Yine kaynanam tansiyonum yukseldi

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.576
133
38
Kızlar lütfen yorum yapın çok bunaldım patlayacak gibiyim kaynanam aradı bize gelcekmiş kayınbabam da kanser hastası ağır ilaçlar kullanıyor hamilelikte felan ne kadar sakıncalı olduğunu doktor söylemiş yani bizde düşünüyoruz .sizce endişelenmekte haklı değilmiyim

Kızlar lütfen yorum yapın çok bunaldım patlayacak gibiyim kaynanam aradı bize gelcekmiş kayınbabam da kanser hastası ağır ilaçlar kullanıyor hamilelikte felan ne kadar sakıncalı olduğunu doktor söylemiş yani bizde düşünüyoruz .sizce endişelenmekte haklı değilmiyim
Kayınbabanın kullandığı ilaçlar neden sizin hamileliğinizde sakıncalı anlayamadım

Kayınbabanın kullandığı ilaçlar neden sizin hamileliğinizde sakıncalı anlayamadım
Doktor demişki kanser hastası olduğundan bir tedavi aldı odada yalnız durmalı çevredeki insanlara zarar verir heleki hamile ler de daha etkili ısın tedavisi ve atom tedavisi aldı

Pet testinde radyasyon yüklemesi yapılıyo diye biliyorum. Onun haricinde başka bi tedavinin zararı olduğunu bilmiyorum. Pet testi yapılan kiliyi uyarıyolar hamilelerden ve çocuklqrdqn uzak durun diye. O halde uzak durmalısınız. Ama anladığım kadarıyla henüz hamilelik düşünce aşamasında hal böyleyken düşünce gücüyle gelen bebeğe hayatta zarar gelmez ;)

Doktor odadan çıkmaması gerektiğini bütün eşyalarının ayrı olması gerektiğini belirtmiş

Değilim ama yine de normal insanları bile etkiliyormus
Aslonda derdiniz gelmesinler istiyorsunuz hastalığı filan bahane ediyorsunuz . 2 gün geliyorlar altı üstü ne abarttınız ya . Allah korusun kendi babanız o durumda olsa ne yapardınız bi cevap verin bakalım?

😂
Hamileleri etkiliyormus ilaclar ama siz hamile degilsiniz
Cok eglenceli uyeler var cidden
Kanser hastalarinin toplumdan soyutlanmasi gerekmiyor,vebali degiller.
Burayı okudukça bazen ne iyi bir insan olduğumu görüp şükür ediyorum🤣🤣

Değilim ama yine de normal insanları bile etkiliyormus
Su actigin tansiyonunu yukselten konudan sonra normal insan oldugunu dusunuyosun yani oyle mi?
Kanser diye vebali degil ya adam. Allah korktuguna ugratmasin, korktugunla sınamasın ne deyim yani daha?..

Eni sevmediklerini açıkça söylediler evlenmeden istemediklerini de.o zamanlar aklıma geliyor bunların hepsi birleşiyor

Back
X