o zaman bi ise girmeni tavsye ederim en azndan gunduzleri evde bulunmazsin. geceleride yatarsin. ise girmen de mumkn degilse mecbur katlanacaksn. la havle cek bol bol. otur tv izle evinin isine bak. sabretKeşke mümkün olsa ama bikaç yıl daha mümkün değil ayrılmamız
İnanın o an ne diyeceğimi bilemedim onun söylediği lafta benim anneme sonuçta zaten o lafı mutfaktan bağırarak söyledi ben başka odadaydım o öyle söyleyince hızlı hızlı gittim yanına noldu vurucakmısın bana dediÖncelikle Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin inşallah...
Ben bir an gözümde canlandırdım sizi keşke hiç surat yapmadan direkt neden böyle dedin kalbim kırıldı deseydiniz.
Yada sizi bilen biliyordur hiç söylemeseydiniz ne bileyim.
Dil yarası kolay kolay geçmiyor onun söylediği kötü evet ama sizin söylediğiniz sözde çok ağır olmuş bence
Sonuçta eşinizin annesi keşke demeseydiniz.
ben çalışmıyorum ama o çalışıyo gündüzleri yok evdeo zaman bi ise girmeni tavsye ederim en azndan gunduzleri evde bulunmazsin. geceleride yatarsin. ise girmen de mumkn degilse mecbur katlanacaksn. la havle cek bol bol. otur tv izle evinin isine bak. sabret
evet bende öyle söyleyince kötü oldu haklısınız ama kendimi tutamadım işteyerden göge kadar haklisinniz.
AMA keske bagirmasaydiniz, birde o agir lafi söylemeseydiniz.
hakliyken biraz suclu durumuna düsmüssünüz.
Bir evde yasiyorsunuz zaten barisicaksiniz :)evet bende öyle söyleyince kötü oldu haklısınız ama kendimi tutamadım işte
Ona kalsa bana hiçbişey yokmuş gibi davranıyo zaten ama annemle aynı ortama girince suratı beş karış oluyo herkese surat yapıyo. Birde hamile olma ihtimalim var ne yapıcam inanın bilmiyorumBir evde yasiyorsunuz zaten barisicaksiniz :)
ama böyle olaylari hayat boyu cekemezsiniz... yakiniizda bir ev tutun annesine.
konuşuyorum zaten eşimle ama biraz daha sabret diyoAllah yardımcın olsun zor bir durum.. Bence eşini üzme çünkü o sana hak veriyormus. Kırılmasın annesi sonuçta o akrşısına alamaz onu. Sadece eşinle konuş. Annesiyle ilgili sıkıntılarını analt. Saygımı sevgimi kaybediyorum ona karşı, ele güne rezil olmadan bir hal yoluna koyalım dersen eşin seni daha iyi anlıcaktır eminim..
oh iyi iste bu fırsat senin icin. en azndan bi kac yil idare edebilirsn bu seklde.ben çalışmıyorum ama o çalışıyo gündüzleri yok evde
Ona kalsa bana hiçbişey yokmuş gibi davranıyo zaten ama annemle aynı ortama girince suratı beş karış oluyo herkese surat yapıyo. Birde hamile olma ihtimalim var ne yapıcam inanın bilmiyorum
bu kararı en başından verirken bütün bunları konuşarak ve göze alarak evlenmiş olmalıydınız hepiniz
kayınvalıdenız belkı saka yaptı , akrabayı ovmek ıstedı temızlık yapmak zorunda degıl ya sagolsun yardım etmıs yuceltmek ıstemıstır annenızın sıze bunu tasıması HATA.
şaka yapmış olsa sadece beni söylerdi ama o benimle beraber ablamıda katmış işin içine senin kızların böyle yapamaz demiş yani annemebu kararı en başından verirken bütün bunları konuşarak ve göze alarak evlenmiş olmalıydınız hepiniz
kayınvalıdenız belkı saka yaptı , akrabayı ovmek ıstedı temızlık yapmak zorunda degıl ya sagolsun yardım etmıs yuceltmek ıstemıstır annenızın sıze bunu tasıması HATA.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?