Yine kendimi dolduruyorum ama napmam lazim bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evimin minnosu değilim. Kralicesiyim.bu incilerin pirlantalari da var dilimde
Okumasina gerek yok duyuyor.
Trafikte evde heryerde.

Niye kocan, kayinvaliden insan degil mi?
Sende haklisin kuracagin bir bag olsa kocani hic tanimayan bunca insana kocanin verecegi tepkiyi sormazdin.
O zaman oyle konus. Insanlar derken neyi kast ettigini anlamadim cunku ben. Sakin ol bak ben cok rahatim

Dedim. Benim derdim o degil. Kocam
Gelipte diyebilir bana onlards gelsin diye.
Doldurusa gelip
Ve kavga cikmasini istemiyorum

Evet. Çünkü yorum yapacak kadar sagduyulusun masallah canim.
Bence cümle kurmamışsınız ardarda kelimeler sıralamışsınız, anlamı yok, ağzımda pırlantalar evde trafikte, evin kraliçesiyim falan. gerçekten anlamsız. ya da ben anlamadım, anlayan anlatsın bir zahmet.

Biraz bahseder misiniz. Annenizin arkadaşıyla ev gezmesi kayınvalideye sosyal medyadan nispet yapma(önceki mesajlarda dediniz) başka neler var
I ihh öyle değil o
Bak yine yanlış anlamışsınız
Annemin arkadaşı gelmek istiyor ev gezmesi degil ziyaret
Diger bahsettiğine gelince de sosyal medya hususuna diyecegim şu, büyük insanlar hep tartışılmıştır.

Hani benim ağzımdan inciler dökülüyor ya. Size gore kotu kelimeler hani
Diyorum ki bu kelimelerin beterleri de var dilimde gün yuzu görmemiş küfürler.
Kocam da duyuyor hayatın her aninda bunlari.
Ok?

Tamam işte çok elitsiniz büyük insansınız hayal edemeyecekleri hayatı yaşıyosunuz biraz bahsedin de bizde o zaman tartışalım büyük insan

Bence eşin böyle bir şey demeyecek..ama yine de söylemeden bilemezsin.

Hani benim ağzımdan inciler dökülüyor ya. Size gore kotu kelimeler hani
Diyorum ki bu kelimelerin beterleri de var dilimde gün yuzu görmemiş küfürler.
Kocam da duyuyor hayatın her aninda bunlari.
Ok?

susmayı seviyorum bazen. size eşinizle mutluluklar. Küfür eril dildir, bir kadın günyüzü görmemiş küfürleri nasıl eder, hele ki eşinin yanında nasıl eder aklım almıyor. demek ki oluyomuş. Kraliçeler küfretmez bu arada, saray adabına aykırıdır sanırım. Royal Family den duyan varsa beri gelsin.

Hangi hayat? Yasadigim hayati biliyor musunuz ki? Degisik derken?

bilmiyorum ama anlamaya çalışıyorum, bazı insanlardan hoşlanmıyorsunuz görüşmek istemiyorsunuz. size göre kıskanç, fesat ve cahiller. tamamen saygı duyuyorum görüşmek istememenize bence de öyle olmalı boşuna kafanızı meşgul ediyorlar ve haklarında kötü konuşarak günaha giriyorsunuz ya da olumsuz enerji alıyorsunuz da denilebilir.

ama aynı zamanda sosyal medyadan sizi takip etmelerine izin veriyorsunuz buna gerek var mı? hiç yoklarmış gibi davranın kafanız rahat olur. eşinizle huzursuzluk çıkmaması içinde sakince onlarla vakit geçirmekten hoşlanmadığınızı söyleyin. ama benim yorumum bütün bu gerilimlerden zevk alıyorsunuz bu yüzden yorucu hayat dedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…