- 8 Mart 2023
- 1.308
- 102
- 53
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
-
Öyle yapcam korunmasam da olmuyo zaten bu kafayla zor olmasında şu an bebeğimi büyütecek sağlıklı bir ortam yok ne yazık kiEe istemiyorsanız korunun.
Sağlık ocağına gitmek için de mi izniniz yok boğazım ağrıyor diyerek mesela?
Ya evet çok güzel Söylüyosun bunu bana annemde ablam da der ama niye yapamıyorum Bılmıyorum niye beceremiyorum ben evlenicek olgunlukta değilmiyim evliliği kaldıramıyo muyum acabaÇözüm sende. Görmezden gel. Senin hayatında onları konuşacak kadar bile yer kaplamamalari lazım. Evin ayrı. Kapat kapını işine gücüne bak.
Sizi sevmiyor, niye kıymasın ki? Boşanmak yerine canınıza kıymayı tercih ediyorsunuz, o size kıymış çok mu?Çok mutsuzum sadece değer istiyorum bana sarılsın istiyorum gözyaşlarıma kıyamasn istiyorum çok mu. Hiçbirini yapmıyo ben ağlıyorum o da içerde uyuyo yatıyo içi rahatsız olmuyo hiç insan sevdiğine kıyabilir mi niye bana yardımcı olmuyo hiç
Olabilir. Yanlış adamla evli de olabilirsin.simdi senin anlattığım kadar biliyoruz adamı. Kocanla boşanmaya gönlün yoksa kayinaileyi yoksayio hayatına bakacaksın. Onlar ne derse desin kapının önünde bırakıp.kapiyi kapatacaksin.Ya evet çok güzel Söylüyosun bunu bana annemde ablam da der ama niye yapamıyorum Bılmıyorum niye beceremiyorum ben evlenicek olgunlukta değilmiyim evliliği kaldıramıyo muyum acaba
Beni gerçekten sevmiyo bugün o kadar çok dediki yeter ben ayrılmak istiyorum nafakanı da veririm ben birey olarak takılmak istiyorum ayrılmak istiyorum yarın ailenle konuşcam dedi bende biyandan ağliyorum biyandan sen bılırsın dedim beni hiç anlamıyo duvara konuşuyorumSizi sevmiyor, niye kıymasın ki? Boşanmak yerine canınıza kıymayı tercih ediyorsunuz, o size kıymış çok mu?
Gitmek istiyorum ama daha da zulüm göreceğim bir yere değil ben daha önce yine böyle bir tartışmamızda anneme ayrılmak istediğimi söyledim ama annem de baban mahveder bizi diyo hep idare et nevar bunda diyoOlabilir. Yanlış adamla evli de olabilirsin.simdi senin anlattığım kadar biliyoruz adamı. Kocanla boşanmaya gönlün yoksa kayinaileyi yoksayio hayatına bakacaksın. Onlar ne derse desin kapının önünde bırakıp.kapiyi kapatacaksin.
Tek başınıza mucadele edebilecek gücünüz olduğunu sanmiyorum. Yanlış anlamayın lütfen. Mesela bazı kadınlar var ,taşı sıkar suyunu çıkarır ,mücadelede ve güçlüdür. Siz bende o güç var diyorsanız bosanin. Bende o güç yok diyorsaniz da deveyi güdün.Gitmek istiyorum ama daha da zulüm göreceğim bir yere değil ben daha önce yine böyle bir tartışmamızda anneme ayrılmak istediğimi söyledim ama annem de baban mahveder bizi diyo hep idare et nevar bunda diyo
Çoçugunda yokmuş daha neyin cesareti özgüveni yaa ayaklarının üzerinde duramaz mısın taşı sıksan suyu çıkar Allah allah bel baglayacagın hiç bir durum yok sonuçta gidersin çalışırsın edersin hayatın içinde olursun daha ne istiyorsun allah aşkınaÇok kez düşünüyorum ama cesaret yok özgüven yok
Et o zamanGitmek istiyorum ama daha da zulüm göreceğim bir yere değil ben daha önce yine böyle bir tartışmamızda anneme ayrılmak istediğimi söyledim ama annem de baban mahveder bizi diyo hep idare et nevar bunda diyo
Allahım bana yardım et doğru yolu göstersin nolur aminÇoçugunda yokmuş daha neyin cesareti özgüveni yaa ayaklarının üzerinde duramaz mısın taşı sıksan suyu çıkar Allah allah bel baglayacagın hiç bir durum yok sonuçta gidersin çalışırsın edersin hayatın içinde olursun daha ne istiyorsun allah aşkına
Gece rüyana aksakallı dede girsin diye mi bekliyorsun? O tip bi msj mı lazım?Allahım bana yardım et doğru yolu göstersin nolur amin
Teşekkür ederim. Bide en çok ne moralimi bozuyo beni hep suçluyo sen şöylesin sen böylesin bunu dedin demediğim yapmadığım şeylerle itham ediyo ve bikeresinde annesini böyle doldurmuştu anneside bana ağzına geleni saymıştı bundan korkuyorum herkes üzerme gelecek kimse beni dinlemiyo bana inanmıyoTek başınıza mucadele edebilecek gücünüz olduğunu sanmiyorum. Yanlış anlamayın lütfen. Mesela bazı kadınlar var ,taşı sıkar suyunu çıkarır ,mücadelede ve güçlüdür. Siz bende o güç var diyorsanız bosanin. Bende o güç yok diyorsaniz da deveyi güdün.
Valla keşke öyle bişey olsa. Boşanınca daha kötü olmaktan pişman olmaktan korkuyorum ne bilim ya keşke idare etseydim falan dersem ama sonuçta beni sevmiyo eşimGece rüyana aksakallı dede girsin diye mi bekliyorsun? O tip bi msj mı lazım?
Gelirse haber etValla keşke öyle bişey olsa. Boşanınca daha kötü olmaktan pişman olmaktan korkuyorum ne bilim ya keşke idare etseydim falan dersem ama sonuçta beni sevmiyo eşim
Beterin beteri var ya daha kötüleriyle karşılaşırsam ne yapacağımı hiç bilmiyorumBaban 3 söylenir4 söylenir 5.ye susar hayatının kalanında sana söylenecek hali yok heralde, sen de bi iş bulur çalışırsın, kendine açılanın bişeye faydası yok
Kendini açıklama. Onlarla ne kadar az muhattap olursan o kadar az laf söz ederler. Muhabbete girme , sana ne söylerlerse olabilir, bilmiyorum, duymadım, görmedim... Eşin olmadan da gitme. Bir konusma aranızda gececekse eşinin yaninda geçsin. Örneğin mutfakta sana bir şey mi söylediler içeri gir, eşinin yanında ima da bulunursa mutfakta şunu demiştin ondan mı bahsediyorsun vs de.Teşekkür ederim. Bide en çok ne moralimi bozuyo beni hep suçluyo sen şöylesin sen böylesin bunu dedin demediğim yapmadığım şeylerle itham ediyo ve bikeresinde annesini böyle doldurmuştu anneside bana ağzına geleni saymıştı bundan korkuyorum herkes üzerme gelecek kimse beni dinlemiyo bana inanmıyo
Bu ne lahana bu ne perhiz ..... neyse yaa yoruldum gerçekten laf anlatmaktan ve sizin anlamamanızdan... saygılarValla keşke öyle bişey olsa. Boşanınca daha kötü olmaktan pişman olmaktan korkuyorum ne bilim ya keşke idare etseydim falan dersem ama sonuçta beni sevmiyo eşim
Sen boşanma bence , orta segment beterle devamBeterin beteri var ya daha kötüleriyle karşılaşırsam ne yapacağımı hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?