yine kayinvalide artık bir son bulsun bu :(

papatya1993

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
306
68
318
35
Evet kizlar bir cok kayinvalide problemlerini okudum yorumladim hepsi de birbirine benziyor aslinda benim derdime gelecek olursak kayinvalidem sogudum sevmiyorum gormek bile istemiyorum onu iki aylik evliyim ve yapmadığını bırakmadı evlendik kapadokyaya gittik balayina 5 gün kaldik sureklei aradi gunde 5 defa aradi ordan bilmeliydim kişiliğini neyse evimize geri geldik gece 1 de aradı neden dönüşte ugramadiniz diye sesimi çıkaramadım çalışıyorum 8 de çıkıyorum isten markette çalışıyorum ve hâliyle cok yogun tempoda çalışıyorum hak verirsiniz ki yoruluyorum 1 ay sonra ayni çalışıyorum rahatsızlandım eve gittim kv de geldi bana dedim birsey icer misin anne yoj dedi ama nasıl hastayim bakin kafami kaldıramiyorum i gittim ihlamur yapmistim kendime ona da verdim içti k. Bakma anne ama uzancam kötüym dedim birsey demedi sonraa hadi kalk dugune gitcez dedi anne yapma etme hastayım isten dönüp geldim yok efendim neymiş gidilecekmis çalıştığım icin biryere gezdiremiyormus beni esimi aradi oglum ben boylr saygısız gelin görmedim karsimda yatiyo bi taraflarini ayirip ben boyle saygisuzliga gelemem dedi aradım esimi geldedim yok efendim benim evimde oturuyorsun her dedigimi yyapacaksın ben srni bana ve oğluma hizmet et diye aldim mecbursun vs vs aileme ağıza alınmayacak laflar etti ve o gunden sonra onun evine gitmedim 2 hafta esimi aradıgece ağladı bir suru gelmiyor gitmiyor dıye esim alttan al gidip gel ben arada kalıyorum dedi biraz sert ciktim esime o da bana sert cikti kavga ettik ayri yatiyoruz su anda evliliğim bitmek uzereçok mutsuzum çok

Allah yardımcın olsun. Okurken bile telefonun içine girip buradan kadını boğasım geldiyse seni düşünemiyorum. İkiyüzlü insanlar kadar itici insan tipi yok. Oğluna hizmetçi tutsaymış. Ne demek hizmet et diye aldım ya? Sanki marketten, pazardan bir şey alıyor! Işin çok zor. Taşınma imkanınız varsa taşının. Kaynananız da onun kirasıyla evinize bir hizmetçi tutsun kıymetli oğluna hizmet etsin diye.

mesafeni koru ..
nasıl başlarsa öyle gider ..
duymamaya çalış ..
daha cok yenisin ..

evlilik otursun zamanla ..

Canım Allah sabır versin.İşin zor mesafeli ol senden çekinsin siz olarak hitap et.Asla ayrı yatma sakınnnn çok büyük bir hata.O ayırsa yatağı git yanına al yastığını kadının yeri kocasının yanıdır falan de yanına yat.Annesi bu kadar iyi davranırken sakın eşine soğuk yapma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kayınvalideni dövmek geldi resmen içimden

sabır herşeyin başı
zamanla eşiniz annenizin tavırlarından anlayacak zaten
siz bu arada olumlu yaklaşın
ama çok büyük terbiyesilik

Ben iyi kaynana olanını görmedim evlenenler mutlaka kaynana yüzünden tartışıyor tartışmam diyen yalan söylüyor bende yeni evliyken duygu sömürü yapardı ağlayarak oğluna hafta sonları mutlaka geleceksiniz diye ev resmen b.....k götürürdü
halen aklıma geldikçe nefretim tavan yapar gerçekten bana epey çektirdi bir çok konuda aldığım koltuk takımı dahi bana sormadan değiştirdi aldığım perdeler sırıtı ohooo daha neler var eşime sorsan annesi melek ben ne çekmişim ki sonra kızımlada uğraşınca eşim ancak o vakit annesiyle kavga etti daha anlatacak çok şey var bitmez ........

Kadin cok seytan yaa. Utanmaza bak mecbursun diyor birde. Anali olgullu cins bunlar.

Konu sahibi sakin geri adim atma. Esinin dedigini yaparsan yine de yaranamayacaksin bunu unutma. Kabul edeceklerse boyle kabul etsinler.

böyle devam edin ayrı yatmaksa ayrı yatın eşiniz size saygı göstermeyi öğrenmeli
taviz tavizi doğurur
eğer bunu sineye çekerseniz oğlum nasılsa arkamda diyip daha da cozutabilir

Peki sonra degisti mi canim kv tavırları dehisti mi

Allah bana gerçekten sabir versin

Allah kolaylık versin canım şimdi okuyunca eski günlerim geldi aklıma işitmediğim hakaret kalmamıştı benimde...bence böyle devam et o kadın senden özür dileyip alttan alana kadar...eşinle ayrı yatman hoş değil ama mücadeleyi bırakma çünkü sen alttan aldıkça eşine kıyamadıkça daha fazlası istenecek ve asla kimse seni düşünmeyecek...nasıl başlarsa öyle gider...daha yolun başındasın sen alıştırcaksın onları sana saygı duymalarını sağla...bende ilk aylarımda buna benzer şeyler yaşadım ve hep eşim arada kalmasın dedim sonum hüsran oldu...eşinde bigün kendi kuyruğuna bastıklarında sana hak verecek ama ozaman kadar yıpratıyolar insanı...

kızıyorum olmuyor küsüuorum olmuyor nasil tepki vereceğmi sasirdim tek çözümü bunda buldum

Inan cok yorgunum 15 yıllık evli gibiyim of

peki eşini aradı seni şikayet ettiğinde eşin geldimi tepki vermedimi anacığına
Hemde cok buyuk tepki verdi ben bile şaşırdım ama dedigim gibi kadin yüzsuz 2 gün sonra hic birsey olmamis gibi yine geldi

Hemde cok buyuk tepki verdi ben bile şaşırdım ama dedigim gibi kadin yüzsuz 2 gün sonra hic birsey olmamis gibi yine geldi

ıyyyy bunların yüzsüzlüğünüde bilmemmi...aslında onlar yüzsüzlük olarak görmüyorlar oğullarının eviya meydanı sana ırakmayacak aklınca...ben 7 aylık hamileyken kendi evimden kovuldum karkış ev tuttum şimdi kızım büyüdü ama ne zorluklarla buz gibi evlerde şuan bi görsen hiiiiçççç bişey yaşanmamış gibi...ben muhatap olmuyorum ama onlar gelip gidiyorlar.eşini karşına alıp konuş.kırgınım bana zaman ver onlar senin ailen ama beni kızları gibi görmüyorlar burası seninde evin istedikleri zaman gelsinler ama beni zorlama de ben bu cümleyi 10 milyon kere kurdum eşime iyie soktum kazıdım beynine anca anladı şimdi bana dokunmuyo e birazda kendi kuyruğunada bastılar anladı kimin ne olduğunu zamana bırak canım yapacağın tek şey bu yıpratma kendini yemişim ailesini olan sana oluyo sana bişey olsa dönüp bakmazlar bile onlar için üzme canını...

Canim gecmis olsun ama sakın ayrı yatma cunku ayri yatmak araya sogukluk katar esin senden uzaklasir kayinvaliden de gule oynaya izler. Bence esinin yanina sokul yat ama sunu da soyle ben yanina haksiz oldugum ic8n degil seni cok sevdigim icin geldim. Evet o senin annen ama bana boyle davranma hakki yok. Benim onunla hicbir bağım yok sadce seni sevdigim icin onu seviyorum eger o da seni seviyorsa beni sevmeli falan de. Tatli dilli ol bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…