• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine kayınvalide :/

Morbidangel78

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2016
29
4
1
44
Selam kızlar dün kayınvalidem bize geldi öğlen oturmaya Kısaca geçiyim ya en iyisi ayağım kurudu kızım dedi bana kremin var mı diye bende var anne dedim getirdim kremin yarısını sürdü ses etmedim sonrada havasiz kalsinki daha iyi olur dedi bize geldiği ayakkabısını giydi ve koltukta oturmaya başladı ayakkabı sürekli halıya değiyordu.Sonra ben mutfağa geçtim çayları koymaya baktım yanıma Gelmiş kızım yardım ediyim diye Ayakkabısıylada halıya basarak gelmiş.Anne ayağında ayakkabı vardı neden bastın dedim birşey olmaz kızım arada böyle yapilmali cok titiz olmak iyi değil dedi.balkona gecerken tabi ayakkabılar ayağında salonda lambur lambur geldi gidene kadar ayakkabısını çıkarmadı Bende ses etmedim siz olsaydınız ne yapardınız İyi niyetim suistimal edildi bana göre sizce ?

Selam kızlar dün kayınvalidem bize geldi öğlen oturmaya Kısaca geçiyim ya en iyisi ayağım kurudu kızım dedi bana kremin var mı diye bende var anne dedim getirdim kremin yarısını sürdü ses etmedim sonrada havasiz kalsinki daha iyi olur dedi bize geldiği ayakkabısını giydi ve koltukta oturmaya başladı ayakkabı sürekli halıya değiyordu.Sonra ben mutfağa geçtim çayları koymaya baktım yanıma Gelmiş kızım yardım ediyim diye Ayakkabısıylada halıya basarak gelmiş.Anne ayağında ayakkabı vardı neden bastın dedim birşey olmaz kızım arada böyle yapilmali cok titiz olmak iyi değil dedi.balkona gecerken tabi ayakkabılar ayağında salonda lambur lambur geldi gidene kadar ayakkabısını çıkarmadı Bende ses etmedim siz olsaydınız ne yapardınız İyi niyetim suistimal edildi bana göre sizce ?
ha ha ne komik bir açıklama olmuş:))
nasıl susabildin ki buna.
arada yapılması lazım da ne demek.
pis ayakkabılarla evde dolaşmak mı.
kv nin başkaca böyle cahil hareketleri de vardır heralde.
bu kadar saçma bişey yapabildiğine göre.
susmayacaktın.
eve saçtığı mikroptan girip,ben nasıl silicem şimdi bunları diye zırlayacaktın:))

ha ha ne komik bir açıklama olmuş:))
nasıl susabildin ki buna.
arada yapılması lazım da ne demek.
pis ayakkabılarla evde dolaşmak mı.
kv nin başkaca böyle cahil hareketleri de vardır heralde.
bu kadar saçma bişey yapabildiğine göre.
susmayacaktın.
eve saçtığı mikroptan girip,ben nasıl silicem şimdi bunları diye zırlayacaktın:))
Ben dedigin zirlamayi yapamam .

ayakkabı nasıl bir ayakkabı,sürekli dışarıda giydiği mi?yoksa ev gezmelerine giderken giyilen ev ayakkabısı mı?

evleriniz yakın mı?yani aynı apartmanın için de karşı kapılar mı?yoksa,uzak yerden o ayakkabıyla mı geldi?

a ayakkabısını giymek istediğinde,siz, olmaz anne,sana terlik vereyim diye teklif etseydiniz.

krem çok mu pahalı birşey di ve kremin yarısı nasıl bitti,ayağı vıcık vıcık krem olmuştur,ayakkabıyı nasıl giydi?

ayakkabı nasıl bir ayakkabı,sürekli dışarıda giydiği mi?yoksa ev gezmelerine giderken giyilen ev ayakkabısı mı?

evleriniz yakın mı?yani aynı apartmanın için de karşı kapılar mı?yoksa,uzak yerden o ayakkabıyla mı geldi?

a ayakkabısını giymek istediğinde,siz, olmaz anne,sana terlik vereyim diye teklif etseydiniz.

krem çok mu pahalı birşey di ve kremin yarısı nasıl bitti,ayağı vıcık vıcık krem olmuştur,ayakkabıyı nasıl giydi?
Evlerimiz uzak geldigi ayakkabiyi evde giydi hic biseyde diyemedim dilim uyustu resmen.

Ya hani yapmasa iyiymiş ama bence sinirlenmeyin tabi önemsenmeyecek bi mesele değil , bi daha böyle yaptığında anne namaz falan kılıyoruz ya hani temiz olmalı istersen sana patik falan vereyim dersin belli ki kv sana yanına kadar yardıma geldiğine göre iyi niyetli cahilliginden yapmıştır :) hemen olumsuz tarafa vurmayalim

yap yap... Şeytanın bacağını bir kere kır.. Kendi evine de galoş al. Ola ki bir daha böyle birşeye yeltenirse eline tutuşturursun. Kendi evinde ayakkabıyla gezmiyorsa seni gıcık etmek için yapmıştır. Hiç normal bir insanın yapacağı bir davranış değil ayakkabıyla girilmeyen bir eve ayakkabıyla girmek.

Back
X