Yine kendimi en berbat hissetiğim günlerden biri

SevgiSevgi38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2023
1.308
102
53
Evet kızlar tam şu an denedim bileğimi kesmeyi ama beceremedim o bile kolay değilmiş. Adetim gecikti ve benim hormonlar tavan çok duygusal alınganım. Eşimle annesi yüzünden tartıştık tabiki o her zaman ki gibi ailesini savundu benden boşanmak istediğini söyledi her zaman ailesi ön plandaymış. Çoook mutsuzum beni niye kimse sevmiyo ya ne babam ne abim ne ablam ne eşim ne kayınvalidem kimse sevmiyo nasıl bi insansam . Şimdi sizde gelin üzerime linçleyin bu sebepten insan canına kıymak ister mi deyin istediğim değeri sevgiyi alamamaktan ölüyorum. Düşünceli eşim beni evde bu saatte tek bırakıp dışarı gitti şimdide geldi yattı yarın iş var diyo adam haklı tabi benim ağlamam üzülmem falan ben kimim ki değersiz varlık

Kendin diyorsun hormonlarım tavan yaptı alınganım diye biz ne yapalım bizim hormonlarımız tavan yapmadan neler neler oluyor bi bilsen ayrıca birinin seni sevmesi bu kadar önemli mi hadi eşin odun diyelim ayrıca nerden bu kadar emin oldun ki özellikle ailen konusunda bence otur bi sakinleş kendine gel olur mu

Öncelikle sakin olun. Sizin değerinizi ne eşiniz ne de başkası belirleyemez. Eşiniz sevmiyorsa boşanırsınız, diğerleri sevmiyorsa görüşmezsiniz olur biter. Hayat bu, her zaman herkes bizi sevecek diye bir kaide de yok. Herkesin seveni olduğu kadar sevmeyeni de var. Kendinizi öldürseniz değerli mi olacaksınız? Herkes bir hafta üzülür ağlar sonra normal yaşamına devam eder, siz gittiğinizle kalırsınız. Onun yerine kendi hayatınıza bakıp, kendinize odaklanıp daha mutlu olabilirsiniz. Hayatta ölümden başka her şeyin çaresi de var çözümü de.

Çok mutsuzum sadece değer istiyorum bana sarılsın istiyorum gözyaşlarıma kıyamasn istiyorum çok mu. Hiçbirini yapmıyo ben ağlıyorum o da içerde uyuyo yatıyo içi rahatsız olmuyo hiç insan sevdiğine kıyabilir mi niye bana yardımcı olmuyo hiç

Babam çok acımasız boşanmak istediğimi bi duysa bana ayrı anneme ayrı eziyet eder hadi ben katlanırımda anneme dayanamam. Zamanında bu evliliğe destek çıktığı için

İyi de hayatı böyle, sürekli koşullara bağlı kalarak sürdüremezsiniz ki. Diyelim ki bugün sarıldı mutlu oldunuz, yarın sarılmazsa mutsuz mu olacaksınız? Mutluluğunuzu ne diye bir adamın davranışlarına bağlıyorsunuz ki?

Kaç yaşındasın

Boşanmak istedigine dair herhangi bir kelime soylememissin o yüzden evli kalmaya devam edeceğini varsayiyorum.Ben sana ne yapacağını söyleyeyim. Kocana hiç bir zaman onun ailesini kötüleme , oturup annen baban bacın abin bunu yaptı deme senin kocan sana hak vermeyecek ,seni savunmayacak onlarla ilgili yorum yapma. Onlara gitmek zorundaysan normal davran ,he de geç. Calisabiliyorsan bir işe gir. Mümkün mertebe güzel korun çocuk yoksa şimdilik ertele varsa da devamını yapma.kocani, aileni, kocanın ailesini merkezinden çıkar. Hiç bir şey yasamiyorsan örgü ör, bir kitap al boyama yap kafanı oyala.

Öncellikle kendinizi sevmekle başlayın.kendinizi gerçekten severseniz ne canımıza kiyarsiniz nede diğerlerinin ne düşündükleri umrunuzda olur

Oy oy kendini öldürdüğünüz eline bisey geçecek sanki tüm dertlerinden kurtulacaksın demi
Üstelik zaten sen kendin başında demişsin adetim gecikti hormonlarım tavan diye git bi papatya çayı iç bi soğuk duş al yat uyu kimseyde kafana takma değmez Git yat uyu

Eşimde bundan bıktı zaten ben aslında ona ailesini kötülemiyorum alındığım şeyleri anlatıyorum ama o da artık annen böyle yapıyo dememden sıkıldı evet haklı ama bende içime atmaktan hasta oluyorum. Sadece ıstiyorum ki ben bunları ona anlattığımda sarılsın bana destek olsun ama inadıma ailesini savunuyo . Ben bunları söylemeyi nasıl bırakırım bilmiyorum kendime diyorum hep söyleme diye böyle adet zamanlarımda patlıyorum. Ben ağliyorum sarıl diye yalvarıyorum umursamıyo yatıyo içerde hiçmi vicdanı rahatsıs olmuyo nasıl kıyıyo bana. Çocuğum yok bu arada olmuyo 2 yıldır

Babamın kötü davranmayacağını bilsem 1 dakika bile düşünmem
Peki baban senin böyle üzgün mutsuz hatta canına dahi kıyabilecek duruma geldiğini bilse peki ( acımasız dediğin için diyorum fakat hiç bir anne baba evladı bu şekilde olsun istemez konu her ne ise bile olsa )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…