yine kayınvalidem lütfen yardım

calismak istiyorsaniz neden cocuk yaptiniz. maddi durumunuz iyi olmayabilir, ama biraz birikim yapip sonra cocuk düsünebilirdiniz. 11 aylik bebegin ne anneaneye ne de babaanneye ihtiyaci var. onun annesi ve en dogal bakicisi sizsiniz.
annenize yüklenmmek istemiyorsaniz ki demek ki naziniz gecmiyor. o zaman kayinvalideniz de bakmak zorunda degil. belki kadinin kafasi götürmüyordur. benim kaynanam cok sever cocuklarimi ama onlara bi kere bile bakmadi. kafam götürmüyor diyor. ben buna inanaiyorum. gün geliyor insan kendi cocuklarinin sorunlarindan bile yoruluyor.
cok yanlis düsünüyorsunuz. kimseye muhtac olmayin derim ben size. kaynananiz cocugunuza bakmassa eline koz gecmez. kafaniz rahat olur.

Son düzenleme:
zaten doğru düzgün bamadı bile diyorsunuz değişen bişi yok annenizin yanına yarımgün bir hanım bulun ev işlerine yardımcı olucak kısa bir dönem sonra kreş fala ayarlarsanızı çok yoğun 1-2 yılıız olur ama kafanız raat olur kimseye muuhtaçdeğilsiniz ..çalışıp para kazanıyprsunuz varsı 2 yıl düşük maaşla çalışıyor far zedin kendiniai allah klaylık versin

Ya sende onu salla.

Madem bakmak istemiyor ve $uan için tek senin annen bakabiliyor o baksin, anneni ödüllendirmek için yani bu baktigi günler için onunla yemege felan çikin, birlikte çocugunuzla biryerlere gidin, kullagina mutlaka gidecektir. Ozaman otursun dü$ünsün bakalim.

Bensiz bunu bunu yapmi$lar felan gibi. Eee noldu, zamanin yoktu bakmak istemiyordun her halti da bilmek zorunda degilsin ki.

Sinir oldum kusura bakma.. yazamicam yazarsam kötü olcak.

Allah yardımcın olsun canım.İyi bilirim o çaresizliği.Benim kızıma da annem bakıyor çok şükür.Keşke imkanlarımız elversede çocuklarımıza kendimiz bakabilsek.senağlama Ama başkasındansa çocuğuna annanenin bakması en güzeli.

Artık umursamıyorum arkadaşlar size binlerrce milyonlarca kez teşekkür ederim herkesin içinde morelimi bozan bi kadın sonra niye somurtuyon niye muhabbet etmiyosun diye beni eleştiren basit bi k.çvalidem var ayrıca ikiyüzlüde ama artık umursamıyorummmmm

Ben çocuğumuzu anlattığınız gibi bir kadının yetiştirmesinden endişe duyardım. O istese bile ben müsade etmezdm. Belki yanlış gelebilir ama sadece tecrübe yetmiyor çocuk büyütmek için, çocuk bütün gün yanında duran insanı görecek, o şekillendirecek, onun konuştuğu gibi konuşacak kısacası onun kişiliği nasılsa çocuğuna yansıyacak. Ben çocuğum için böyle bir riski alamazdım. Bence isabet olmuş,
sen kararını uygulamaya bak Allah yardımcın olsn canım

bakıcı falan düşünmeyin bence çünkü o gelecek olan bayan kendi tarzında büyütecek çocuğunuzu ve sizinle çakışan şeylerinin ilerde çıkması muhtemeldir. sizin çocuğunuza bakmanız elbet daha iyi olacaktır ama çalışan bayanların durumlarıda ortada. aileden olmayan birini düşünmeyin bence :teselli:

Artık umursamıyorum arkadaşlar size binlerrce milyonlarca kez teşekkür ederim herkesin içinde morelimi bozan bi kadın sonra niye somurtuyon niye muhabbet etmiyosun diye beni eleştiren basit bi k.çvalidem var ayrıca ikiyüzlüde ama artık umursamıyorummmmm

En güzeli bi yardımcı ayarlamanız
ve annenizin de o yardımcı ile bebeğinizin başında olması.

Eğer anneniz bakmak istiyor ancak yaşlılık, halsizlik nedeni ile
zorlanıyorsa;
manevi olarak baksın bebeğinize,
fiziki güç bir başkasında olsun.

Bu denli sevmediğiniz, ikiyüzlü, basit dediğiniz,
kendisinden nefret etme boyutuna gelmiş
kayınvalidenizden çocuğunuza baksın diye istemeniz en büyük hata bence,
bakan gönlüyle bakar,
bakmayan 50 sinden sonra bebek bakmaya hiç de mecbur değil zaten.

Ben olsam bu sözleri söyleyebildiğim kayınvalideme bebeğimi asla
güvenmezdim, baksın istemezdim.

Son düzenleme:
Kesinlikle istemiyorum arkadaşım çok teşekkür ediyorum saolun iyiki varsınızz

öbür konunuza da yazdım..bakıcı tutsanız bebeğinize..ve kayınalidenizle aranıza biraz mesafe koysanız..kiradaysanız eğer daha uzak bir yere taşınsanız.

Back
X