yine kaynana yine görümce

şimdi eşime anlattım kardeşin bana böyle böyle dedi diye... sana iyi oldu ben sana arama görüşme diyorum hala arıyorsun diye bana kızdı..
ALLAHIM NEYDİ GÜNAHIM

Ehh yani. Huyunu suyunu bildiğin insanlara niye iyilik yapmaya çalışıyorsun. Bazıları haketmiyor. Ben böyle insanlarla hiç muhatap olmam.
Allah korusun senin dediğin birşeyi yapsalar da bebeğe dokunsa senin yüzünden oldu derler. Bırak ne hali varsa görsün.

şimdi eşime anlattım kardeşin bana böyle böyle dedi diye... sana iyi oldu ben sana arama görüşme diyorum hala arıyorsun diye bana kızdı..
ALLAHIM NEYDİ GÜNAHIM

eşiniz çok çok iyi demiş. sizene kendisi acımıyorsa bebğine siz niye acyorsunuz ki. çocuğun annesi anneannesi başında ama siz -dediğinize göre- size kötü şeyler yaşattıkları halde arıyorsunuz. afedersiniz ama çok dengesizsiniz.

ayrıca o tür ürünler her ne kadar katkı maddesi yok deniliyorsada katkı maddesi vardır.

tövbe yarabbim şu saatten sonra aramam da evimede gelemez zaten heryerden sildim engelledim.. ne halleri varsa görsünler artık...

iyilikten gercekten maraz doguyor...iyilik yap denize at diyorlar ya bunlar yalan seyler...gunumuzde kime iyilik yaparsan kotuluk yapiyor sana...genellemek tabii yanlis ama en cokta beklentilerimiz olan kisiler tarafindan kazik yemek bizi uzuyor...

bazen bende kendimi gereksiz yere yipratir, gereksiz sekilde yardimci olmaya calisirim..halbuki birak....ne halleri varsa gorsunler...

iyilikten maraz dogarmis , bosver karisma ..

Ne halleri varsa gorsunleer...

Aynen öyle bende şu an kendimi gereksiz yere yıpratıp gereksiz yere yardımcı olmaya çalışan salak gibi hissediyorum. dedim ya normalde yüzüne bakmamam gerekir hiç birisinin. çeyizlerimi çalan insan bunlar,odama girip eşimin kıyafetlerini alıp kendi kardeşlerine verenler yani.. şimdi düşündümde çok iyi olmamak gerekiyor bu hayatta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…