- 16 Haziran 2016
- 103
- 64
- 28
- 34
- Konu Sahibi GlassLotus
Tünaydın. Daha öncede kv ile ilgili bir konu açmıştım. Yatak odama dahi karışan bir kadın. Dün akşam eşimle onlara yemeğe gittik. Üniversite'yi bırakmış kızı yoksa son sınıftı. Birisiyle tanışmış ama kayınpederimin haberi yok. Mutfaktayken annesiyle konuşuyorlardı. Kadın bastıra bastıra "Bak abine benim beğenmediğim bir kızla evlendi şimdi sağdan soldan laf çekiyoruz" dedi. Kızının tek derdi çocuğun ailesinin zengin olmasıymış. Ona "Üniversite'yi bitirseydin ne olur ne olmaz" deyince kız bana okulu bitirmeme rağmen hiçbir şeyden anlamadığımı oturduğum yerden para kazandığım için rahat ve gevşek olduğumu söyledi.(Küçük gruplar halinde çocuklara ingilizce dersi veriyorum)Ona göre abisinin parasını yiyip sürekli geziyor arkadaşlarımla buluşuyormuşum. Eşim sesleri duyup içeriye geldiğinde "Abimi aldattığını da biliyorum ama onu üzmemek içi söylemiyorum" dedi. Eşim elimi tutup beni geri çekti "Önce terbiyeni takın" dedi kıza ben "Bunları nereden çıkardın" deyince "Sadece abimin parasıyla sürekli gezmenin başka bir açıklaması olamaz hem abim de e yakınım dediğin arkadaşlarının erkek olduğunu biliyor" dediğinde patladım "En azından ona sırf hazır parası olsun diye birileriyle sürten kızkardeşinden daha çok değer veriyorum" dedim. Annesi başladı ben demiştim bundan kız olmaz gelin olmaz oğlum dediği laflara bak falan diye. O sırada Kayınpederim eve geldi olaydan haberi olmadığından biz gidelim dediğimiz de kalın falan dedi gidemedik. Yemekte de kadın da kızı da sürekli laf sokma derdindeydi. Annesi dedi ki "Ne hanım kızdı Cansu vardı ya. O da evleniyormuş. Evine çok sadık kız dedim de almadın yoksa şimdiye ne güzel yuvası da vardı"başım dönmeye başladı sinirden nefes alamayacak hale gelince kalktım "Afiyet olsun" deyip kapıya gittim eşim hemen koştu arkamdan geldi yolda da bana sürekli "Takılma annemle kardeşime biliyorsun onları" dedi sonunda "Ne yapsaydım elele tutuşup evcilik mi oynasaydım" dediğimde sustu. Sinirlerim hala çok bozuk. Sabahta aradı "Oğlum nasılsın sana kahvaltı hazırladı mı?" diye sordu. Eşim boşver canına yazık diyor ama elimde değil kızmak. Haksız mıyım?