Yine kendimi dolduruyorum ama napmam lazim bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok uzatmışsın yahu. Ara paragraf boşuna..
Erkekler genelde böyle şeyleri umursamaz. Ama kv doldurursa sana çatabilir..
Sen de o vakit "burası annenin değil benim evim. istemediğim güvenmediğim insanı çağırıp sahte gülücük saçamam. O kadın(komşu) için huzurumuzu kaçırmayalım hayatım gerçekten değmez. Nifak tohumları dışarıdan bile ekilebilir biz izin verirsek(kv)" dersin..

Hmmm anladım. Onlarla gorusmek istemedigimi söylemem için benle konusmalari lazım ama olaylar ne yazik ki benim en son haberim olacak sekilde gelisiyor. Yani benim evime gelmek istemelerini anlayabilirim,esimden ötürü istiyorlar zaten ama muhattap ben olmaliyim. Kaynana falan degil.gorusmek istemedigimi esim ve ailesi bilmesine ragmen bir israr var. Buda insanda acaba dürtüsü uyandırıyor

Hic zevk almiyorum gerilimlerden zaten uzak durmam gereken seyler bunlar benim stres,sinir vs

Kızlar hepimiz burada kayınvalidene eşine görümcene şöyle şöyle de diye uzun uzun fevkalede oturaklı laflar yazıyoruz da akıl veriyoruz ya dert sahibine; ama gerçekte kimse böyle şeyler diyemiyor demi

O şuanda.. kendi konunda gayette senli benliydin eğlendim sayende sagol
Üslubunuzu şimdi gördüm çünkü. Hayvan ismini hakaret olarak kullanmanız insanlara küfür etmeniz dalga geçmeniz sayesinde SİZsiniz. Bu kafayla hayatta çok kaybedersiniz umarım kötü bi olayla olmaz bu ders.

Her excellency, Kraliçem vaktiniz olduğunda şu imlalara bakar mısınız? işim olmasına rağmen işsizlik yaptım sizin deyiminizle, göz tırmalayanları kırmızıyla puntosunu büyüterek yaptım. Zaten paragraf, noktalama yok da, bunlar benim gözümü çiziyor. Pırlantalarınızdan nasiplenmem inşallah...

görüşmek istemediğinizi eşinize söyleyin demiştim ama zaten biliyorsa belki söyleme şeklinizi değiştirebilirsiniz. yukarda bir üye güzel güzel örnek vermişti. eşiniz iki yüzlü demişsiniz ama bence de erkekler böyle şeylere hiç kafa yormuyolar o an kim ne derse ona göre düşünceleri değişebiliyor. kimse için evde eşinizle huzurunuzu kaçırmayın bence.

Aşkım türkçe öğretmeni değilim.burasi da anlam kasacak bir paylaşım sitesi de değil zaten. Yazdıklarımı anliyorsan gözlerin kasinmasin bence. Ay pardon cizilmesin.

Inşaallah bu konu açılmaz aramızda. Erkeklerin genelinde bu tavır varsa gerçekten cok.kotu bir durum. Bir defa kendi düşüncesi yok. Ya da kendi düşüncesinin arkasında değil
Öyle değil mi?

Eşyalarınızı görümceleriniz almış ama anneleri eve giremiyor iyiymiş
Evet anneleri takılan bütün altınları alınca bana eşya alacak para kalmadı. Düğünümden 3 gün önce eşya siparişi verdik, 2 ay sonra da eşyalarım geldi. Bi zahmet sus payı aldılar sağolsunlar. 2 ay yarı otelde yarı annemde yattık.

Valla kıza yükleniyorsunuz ama kimse farketmiyor ki kız resmen bunalmış, çatlayacak. Gerçek anlamda söylese varoş diye nitelendirdiği kimsenin oğluyla evlenmez zaten. Beni de eşim hanımsın diye görür görmez aşık oldum der, görümcelerim salon hanfendisi çizgisini hiç bozmaz diye dalga geçerlerdi. Şimdi kaynanamın sesini duyunca kendimi tanıyamıyorun, eşime bağırırken ettiğim laflardan yüzüm kızarıyor, sakinleştirici alıyorum kadının evine her gittiğimde sinirden delirip çizgimi bozmayım diye. Yaşamayan anlamaz ne diyeyim...Ama doğrusunuz onlar anne aileni de ağlatsa, dakika başı laf sokup beynine kaynar su da fırlatsa, susup kırıtmamız lazım. Bizde sinir, öfke, birikim olamaz. Konu sahibi burada bunları yaşamayan seni hadsiz, seviyesiz diye yaftalayacaktır elbet. Tavsiyem başına gelenlerle paylaş derdini. Allah kolaylık versin çok zor.

Inşaallah bu konu açılmaz aramızda. Erkeklerin genelinde bu tavır varsa gerçekten cok.kotu bir durum. Bir defa kendi düşüncesi yok. Ya da kendi düşüncesinin arkasında değil
Öyle değil mi?

yani çok basit olarak eve misafir gelecekmiş ya da gelmeyecekmiş olarak bakıyorlar, neden gelsin, neden gelmesin, niyetleri ne, gelseler nolur , gelmeseler nolur daha öne size neler yapmışlardı diye çok düşündüklerini sanmıyorum. üzerinde düşünmedikleri için de evet kendi düşüncesi yok. siz gelmesinler diyorsunuz ikna oluyor sizi haklı görüyor. sonra annesi gelmek istiyorlar diyor onu haklı görüyor.

kötü bir durum mu? tartışılır böyle şeylere ben de kafa yormuyorum çok rahat oluyor.

Bence cevap yazmayalım. Yazdıkça kendini önemsiyor. Birazdan atomu parçalayan nadir insan olduğuna inanacak.
Arada böyle üyeler çıkıyor. Üst üste konular açıp böyle üstten üstten cevaplar yazıyorlar, millet deliriyor. Sonra hiç bir şey olmamış gibi yeni bir konu açıyorlar, yine aynı şeyler. Sonra ortadan yok oluyorlar.

Anlayışınız icin cok tesekkur ederim,onceligim esimle aramda olabilcek herhangi bir lafta sozde nasil bir hal takinmam gerektigi,ne söylemem gerektiğiydi. Yardim istedim ama konu kaynana komsularini savunmaya geldi. Seviyesizmisim bilmemne.
Insanim ve baskasina kötü soz soylemeden once bana yapilanlari hazmederek ya da istemedigim birseyi yaparak zorla kendi kul hakkıma girmis olacağım. Aynen sinir ofke birikim olmaz.
Cekmeyen bilmez derler ya o hesap.patlamak uzereyim uffff

Ben her soruya net cevap verdim .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…