• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine kayınvalide :/

Ay benim kv lohusayjen yanımda kalmıştı 1 hafta kadar.. kış günü her gün yağmur yağıyo toz toprak bi de ıslanınca kirleniyodu balkonum.. ev terliğiyle balkona çıktı tel.le konuşmaya.. içeri girerken daha hergün süpürüp siliyorum şu evi hiç o pis balkona temiz terlikle çıkılır mı hadi çıktın girilir mi dedim.. hala dikkat eder öyle şeylere..
Bende sizin gibi onu diyemem bunu yapamam diyodum ama 10 günlük lohusalığımı burnumdan getirip annemi evimden kovmaktan beter edince bende ona 1haftayı zindan ettim.. ohh be iyi ki yapmışım.. siz de sessiz kalmayın sonra patlaması çok daha kötü oluyo

Selam kızlar dün kayınvalidem bize geldi öğlen oturmaya Kısaca geçiyim ya en iyisi ayağım kurudu kızım dedi bana kremin var mı diye bende var anne dedim getirdim kremin yarısını sürdü ses etmedim sonrada havasiz kalsinki daha iyi olur dedi bize geldiği ayakkabısını giydi ve koltukta oturmaya başladı ayakkabı sürekli halıya değiyordu.Sonra ben mutfağa geçtim çayları koymaya baktım yanıma Gelmiş kızım yardım ediyim diye Ayakkabısıylada halıya basarak gelmiş.Anne ayağında ayakkabı vardı neden bastın dedim birşey olmaz kızım arada böyle yapilmali cok titiz olmak iyi değil dedi.balkona gecerken tabi ayakkabılar ayağında salonda lambur lambur geldi gidene kadar ayakkabısını çıkarmadı Bende ses etmedim siz olsaydınız ne yapardınız İyi niyetim suistimal edildi bana göre sizce ?

normalde evde hic ayakkabiyla gezermi? yada siz gezermisiniz?
hic boyle bisey olmuyosa cok sacma davranisi, bile isteye uyuzluk yapmis gibi.
biz evde ayakkabiyla asla gezmeyiz mesela birisi benim evimde boyle yapsa direk art niyet ararim, hic hayra yormam.

saçmalık ötesi nasıl tepki veremediniz ki. terlik, çorap ne bulduysanız verseydiniz. sokaklar pislik, hastalık olur, halı temizlemek zor, daha yeni sildim falan deseydiniz. öyle iş mi olur ya midem almazdı benim. fazla sessiz olmayın.

Ay benim kv lohusayjen yanımda kalmıştı 1 hafta kadar.. kış günü her gün yağmur yağıyo toz toprak bi de ıslanınca kirleniyodu balkonum.. ev terliğiyle balkona çıktı tel.le konuşmaya.. içeri girerken daha hergün süpürüp siliyorum şu evi hiç o pis balkona temiz terlikle çıkılır mı hadi çıktın girilir mi dedim.. hala dikkat eder öyle şeylere..
Bende sizin gibi onu diyemem bunu yapamam diyodum ama 10 günlük lohusalığımı burnumdan getirip annemi evimden kovmaktan beter edince bende ona 1haftayı zindan ettim.. ohh be iyi ki yapmışım.. siz de sessiz kalmayın sonra patlaması çok daha kötü oluyo
Benim kv gibi dikkat etmez o da bişeye şimdi doğumda gelip kalırsa diye ona yapacaklarımı planlıyorum :D

Acaba titizliğinizin hastalık boyutunda olduğundan mı şüpheleniyor?Lütfen alınmayın,temizlik yapmaktan işine gidemeyen çocuğuna bakamayan insanlar bile "hayır ben normalim" der ama belki siz sadece normal derecede temizsiniz ama kayınvalideniz şüphelenmiş olabilir mi?
Veya birileri sizin ağzınızdan çirkin laflar taşımış olabilir mi?Kayınvalideniz de gelip sabrınızı zorlayarak teyit etmiştir.
Durum o kadar saçma ki mantıklı açıklama bulamadım :KK64:

Yani güzelce açıklama yapabilirdiniz
O ayakkabılar bütün pislik mikrop tükürük hastalık daha sayamayacağım şeyleri barındırıyor
Bnları hatırlatıp dur anne ev terliği önü kapalı falan verip onu giy diye söyleyebilirdin
Kötü niyet olmasa da hiç hoş değil.

Kayinbabam felan disardan geldiğinde cikarmaz ayakkabılarını yatacakken çıkarır Kayinvalidemde öyle zaten genellikle baya bi topuklu ayakkabısı var onu giyer onlar genellikle eve ayakkabiyla girerler.

Sen onların evde ayakkabı ile gezdiğini biliyorsun, senden ayakkabılarını istediğinde evin içinde yürümeyeceğini düşündün mü gerçekten ?

Ayakkabıları istediğinde senden müsaade de istemiş sanki ne diyeceğini denemiş?

Sonra da ona göre normal olanı yapmış.

Selam kızlar dün kayınvalidem bize geldi öğlen oturmaya Kısaca geçiyim ya en iyisi ayağım kurudu kızım dedi bana kremin var mı diye bende var anne dedim getirdim kremin yarısını sürdü ses etmedim sonrada havasiz kalsinki daha iyi olur dedi bize geldiği ayakkabısını giydi ve koltukta oturmaya başladı ayakkabı sürekli halıya değiyordu.Sonra ben mutfağa geçtim çayları koymaya baktım yanıma Gelmiş kızım yardım ediyim diye Ayakkabısıylada halıya basarak gelmiş.Anne ayağında ayakkabı vardı neden bastın dedim birşey olmaz kızım arada böyle yapilmali cok titiz olmak iyi değil dedi.balkona gecerken tabi ayakkabılar ayağında salonda lambur lambur geldi gidene kadar ayakkabısını çıkarmadı Bende ses etmedim siz olsaydınız ne yapardınız İyi niyetim suistimal edildi bana göre sizce ?

Dışarıda bi moka bi şeye basın, iyice sıvansın ayakkabınızın altına.
Sonra gidin kvnizin evine ayakkabılarınızla girin, her yeri gezin.
Bi şey diyecek olursa da "Annecim arada böyle yapmalı" deyin.

Art niyetli gibi gelmedi bana kendi wvinde de boyle yapiuormus cunku. Demekki bu konularda titiz degil. Kendinden pay bicip sizin de oyle olmadinizi dusunerek umarsiz davranmis bir sey olmaz arada lazim diye. Ben olsaydim. Aman annecim olur mu oyle ben evde ayakkabiya karsiyim diyerek terlik, corap vs getiri onune koyar onu bir guzel oturtur ayagindaki ayakkabilari guzelce cikarir terligi corabi ... Eline verirdim. Bence o da buna ses etmezdi ve senin bu konidaki titizligin hakkinda bir fikir sahibi olurdu. Simdi bir dahaki seferw yine ayni sekilde yapabilir. Cunku senin de eve ayakkabiyla girilmsi konusunu onemsemedigini dusunuyor. Kabul gormus cunku ses etmemissin. Boyle durumlarda yikici ve asabi tavirlar sizin yanlis anlasilmaniza sebep olabilir ve ilerde buyuk sorunlara yol acabilir. Caktirmadan sessizce isi halletmek daha kolay. Birine zehir verilecekse bile baldan tatli bir dil ile yapilmali.

Art niyetli gibi gelmedi bana kendi wvinde de boyle yapiuormus cunku. Demekki bu konularda titiz degil. Kendinden pay bicip sizin de oyle olmadinizi dusunerek umarsiz davranmis bir sey olmaz arada lazim diye. Ben olsaydim. Aman annecim olur mu oyle ben evde ayakkabiya karsiyim diyerek terlik, corap vs getiri onune koyar onu bir guzel oturtur ayagindaki ayakkabilari guzelce cikarir terligi corabi ... Eline verirdim. Bence o da buna ses etmezdi ve senin bu konidaki titizligin hakkinda bir fikir sahibi olurdu. Simdi bir dahaki seferw yine ayni sekilde yapabilir. Cunku senin de eve ayakkabiyla girilmsi konusunu onemsemedigini dusunuyor. Kabul gormus cunku ses etmemissin. Boyle durumlarda yikici ve asabi tavirlar sizin yanlis anlasilmaniza sebep olabilir ve ilerde buyuk sorunlara yol acabilir. Caktirmadan sessizce isi halletmek daha kolay. Birine zehir verilecekse bile baldan tatli bir dil ile yapilmali.

Bana kesinlikle art niyetli geldi
Kendi evinde ayakkabı ile geziyor olabilir ama gelininin evinde gezilmediğini biliyor olmalı.

Bizler misafirliğe gittiğimizde kendi evimizin kurallarına göre mi hareket ediyoruz yoksa gittiğimiz evin kurallarına mı?

İnsan bilmez mi gelininin evinde nasıl geziliyor?

Konu sahibi uyardığında da "bir şey olmaz kızım arada böyle yapılmali çok titiz olmak iyi değil" demesi "ben seni takmıyorum, sen bu evin hanımı değilsin, burası oğlumun evi, ben de ne istersem onu yaparım" demenin başka bir yolu

Ee ama ben tepki veremem, ben onun evine ayakkabıyla giremem.
Rahatsız olduysan tepkini belirtmeliydin.
en olmadı anne ev terliği ya da ev ayakkabısı türünden bişey verebilirdin.

Vay ayi :)
Senin kaynana recep ivedikin disi versiyonu.
Kendi evinde yapsin.
Burasi benim evim kendi evinizde istediginiz gibi ayakkabiyla dolasin de. Ayi olana kibar davranmiycaksin. Corap isteyeymis. Sende mi yapacagi tutmus kac senedir bakim yapmadigi ayaklarina bakim yapmak

kızım niye sessiz kalıyosunuz anlamıyorumki söyleyin içinizde kalmasın kendi utansın

Saçmalık. Siz o evde ayakkabı ile gezmiyorsanız kayınvalidenizde gezmesin bir zahmet.
Sonuçta kendi evi değil orası. Rahat etsin tamam ama rahatlıkta çığır açmasın.
Size düşen, "anne evde ayakkabı ile gezmiyoruz biliyorsunuz,isterseniz çorap vereyim "demekti. Ayrıca o ayakkabıyı vıcık vıcık kremlenmiş ayakla giymek akıllı insan işi değil ya. Leş gibi olur.

Bana kesinlikle art niyetli geldi
Kendi evinde ayakkabı ile geziyor olabilir ama gelininin evinde gezilmediğini biliyor olmalı.

Bizler misafirliğe gittiğimizde kendi evimizin kurallarına göre mi hareket ediyoruz yoksa gittiğimiz evin kurallarına mı?

İnsan bilmez mi gelininin evinde nasıl geziliyor?

Konu sahibi uyardığında da "bir şey olmaz kızım arada böyle yapılmali çok titiz olmak iyi değil" demesi "ben seni takmıyorum, sen bu evin hanımı değilsin, burası oğlumun evi, ben de ne istersem onu yaparım" demenin başka bir yolu
içimden geçen buydu da hep mi olumsuz olacan parky diyecekler diye sustumdu:D

Back
X