Yine kayınvalide

Haksizmiyim ne demek? Sok oldum resmen. Boyle bi konuda haklisin bile diyememki nasil insan bunlar Allah kolaylik versin ama esinin takma etme demesiyle olmuyor bir tepki versin bi zahmet.

Görüşmeyin bu insanlarla ,eşinizde çok duyarsız ,karısının namusuna kadar laf uzatılıyor ,takma diyor sadece.ailesine diyeceği tek şey eşim hakkında bu şekilde konuşursanız hayatım boyunca sizle konuşmam olmalıydı,hadlerini bildirmeliydi.

ne olursa olsun sana böyle ithamlarda bulunan insanlarla görüşme saygısızlıktan öte ne demek abimi aldatıyosun biliyorum ve eşin buna rağmen nası takma diyor böyle olursa tabi istediği herşeyi söylerler

Kp kalp hastası geçen ay neredeyse kalp krizi geçirecekmiş kızı yüzünden bu yüzden onun yanında pek bağırmamaya dikkat ediyorum

Aynı benim durum geçen sene kp kalp krizi geçirdi,
onun yanında dikkat ediyorum.
Kv kp memlekete taşındılar da biraz rahatladım.
Ama kv telefonda bile yetiyo,
oğluna kahvaltı yaptın mı diye soruyo
(oğlu sabah 6,30 da evden çıkıyo)
Duygu sömürüsü yapmaya bayılıyo
sinir oluyorum. . .

bu ne böyle! insan taş olsa çatlar! neden gidiyorsun ki? gittiğinizde herkes geriliyorsa, dahası kendin gerliyorsan ziyaretin ne anlamı kalıyor? bu düpedüz saygısızlık ve terbiyesizlik!

Tek kelime, görüşme, kenara çekil ve kendi kızı nasıl gelin oluyormuş izle.

Bana o kdar laf deseler kp kapıdan girer girmez kızın parası vr diye milletle sürtüyor snra bana iftira atıyorlar der ilişkimi keserdim o kocada anasının evinde klsın 3 5 gün önce anasına bacısına sahip çıksın sustursun. Sonra bana kocalık yapsın

Gayet mantıklı ve eşininde şahit oldugu olayı sebep gösterip artık hiçbir şekilde görüsmeyeceğini mumkunse sizede gelmelerini istemediğini söylemelisin. Bu ne yahu. Ne biçim bir anne kız bunlar.
Tamam istemiyosundur oglun yinede evlenir. Ama bu sözler ne yüze vurmak ne. Abimi aldatiyorsun biliyorum. Nasıl bir cümle. Ne sanıyorlar sizi töbe töbe yine çok sinirlendim...

Normalde böyle söylemem ama sizinkiler iyice haddini aşmış
Görüşmeyin bence, haketmişler
Eşiniz kendi gitsin gelsin

sen o aileyle bağını kopar asla görüşme.
yalnız eşin o kızkardeşine orada bir tokat atmadı ya hayret.
şiddete hayır da insan refleks olarak bir tane geçirirdi, karısına atılan iftiraya bak, cesarete bak.

eşimin abisi bana yeni evliyken bir mesajla ağır bir kelime kullandı diye, eşim o günden beri (12 yıldır) abisiyle görüşmüyor. ölmesini dileyecek kadar öfke dolu hala.

Bir daha o kadın ve kızı ile görüşmeyi düşünmüyorsun inşallah?
Namusuna kadar dil uzatmışlar. "takılma" diyemeyeceğim maalesef.
Takıl..
Buna takıl ve bir daha görüşme.
Eşin de laf edecek olursa "takılma be kocişim, görüşmeyiveriyim" dersin.

Yerinde olsam ne o kadınla nede kızıyla bir daha görüşmezdim
Eşinde sana değer veriyorsa arasına mesafe koyar
Böyle anne, kardeş mi olur ya

Bence hicbiri es demeye bin sahit isteyen o ezik kadar suclu degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…