Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayınbabanın kullandığı ilaçlar neden sizin hamileliğinizde sakıncalı anlayamadımKızlar lütfen yorum yapın çok bunaldım patlayacak gibiyim kaynanam aradı bize gelcekmiş kayınbabam da kanser hastası ağır ilaçlar kullanıyor hamilelikte felan ne kadar sakıncalı olduğunu doktor söylemiş yani bizde düşünüyoruz .sizce endişelenmekte haklı değilmiyim
Doktor demişki kanser hastası olduğundan bir tedavi aldı odada yalnız durmalı çevredeki insanlara zarar verir heleki hamile ler de daha etkili ısın tedavisi ve atom tedavisi aldıKayınbabanın kullandığı ilaçlar neden sizin hamileliğinizde sakıncalı anlayamadım
Değilim ama yine de normal insanları bile etkiliyormusSiz hamile misiniz şu an?
Size temelli yerleşmeye veya uzun dönem (aylarca) kalmaya mı geliyorlar?
2 günde ölmezsiniz. Hamile de değilseniz bir şey olmaz. Adamcağızın kanserini bahane ediyorsunuzDeğilim ama yine de normal insanları bile etkiliyormus
Aslonda derdiniz gelmesinler istiyorsunuz hastalığı filan bahane ediyorsunuz . 2 gün geliyorlar altı üstü ne abarttınız ya . Allah korusun kendi babanız o durumda olsa ne yapardınız bi cevap verin bakalım?Değilim ama yine de normal insanları bile etkiliyormus
Burayı okudukça bazen ne iyi bir insan olduğumu görüp şükür ediyorum
Hamileleri etkiliyormus ilaclar ama siz hamile degilsiniz
Cok eglenceli uyeler var cidden
Kanser hastalarinin toplumdan soyutlanmasi gerekmiyor,vebali degiller.
Su actigin tansiyonunu yukselten konudan sonra normal insan oldugunu dusunuyosun yani oyle mi?Değilim ama yine de normal insanları bile etkiliyormus
O zaman adamın hastalığını saçma sapan bahane etme !!!! Dürüst olEni sevmediklerini açıkça söylediler evlenmeden istemediklerini de.o zamanlar aklıma geliyor bunların hepsi birleşiyor