- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi Safsarisin
-
Evet ekledi beni görsün onun 50 senelik hayatinda yasamadigi hayatı yasiyorum benim icin bir keyif. Ayrıca o beni takip ediyor. Zira kendisi paylasim yapmayi bilecek kadar donanimli degil izlemeyi bilir sadecehakaret etme hakkınız yok kimseye! size hakaret eden yok ki. önce kınada düğüne geldi dediniz sonra görüştüm diyorsunuz enteresan..çağırmazsan çağırma da sanki siz çok terbiyelisiniz neler geçiriyorsunuz içinizden.Peki madem.hazetmiyorsunuz neden sosyal medyanızda ekli yazdıklarınızı üstüne alındığına göre eklemişsiniz ee demek ki sizde onu takiptesiniz bir de evinize geleni paylaşmaklar inadına falan.. selametle ayrımcılığa devam sadece o kadın değil kinseyi kaynanam ev görmeye getiremez demişsiniz aman duvar örün kapıya kaynanan zaten getiricem dememiş ki..
Degilim ama fazlaca israr var canım gelsinler dyip duruyorlarKocan mi ağırlayacak ya ona ne?
Annenizin ahbabı sizin de ahbabiniz olamaz mi?
Sevmediğiniz insanları ağırlamak zorunda mısınız?
Laf yetiştirmiyorum muhatabim degilSizden kalite akıyor Maşallah!! laflarınıza bakın varoş falan yazık..Pis varoş sümüğümü.atmam dediğiniz insan hala sizde ekliyse laf yetiştiriyorsanız geleni gideni paylaşıyorsanız baya aşık atıyorsunuz sizinde ondan farkınız yok seviye yerlerde!!
Getiremiyor Zaten.Bu nasil bir uslup yahu
Bencede kayinvaliden evine misafir falan getirmesin
Gerek yok hic rezillige bu lackalikla
Evet ekledi beni görsün onun 50 senelik hayatinda yasamadigi hayatı yasiyorum benim icin bir keyif. Ayrıca o beni takip ediyor. Zira kendisi paylasim yapmayi bilecek kadar donanimli degil izlemeyi bilir sadece
Evet ekledi beni görsün onun 50 senelik hayatinda yasamadigi hayatı yasiyorum benim icin bir keyif. Ayrıca o beni takip ediyor. Zira kendisi paylasim yapmayi bilecek kadar donanimli degil izlemeyi bilir sadece
Ona ben sumugumu bile atmam ne nispeti
Pis varoş zaten
Birebir görüştüm diyorum anlamiyor musunuz?
Ayrıca ev benim istedigimi agirlarim terbiyesizlik yapani evimden de kovarim. Hatta istersem evime milyon tane insani davet ederim. Nesi ayrımcılık bunun?? Sen agirlamissin diye herkes agirlayaxaj diye birsey yok. Evet dis kapının dış köpeği. Hepi topu 1 senedir tanıyorum onu kim ki o?
Sizin donanımınız da küfürleriniz heraldeDuzeltiyorum soguk soguk konus dedi. Ama doldurmak evet. Simdi kaynana bu eve kimseyi getirmedi sancısı bu yüzden....bide sinirimi bozan beni arayipta gelmek istiyoruz musait misin diyen falan yok kaynanaya söylüyor. O modern magaralilar alışmışlar herhalde yönetmeye ama ben oyle biri degilim ki. Kendisi surekli gelinini ezen gelinine fakir çirkin diyen bir insan. Ya ne isi var evimde aklima geldikce uyuz oluyorum dugun zamani ettikleri yersiz laflara dis kapının dis köpekleri.
Kufur nerede göstersene biSizin donanımınız da küfürleriniz heralde
Agzinin ayari hic yok bir kereGetiremiyor Zaten.
Size göre gayet normal demekki bu tarz konuşmalarKufur nerede göstersene bi
Umarim girilmez. Kaygım oBöyle hesaplara girilirse siz o eve asla bir arkadasınızı yakınınızı davet edemezsiniz
Ya bana kufuru gosterir misinizSize göre gayet normal demekki bu tarz konuşmalar
Insanlarla samimi bag kurmaya calistigimi nereden çıkardınız?Agzinin ayari hic yok bir kere
Insanlari kaliteli, kalitesiz olarak yargilayan kendince bir usluba sahipsin fakat emin ol surada senin kaliteni uc dakikada belirleyecek onlarca insan var.
Sumugumu atmam, varos vs. Istedigin kadar kalite aksin pacalarindan su uslupla, bu konusma tarziyla 3 kilometre oteye gidenez insanlarla aranda samimi bir bag kuramazsin.
Kocanida dert etme , adam bu uslupla daha fazla yuz goz olmamak icin kapar cenesini
Alintıladıgım mesajlarda işteYa bana kufuru gosterir misiniz
Arkadaslar selam . Bugün annemin bir arkadasi,beni cok sever beni aradi ve x ablanda burda (normalde sehir disinda yasayan biri) ve yigeni de gelmis (o da sehir disinda normalde)haftaya sali ya da carsamba sana gelcez dedi . Bende olur hayatim ama haber verin dedim. Musaitim ben yani sadece 1 gun önceden ara dedim guzelce konustuk kapadık
Eşime de,salak oldugum icin geleceklerini söyledim
Simdi sorun şu,
Kaynanamın iğrenç bir komşusu var
Igrenc diyorum çünkü butun sevmedigim ozellikler onda. Eşim de onun hakkinda ileri geri yorumlar yapar,ama annesi size gelmek istiyor dediginde, aslinda gelebilir der ama biz onceden konustugumuzda tamam gelmesinler demisligi vardir.
Eşimin ikiyüzlü olduğunu söylemiştim. Hakaret amacli degil gercekten oyle karakteri hemen döner.
Ben bu insanları evime almadim kaynana komsusunu daha doğrusu onlar bana gelmek istediklerini söylemediler,kaynanaya söylüyorlar kaynana da eşime.Esim de bana ve numaram var onlarda.. Hani bu ev dingonun ağırı ya. Kaynananin evi sanki .kendi komsusunu agirlayacak bende akli sıra.
Bende ınadina inadina kabul etmiyorum
Cok ciddi sebeplerim var,kıskanclar,düğün ve kina günüm gereksizce konusmalar yaptilar ve kiskancliklarini da belli ettiler.Ve de görgüsüzler.
Birde bugun beni arayan annemin arkadasi ve cevresi icin ,kaynana düğün sonrası,ne garipsediler bizimkiler onları, tuhaf dediler onlar icin demisti.hic sevmediler tarzi bisey de dedi. Ben bozulunca insanlarimiz ne kadar önyargılı diye de düzeltti
Ben de icimden e herhalde oyle diyecekler senin cevrendekiler gibi issiz,varoş,tipsiz,ve kisiliksiz degiller de ondan dedim. Ama icimden diyebildim tabi
Arkadaşlar kaynananin bu sekilde konustugu insanlari hayatinda 3 kez gördü 1 i nisanimda 1 i düğünümde 1 ide kinamda. Hicbir muhabbeti de yok. Ay yazdikca sinirleniyorum bardagi kırıp camlarını yicem o derece.
Her neyse
Ben bu insanlar daha evelde gelmek istediklerinde saglik sorunum yüzünden kabul edememistim o ara hastane islerim vardi ve kara kıstı zaten
Gelmelerini istiyorum seviyorum da mukemmel insanlar
Sorum şu eşim sizce bana onlar geldiler ama x teyzeler neden gelmiyor tarzı birsey soyler mi?erkekler boyle hesaplar yapar mi? Kaynana her türlü gorecek geldiklerini sosyal medyaya foto koycam onlarla da gayette...
Arkadasa söyledim sakin taviz verme evine kimi istersen kabul et esinle de soguk soguk konus sana bisey derse dedi
Hani 2lik olcak diye soruyorum. Onun komsusunu kabul etmiyorum sonucta.ama benim annemin ahbaplari gelecek.
Alintıladıgım mesajlarda işte
Hangi hayat? Yasadigim hayati biliyor musunuz ki? Degisik derken?yorumlarınıza başka konularda da denk geliyorum çok değişik bir insansınız ama yorucu değil mi bu hayat?
Niye kocan, kayinvaliden insan degil mi?Insanlarla samimi bag kurmaya calistigimi nereden çıkardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?