- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi Safsarisin
-
Ben sizli bizli konuşuyorum dikkat.Evet balkona cik. Belki o oğlanı görürsünhem nefeste almis olursun
Hmmm anladım. Onlarla gorusmek istemedigimi söylemem için benle konusmalari lazım ama olaylar ne yazik ki benim en son haberim olacak sekilde gelisiyor. Yani benim evime gelmek istemelerini anlayabilirim,esimden ötürü istiyorlar zaten ama muhattap ben olmaliyim. Kaynana falan degil.gorusmek istemedigimi esim ve ailesi bilmesine ragmen bir israr var. Buda insanda acaba dürtüsü uyandırıyorbilmiyorum ama anlamaya çalışıyorum, bazı insanlardan hoşlanmıyorsunuz görüşmek istemiyorsunuz. size göre kıskanç, fesat ve cahiller. tamamen saygı duyuyorum görüşmek istememenize bence de öyle olmalı boşuna kafanızı meşgul ediyorlar ve haklarında kötü konuşarak günaha giriyorsunuz ya da olumsuz enerji alıyorsunuz da denilebilir.
ama aynı zamanda sosyal medyadan sizi takip etmelerine izin veriyorsunuz buna gerek var mı? hiç yoklarmış gibi davranın kafanız rahat olur. eşinizle huzursuzluk çıkmaması içinde sakince onlarla vakit geçirmekten hoşlanmadığınızı söyleyin. ama benim yorumum bütün bu gerilimlerden zevk alıyorsunuz bu yüzden yorucu hayat dedim.
O şuanda.. kendi konunda gayette senli benliydinBen sizli bizli konuşuyorum dikkat.
Balkona çıkmama gerek yok mesajlaşıyoruz şuan zaten hadi size güle güle iyi eğlenceler
Hic zevk almiyorum gerilimlerden zaten uzak durmam gereken seyler bunlar benim stres,sinir vsbilmiyorum ama anlamaya çalışıyorum, bazı insanlardan hoşlanmıyorsunuz görüşmek istemiyorsunuz. size göre kıskanç, fesat ve cahiller. tamamen saygı duyuyorum görüşmek istememenize bence de öyle olmalı boşuna kafanızı meşgul ediyorlar ve haklarında kötü konuşarak günaha giriyorsunuz ya da olumsuz enerji alıyorsunuz da denilebilir.
ama aynı zamanda sosyal medyadan sizi takip etmelerine izin veriyorsunuz buna gerek var mı? hiç yoklarmış gibi davranın kafanız rahat olur. eşinizle huzursuzluk çıkmaması içinde sakince onlarla vakit geçirmekten hoşlanmadığınızı söyleyin. ama benim yorumum bütün bu gerilimlerden zevk alıyorsunuz bu yüzden yorucu hayat dedim.
Üslubunuzu şimdi gördüm çünkü. Hayvan ismini hakaret olarak kullanmanız insanlara küfür etmeniz dalga geçmeniz sayesinde SİZsiniz. Bu kafayla hayatta çok kaybedersiniz umarım kötü bi olayla olmaz bu ders.O şuanda.. kendi konunda gayette senli benliydineğlendim sayende sagol
Arkadaslar selam . Bugün annemin bir arkadasi,beni cok sever beni aradi ve x ablanda burda (normalde sehir disinda yasayan biri) ve yigeni de gelmis (o da sehir disinda normalde)haftaya sali ya da carsamba sana gelcez dedi . Bende olur hayatim ama haber verin dedim. Musaitim ben yani sadece 1 gun önceden ara dedim guzelce konustuk kapadık
Eşime de,salak oldugum icin geleceklerini söyledim
Simdi sorun şu,
Kaynanamın iğrenç bir komşusu var
Igrenc diyorum çünkü butun sevmedigim ozellikler onda. Eşim de onun hakkinda ileri geri yorumlar yapar,ama annesi size gelmek istiyor dediginde, aslinda gelebilir der ama biz onceden konustugumuzda tamam gelmesinler demisligi vardir.
Eşimin ikiyüzlü olduğunu söylemiştim. Hakaret amacli degil gercekten oyle karakteri hemen döner.
Ben bu insanları evime almadim kaynana komsusunu daha doğrusu onlar bana gelmek istediklerini söylemediler,kaynanaya söylüyorlar kaynana da eşime.Esim de bana ve numaram var onlarda.. Hani bu ev dingonun ağırı ya. Kaynananin evi sanki .kendi komsusunu agirlayacak bende akli sıra.
Bende ınadina inadina kabul etmiyorum
Cok ciddi sebeplerim var,kıskanclar,düğün ve kina günüm gereksizce konusmalar yaptilar ve kiskancliklarini da belli ettiler.Ve de görgüsüzler.
Birde bugun beni arayan annemin arkadasi ve cevresi icin ,kaynana düğün sonrası,ne garipsediler bizimkiler onları, tuhaf dediler onlar icin demisti.hic sevmediler tarzi bisey de dedi. Ben bozulunca insanlarimiz ne kadar önyargılı diye de düzeltti
Ben de icimden e herhalde oyle diyecekler senin cevrendekiler gibi issiz,varoş,tipsiz,ve kisiliksiz degiller de ondan dedim. Ama icimden diyebildim tabi
Arkadaşlar kaynananin bu sekilde konustugu insanlari hayatinda 3 kez gördü 1 i nisanimda 1 i düğünümde 1 ide kinamda. Hicbir muhabbeti de yok. Ay yazdikca sinirleniyorum bardagi kırıp camlarını yicem o derece.
Her neyse
Ben bu insanlar daha evelde gelmek istediklerinde saglik sorunum yüzünden kabul edememistim o ara hastane islerim vardi ve kara kıstı zaten
Gelmelerini istiyorum seviyorum da mukemmel insanlar
Sorum şu eşim sizce bana onlar geldiler ama x teyzeler neden gelmiyor tarzı birsey soyler mi?erkekler boyle hesaplar yapar mi? Kaynana her türlü gorecek geldiklerini sosyal medyaya foto koycam onlarla da gayette...
Arkadasa söyledim sakin taviz verme evine kimi istersen kabul et esinle de soguk soguk konus sana bisey derse dedi
Hani 2lik olcak diye soruyorum. Onun komsusunu kabul etmiyorum sonucta.ama benim annemin ahbaplari gelecek.
Hmmm anladım. Onlarla gorusmek istemedigimi söylemem için benle konusmalari lazım ama olaylar ne yazik ki benim en son haberim olacak sekilde gelisiyor. Yani benim evime gelmek istemelerini anlayabilirim,esimden ötürü istiyorlar zaten ama muhattap ben olmaliyim. Kaynana falan degil.gorusmek istemedigimi esim ve ailesi bilmesine ragmen bir israr var. Buda insanda acaba dürtüsü uyandırıyor
Aşkım türkçe öğretmeni değilim.burasi da anlam kasacak bir paylaşım sitesi de değil zaten. Yazdıklarımı anliyorsan gözlerin kasinmasin bence. Ay pardon cizilmesin.Her excellency, Kraliçem vaktiniz olduğunda şu imlalara bakar mısınız? işim olmasına rağmen işsizlik yaptım sizin deyiminizle, göz tırmalayanları kırmızıyla puntosunu büyüterek yaptım. Zaten paragraf, noktalama yok da, bunlar benim gözümü çiziyor. Pırlantalarınızdan nasiplenmem inşallah...
Evet ekledi beni görsün onun 50 senelik hayatinda yasamadigi hayatı yasiyorum benim icin bir keyif. Ayrıca o beni takip ediyor. Zira kendisi paylasim yapmayi bilecek kadar donanimli degil izlemeyi bilir sadece
Ona ben sumugumu bile atmam ne nispeti
Pis varoş zaten
Inşaallah bu konu açılmaz aramızda. Erkeklerin genelinde bu tavır varsa gerçekten cok.kotu bir durum. Bir defa kendi düşüncesi yok. Ya da kendi düşüncesinin arkasında değilgörüşmek istemediğinizi eşinize söyleyin demiştim ama zaten biliyorsa belki söyleme şeklinizi değiştirebilirsiniz. yukarda bir üye güzel güzel örnek vermişti. eşiniz iki yüzlü demişsiniz ama bence de erkekler böyle şeylere hiç kafa yormuyolar o an kim ne derse ona göre düşünceleri değişebiliyor. kimse için evde eşinizle huzurunuzu kaçırmayın bence.
Evet anneleri takılan bütün altınları alınca bana eşya alacak para kalmadı. Düğünümden 3 gün önce eşya siparişi verdik, 2 ay sonra da eşyalarım geldi. Bi zahmet sus payı aldılar sağolsunlar. 2 ay yarı otelde yarı annemde yattık.Eşyalarınızı görümceleriniz almış ama anneleri eve giremiyor iyiymiş
Inşaallah bu konu açılmaz aramızda. Erkeklerin genelinde bu tavır varsa gerçekten cok.kotu bir durum. Bir defa kendi düşüncesi yok. Ya da kendi düşüncesinin arkasında değil
Öyle değil mi?
Arada böyle üyeler çıkıyor. Üst üste konular açıp böyle üstten üstten cevaplar yazıyorlar, millet deliriyor. Sonra hiç bir şey olmamış gibi yeni bir konu açıyorlar, yine aynı şeyler. Sonra ortadan yok oluyorlar.Bence cevap yazmayalım. Yazdıkça kendini önemsiyor. Birazdan atomu parçalayan nadir insan olduğuna inanacak.
Anlayışınız icin cok tesekkur ederim,onceligim esimle aramda olabilcek herhangi bir lafta sozde nasil bir hal takinmam gerektigi,ne söylemem gerektiğiydi. Yardim istedim ama konu kaynana komsularini savunmaya geldi. Seviyesizmisim bilmemne.Valla kıza yükleniyorsunuz ama kimse farketmiyor ki kız resmen bunalmış, çatlayacak. Gerçek anlamda söylese varoş diye nitelendirdiği kimsenin oğluyla evlenmez zaten. Beni de eşim hanımsın diye görür görmez aşık oldum der, görümcelerim salon hanfendisi çizgisini hiç bozmaz diye dalga geçerlerdi. Şimdi kaynanamın sesini duyunca kendimi tanıyamıyorun, eşime bağırırken ettiğim laflardan yüzüm kızarıyor, sakinleştirici alıyorum kadının evine her gittiğimde sinirden delirip çizgimi bozmayım diye. Yaşamayan anlamaz ne diyeyim...Ama doğrusunuz onlar anne aileni de ağlatsa, dakika başı laf sokup beynine kaynar su da fırlatsa, susup kırıtmamız lazım. Bizde sinir, öfke, birikim olamaz. Konu sahibi burada bunları yaşamayan seni hadsiz, seviyesiz diye yaftalayacaktır elbet. Tavsiyem başına gelenlerle paylaş derdini. Allah kolaylık versin çok zor.
Ben her soruya net cevap verdim .Arada böyle üyeler çıkıyor. Üst üste konular açıp böyle üstten üstten cevaplar yazıyorlar, millet deliriyor. Sonra hiç bir şey olmamış gibi yeni bir konu açıyorlar, yine aynı şeyler. Sonra ortadan yok oluyorlar.
Net değil demedim zaten. Kk’daki dönem dönem yaşanan bir durumun gözlemini paylaştım.Ben her soruya net cevap verdim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?