim ki ben iş yerinde bütün gün ayaktayım milletin derdini çekiyorum üç beş kuruş para biriktiremycekmiyim ben bunu istediğim yere koyarım isinsan gibi lazımsa vereyim dedim
Ama tabi karşımda insan yok ki unutmuşum...
Ben onun parayı ne yaptığını bile doğru düzgün bilmem anlattığı kadar..
Ama bu defa kendimi ezdirmeye niyetim yok çünkü çekemiyorum artık

Keşke o kadar para olduğunu söylemeseydiniz. Bence hata etmişsiniz.

Yani sizin konularınız çok üzüyor beni
Kuş gibi çırpınıyorsunuz evlilik için ama karşıda bunu anlayacak bir adam yok
Hani eşinizin bu kötü huyları olsa ama sizi sevse saygılı davransa yine bir nebze bu adamın tutulacak bir yanı yok

Bir süre sonra sizden faydalanamazsa her şeyi bırakır kaçar bu adam

Ben her kadının evli olsa da olmasa da kenarda durumuna göre birikimi olmasını destekliyorum. Özellikle çalışıyorsa bunu kesinlikle yapmalı. Ama paranızı bankada tutun altın filanda gram atın şeklinde bankada biriktirebilirsiniz. Eşiniz istediğinde gerçekten ihtiyacı varsa verirsiniz

Yani sizin konularınız çok üzüyor beni
Kuş gibi çırpınıyorsunuz evlilik için ama karşıda bunu anlayacak bir adam yok
Hani eşinizin bu kötü huyları olsa ama sizi sevse saygılı davransa yine bir nebze bu adamın tutulacak bir yanı yok

Bir süre sonra sizden faydalanamazsa her şeyi bırakır kaçar bu adam

Evet karşımda adam yok ki çok haklısınız

Parayı biriktirmıssınız ıstedıgınız yerde tasırsınız ondan izin alacak degılsınız koskoca yetiskin kadın.
Para Yok deseniz saklasanız, tepkisinde haklı derdim ama haksız.
Eski konularınızı yanlıs hatırlamıyorsam problemli Evlılıgınız vardı, bosanmayı dusunmez mısınız?

Yani aranızda para konuşmanız bile enteresan geldi bana. Üstelik evlisiniz. Bu konuları aşın bence yoksa daha cok kavga edersiniz para mevzusundan dolayı. Ben erkek arkadaşımla evli olsam birikimim varsa evin içinde koyarım belli bi yere ve bu eşimle ortak olur o da oraya koyar eğer lazımsa haber veririz gerektiği kadar harcanır sonra yine kimin eline para geçerse oraya koyar. Böyle ayrı gayrı yapmayın birbirinize karşı güvensizsiniz gibi geldi bana

Sizin evliliğiniz evlilik değil ki. Kusura bakmayın ama eve döndüğünüzde o adam çantanızdan parayı alıp yese hiç bir şey yapamazsınız. Birikiminizi ailenize yada güvendiğiniz birine verin ki boşansanız bile hak iddia edemesin. Tabi boşanırsanız..

Back
X