Yine kayınvalide

Ben sizi gerçekten anlayamadım. Size bu kadar ağır ithamlarda bulunulan o evde nasıl kalabildiniz. O an çıkıp gitmeniz bir daha da asla görüşmemeniz gerekirdi.

Yarın "haklı olmasaydık o dakika tepki vermez miydi" demesinler de.

Ekleme: Yani hayretler içerisinde kaldım. Kayinvalideniz arkanızdan konuşuyor siz hala gidip kızkardeşe okusaydın falan diyorsunuz. Siz bu kadar izin verirseniz bir sonraki hareket daha şiddetli bir hakaret olur tabi ki. Nitekim de aldattığınız iddiası gelmiş sonrasında.

Son düzenleme:
suç sende. olayı kp kibarca anlatıp evi terketmeliydin. neyse bundan sonra ömrünün sonuna kadar görüşmemek için sağlam sebebin var elinde. kocanın görmesi de iyi olmuş. kullan bunu

Bu ne ya. Eşin de bi alem. İdare et idare et. Oldu. Ay şaka gibi. İki seçenek vardır ya eşin onlara nasıl konuşmaları gerektiğini öğretir ya da bir daha görüşmezsin.

Kp kalp hastası geçen ay neredeyse kalp krizi geçirecekmiş kızı yüzünden bu yüzden onun yanında pek bağırmamaya dikkat ediyorum
Gerekirse bagiracaksin bende kalp hastasıyım bana neler diyorlar neler bende gerektiğinde laf söylüyorum bazen carpintim oluyor bazen ilaçlık 1 kez acillik oldum demem o ki başkalarından önce sen degerlisin .onca Laftan sonra sofradan afiyet olsun deyip kalkamazdim mesela. Afiyet falan olmasın banane cans unun evinden evliliginden. Uzak dur ne öyle filmlerdeki kötü karakterli kaynanalar gibi. Haddini bilsin yeter

Ayip yahu nasil terbiyesizlik o resmen seni kiskaniyorlar kiskancliktan gozleri donmus iftiraya baalamislar esin niye ailesiyle hala arasina mesafe koymuyo anlamadm bende ayy cok sinir oldum hee

Aman Aman evlerden Irak ne biçim bir aileye denk gelmişsiniz. Ama sizin suçunuz size ne gorumcenin okulu birakmasindan zengin adamlarla Fink atmasindan. Karismayin. Karısınca hem kötü oluyorsunuz hem de terbiyesizce sözler isitiyorsunuz. Size ne ne hali varsa görsün.

"Abimi aldattığını da biliyorum" kısmından sonrasını ben okumadım... Bunu söyleyebilecek yüzü siz nasıl vermiş olabilirsiniz bunlara? Bu haddi nasıl bulabilir kendinde.. Hiç mi çekinmiyor... İsterse eşimin annesi olsun, namus bu, aldatma diyor... Şiddetin her türlüsüne karşıyım ama gözüm dönebilir mesela... Döner yani.. Buraya nasıl geldiniz siz bu insanlarla... Abisi bunu duydu, takma filan mı diyor... Üstüme iyilik sağlık... Her konunun anlayışı olur, ortası olur da kusura bakmayın... Bunun olmaz...
Görüşmeyin... Görüşülmez zaten bunlarla.. Nasıl kelamlar bunlar... Çok yanlış iletişim kurulmuş...
Samimiyet de değil, laubalilik de değil.. Ne tür tartışmalar yaşadınız da bu haddi kendilerinde buluyor ben hakikaten çok şaşkınım..
Terbiyesizlik...
Kesinlikle görüşmem... Kesinlikle...
Eşim de yalnızca anne ve babasını görebilir... O kardeş yaşarken ölür bizim için...

Oturup nasil yemek yediniz birlikte hayretler içerisindeyim.
Ben normalde sessiz sakin biriyyim ama ben bile katlanamaz sac bas dalardim bu laflardan sonra onlara.

Ko sana kalp hastası karısına kızına degil mi? O kadar lafı sana sayarken kocasını babasını düşünmeyeni ben hiç düşünmem saçından tuttugum gibi alırım ayağımın altına. Oturup nasıl yemek yersiniz aklım almıyor. Eşinize de pes doğrusu takma demekten öteye gidememis

Resmen açık aleni iftira atmışlar oturup birlikte yemek yemişsiniz bravo.

Böyle insanlara tavrınız sinirlenmek yerine sinir etmek olmalı. " ay iyi ki doğurmuşsunuz da ben almışım oğlunu gibi." Bir arkadaşımın kayınvalidesi sürekli ben büyüttüm siz yiyorsunuz paralarını diyormuş. O da her defasında "allah razı olsun, gel elini öpeyim " diyordu. Hem sinir olmuyor hem kayınvalidesi amacına ulaşamıyor hem de eşinin nazarında değeri artıyordu.
Bence siz de öyle yapın:) rahat olun. Eşinize onların yanında kıymet verin :) amaçlarına ulaşamasınlar

Nedir bu kv lerden çektiğimiz vallahi bende aynı dertten muzdarip yeminlen bıktım evlendiğim güne lanet olsun kvde beni sevmiyor seviyormuş gibi görünüyor oğlunun hatrına görümceler ve o hasta hali ile herşeyi her aktiviteyi bizle yapmak istiyor sıkıldım yaz tatilini bile aptal kocamın yüzünden onlarla geçirdik çünkü onlarla geçirmemizi istiyor yazlık yerde mayoyla denize girdim diye laf etmişler arkamdan neden haşema giymemişim ben açığım neden haşema giyim napım egede çarşaflamı dolaşıyım ne buya
daha 5 aylık evliyiz vallahi bıktırdılar ya düşmediler yakamızdan eşimle el ele tutuşup bir düğüne bir davete gidemiyoruz kardeşimin düğünü kınası var sülük gibi bizim peşimize yakılıp gelecekler çok samimi değiller ailemle neden takılıp geliyorlar anlamıyorum ben eşimle gitmek istiyorum kıyafetime herşeyime karşıyor gerizekalılar yok bu iyi değil yok bu daha güzel kendi b..tan elbiselerindne giymemi istiyorlar modası geçmiş kendileri çok akıllı sanıyorlar ben açıkım onlar kapalı benimde onlar gibi olmamı istiyorlar sevdiğim adam beni böyle sevdi kıyafetime karışmakta ne hak buluyorlar ama ya böyle giderse boşanacam bıktım ya haftanın 6 günü çalış eşeşk gibi ofiste kapan çalış evde kapan ev işi bıktım artık ya bekarken daha sosyal mutluydum

kayınvalidenle fazla biraraya gelmemeye çalış canım eşin anlayışlı enazından seni anlıyor görmezsen emin ol daha mutlu olursun görümcelerle kaynananı beni kocayı yönlendiriyorlar beni hiç dinlemiyorlar oyüzden susuyorum ama oda biyere kadar

Ben böyle konuları gördükçe bazen diyorum ki "benim yaşadıklarım da ne ki?"

Böyle bir kayınvalidenin değil sofrasına oturmak, evinin eşiğinden geçmem, işim olmaz.
Kocama da derim, çok meraklıysan git ananın dizinin dibine, benim de ömrümü yeme!

Uzak durulması gereken bir aile, kimse kimseye bu derece saygısızlık yapma lüksünde değil.
İnsanların bu kadar patavatsız ve pervasızca davranışları beni çileden çıkartır.

Aldatmak nedir yahu? Çok ciddi bir ithamdır bu.
Suratına tokat atmadığınıza şaşırdım doğrusu...
Kardeşi olsun, anası olsun, hiç kimse beni (şahsım adına söylüyorum) bu şekilde itham edemez.
Hadlerini aşmışlar, taaaaa ötelere gitmişler...

İyi sabır sizdeki de ama gereksiz bir sabır!

Ay bunlar ne böyle cete gibi. Görüncede sana boyle yaptigi surece birak zenginkocayi koca filan bulamaz merak etme. Bulsada mutlu olamaz insallah. Ne bicim insanlarmis resmen yuva bozmaya calisiyorlar

eşine göre hava hoş boşver demesi kolay. boşver diyene kadar annesinin ağzını neden kapatamıyor kız kardeşinin kendi karısına terbiyesizlik etmesine nasl müsaade ediyor inanamıyorum burda en büyük suçlu eşin. orda bütün akşam oturup onların hakaretlerini çekmek zorunda değilsin, bide hala takılma takılma deyip durmuş yaaa çok sinir oldum. benim eşim asla müsaade etmez böyle birşeye. etseydi kimseyi susturamazdı o zaman herkesi dinleyip boşverelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…