Yine kendimi dolduruyorum ama napmam lazim bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet ekledi beni görsün onun 50 senelik hayatinda yasamadigi hayatı yasiyorum benim icin bir keyif. Ayrıca o beni takip ediyor. Zira kendisi paylasim yapmayi bilecek kadar donanimli degil izlemeyi bilir sadece

Kocan mi ağırlayacak ya ona ne?
Annenizin ahbabı sizin de ahbabiniz olamaz mi?
Sevmediğiniz insanları ağırlamak zorunda mısınız?

Laf yetiştirmiyorum muhatabim degil
Sosyal medya benim istediğimi paylaşırım
Neden bu kadar sinirlendin ?

Evet ekledi beni görsün onun 50 senelik hayatinda yasamadigi hayatı yasiyorum benim icin bir keyif. Ayrıca o beni takip ediyor. Zira kendisi paylasim yapmayi bilecek kadar donanimli degil izlemeyi bilir sadece

Ona ben sumugumu bile atmam ne nispeti
Pis varoş zaten
Sizin donanımınız da küfürleriniz heralde

Böyle hesaplara girilirse siz o eve asla bir arkadasınızı yakınınızı davet edemezsiniz

Getiremiyor Zaten.
Agzinin ayari hic yok bir kere
Insanlari kaliteli, kalitesiz olarak yargilayan kendince bir usluba sahipsin fakat emin ol surada senin kaliteni uc dakikada belirleyecek onlarca insan var.
Sumugumu atmam, varos vs. Istedigin kadar kalite aksin pacalarindan su uslupla, bu konusma tarziyla 3 kilometre oteye gidenez insanlarla aranda samimi bir bag kuramazsin.
Kocanida dert etme , adam bu uslupla daha fazla yuz goz olmamak icin kapar cenesini

Insanlarla samimi bag kurmaya calistigimi nereden çıkardınız?

insanlara işsiz varoş tipsiz kişiliksiz diyen hanımefendicim kariyerinizi öğrenebilir miyiz?
burası erkeklere de açık platform olup eşiniz de burda üye olsaymış keşke...
burdaki birkaç kadın için de bunu diliyorum, eşleri konularına rastlasın, da evinin minnoşu olan eşlerinin ağızlarından dökülen incileri okusunlar inşallah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…