• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine kıskançlık..Yine tartışma..

silenzio

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
1.956
28
0
Eskişehir
ya artık ben çıldırmak üzereyim sinirden:14:
neden ben bir türlü tam anlamıyla mutlu olamıyorum??
tam şu çok dert ettiğim iş olayı halloluyor sanırım diye sevinirken,bu seferde erkek arkadaşımla aramızda sorunlar çıktı:14:
yaklaşık 1,5 aydır şehir dışında çalışıyor..ve her hafta sonu yanıma geliyor ama çoğu sefer kavga ediyoruz..
2 hafta önce kavga ettik mesela..1 hafta önce süperdi bu haftada yine buluşmadık..ben gelsin diye bekliyorum 4 gözle..tam dışarı çıkıcaktık birden sinir oldum onun giyme dediği kıyafetim vardı..noldu dedi aynada kendimi böyle görünce sinir oluyorum dedim o konuyu kasdederek....bir başladı ki bağırmaya..anneme söyledim böyle yaptığını annemde "aa böyle yapyorsa hayır gelmez ondan dedi" dedi.(söylediğini sanmıyorum)bende sanki senin annen zamanında giymiyodu böyle dedim.
ona da sinirlendi..bunları kaydediyorum benim için bittin dedim..
oda merak etme bende anladım her şeyi dedi..
ve mesajlaşmayı kestik..normalde aynı şehirde olsak bu kadar kafama takmam..
ama o yarın gece gidicek..ve haftaya gelemiycek taa temmuzun 15inde gelicek:14:

artık giden o olduğu için benden bekliyor her şeyi sanırım.ben öyle düşünüyorum..
nasılsa gitmeden arar diye mi böyle yapıyo ki..
ben aramasam arar mı aramaz mı bilemiyorum..
burdayken hep arardı kavga etsek haksız olduğu zamanlarda..özürler dilerdi..
ama artık aynı şehir değil işte..beni görmediği için daha mı rahat unutur:14:
off ben çok ince düşünüyorum ama
kıskançlığını değiştiremiyorum..
of ben artık çok yoruldum..
bi yandan nolursa olsun bitsin diyorum..bi yandan da yapamıyorum..
çok seviyorum..çokda sevdiğini biliyorum..
ama çok yoruldum artık..
çok..

kıskançlık değişmeyen bir huy maalesef, yapman gereken şuna karar vermek;
onu kıskanç haliyle de olsa istiyor musun?
yoksa bu halini tahammül edilemez mi buluyorsun?

çünkü onun bu huyu hep böyle sürüp gidecek, kararını verip ona göre hareket etmelisin, her şeye rağmen onunla birlikte olmak istiyorum ayrılamam diyorsan da pek burnunun dikine gitme, o değil sen üzülüyorsun böyle olunca.

kıskançlık değişmeyen bir huy maalesef, yapman gereken şuna karar vermek;
onu kıskanç haliyle de olsa istiyor musun?
yoksa bu halini tahammül edilemez mi buluyorsun?

çünkü onun bu huyu hep böyle sürüp gidecek, kararını verip ona göre hareket etmelisin, her şeye rağmen onunla birlikte olmak istiyorum ayrılamam diyorsan da pek burnunun dikine gitme, o değil sen üzülüyorsun böyle olunca.

ay bilemiyorum ya o kadar karışığım ki..
biterse çok üzülücem..ama kıskançlığından çok şu şehir dışına gittikten sonraki halleri daha çok üzüyor beni..
nasılsa özliycek diye hareket ediyor gibi geliyor..
aramıycam bakalım..oda aramazsa öyle gider..
ama ben alttan alan taraf olmak istemiyorum:14:

Aynen arkadaşın dediği gibi.
Bu kıskançlık değşmeyen bir huy, belki yanında olduğun zamanlarda ileride değişir ama bu şekilde o kıskançlık bitmeyecek. kaç yaşındasınız?
iki ihtimal var.
Ya kıskançlıiğını kabul edecek bazı şeylerde dikkatli olacaksın
ya da tahamül edemem dersen bitireceksin.
Zannetmem bu kıskançlık geçsin.

Aynen arkadaşın dediği gibi.
Bu kıskançlık değşmeyen bir huy, belki yanında olduğun zamanlarda ileride değişir ama bu şekilde o kıskançlık bitmeyecek. kaç yaşındasınız?
iki ihtimal var.
Ya kıskançlıiğını kabul edecek bazı şeylerde dikkatli olacaksın
ya da tahamül edemem dersen bitireceksin.
Zannetmem bu kıskançlık geçsin.

yanındayken birazda olsa normal çünkü yanlış bir şey olmadığını görüyor.
güvenmiyor mu bilmiyorum..
ben 20 yaşımdayım..o 21..
bide inat başladı artık..
ben aramasam aramaz..
yanımdaki insan farklı..çok iyi biri..
böylekavga ettiğimizde uzaktayken çok farklı..
nolur bilemiyorum..

bu kıskançlık olaylarında aradaki saygıyı koruyarak konuşmak çok önemli.beş senelik evliyim benim eşimde çok kıskanç sabah evden çıkmadan kıyafetime mutlaka bakmak ister ne giydim diye hala daha.
evliliğimizin ilk yıllarında tartışıyorduk bu meseleden.sonra ben ona dedim ki,beni çocuk gibi azarlayıp durma gururum kırılıyor,isteklerini beklentilerini normal bir şekilde iletirsen bana da mantıklı gelecektir dedim,zamanla orta yolu bulmaya çalıştık,bulduğumuza da inanıyorum. bu kıskançlık tartışmaları her ilişkide oluyor. benden sana bir abla tavsiyesi ne olursa olsun.karşındaki sinirlense bile onunla sinirliyken konuşmayacağını sakin bir dilde söyle.seninle nasıl konuşması gerektiğini bilsin.sen bir kadınsın ve nasıl giyinmen gerektiğini bilecek yaştasın..

Şu kıyafet kıskançlığını hiç bir zaman anlamadım,anlamayacağım da...
Ayol açıkta bir yeriniz mi görünüyor da adam kavga çıkarıyor?

Sorun anladığım kadarıyla kıskançlık değil, değişmesi
Seni iyi anlıyorum ama ikinizde çocukluk ediyorsunuz ve bu böyle gitmez
Ara ve konuş "bu durum beni üzüyor eskiden böyle değildin şimdi sürekli kavga ediyoruz, duyguların mı değişti, sebebi ne, benden bi beklentin mi var? Öyle bir hale geldim ki sanki artık düzelmicek ve ayrılmaya varıcakmış gibi geliyor ama bunu kesinlikle istemiyorum. Oyüzden konuşup düzeltmeliyiz bu durumu"de
Ve olgun iki insan gibi tartışmadan sakince çözmeye çalışın

Sorun anladığım kadarıyla kıskançlık değil, değişmesi
Seni iyi anlıyorum ama ikinizde çocukluk ediyorsunuz ve bu böyle gitmez
Ara ve konuş "bu durum beni üzüyor eskiden böyle değildin şimdi sürekli kavga ediyoruz, duyguların mı değişti, sebebi ne, benden bi beklentin mi var? Öyle bir hale geldim ki sanki artık düzelmicek ve ayrılmaya varıcakmış gibi geliyor ama bunu kesinlikle istemiyorum. Oyüzden konuşup düzeltmeliyiz bu durumu"de
Ve olgun iki insan gibi tartışmadan sakince çözmeye çalışın

söyledim..aynılarını söyledim..
ben böyleyim diyor değişemezmiş..
şimdi o aramadan aramak istemiyorum..şehir dışına gitti gideli ilk defa bu olucak sanıyorum ki oda aramıycak..
ama ararsam yine alttan alan taraf kısaca ezilen taraf ben olucam..
ayrılmak hiç istemiyorum..ama böylede sürücekmi ne olucak bilemiyorum..

çoğu erkekte bu sorun var işte malesef..
bende anlamıyorum yaaa:14:

İnanın çok açık saçık giyinen bir kadınım ben!
Kışın bile eteklerim,elbiselerim diz hizasında değildir,çok daha da kısadır yani. Üstüme giydiklerim ise hep V yaka,yuvarlak yakadır illa ki bir açıklığım vardır.
Yazı hiç anlatmıyayım isterseniz.
Ancak hiç karışan olmadı bana bugüne kadar,sanırım hep sizlere denk geliyor böyle tipler. Kocam bekarken biraz mızırdanacak oldu,"Bak evden böyle çıkıyorum,anam babam görüyor ne giydiğimi,onlar karışmıyor o zaman sana düşmez" dedim. Bir daha gık demedi.
Evliyken de şimdi bekarken de kıyafetlerim hiç değişmedi.
Sizler böyle yazdıkça şükrediyorum etrafımdaki erkeklere gerçekten.

Değişeceğini bekliyorsan değişmez canım,en uzak ihtimal evlenince çıkarır ortaya.
Son durumunuz nedir bilmiyorum ama ona göre karar verin.

İnanın çok açık saçık giyinen bir kadınım ben!
Kışın bile eteklerim,elbiselerim diz hizasında değildir,çok daha da kısadır yani. Üstüme giydiklerim ise hep V yaka,yuvarlak yakadır illa ki bir açıklığım vardır.
Yazı hiç anlatmıyayım isterseniz.
Ancak hiç karışan olmadı bana bugüne kadar,sanırım hep sizlere denk geliyor böyle tipler. Kocam bekarken biraz mızırdanacak oldu,"Bak evden böyle çıkıyorum,anam babam görüyor ne giydiğimi,onlar karışmıyor o zaman sana düşmez" dedim. Bir daha gık demedi.
Evliyken de şimdi bekarken de kıyafetlerim hiç değişmedi.
Sizler böyle yazdıkça şükrediyorum etrafımdaki erkeklere gerçekten.

işte baştan tepkiyi koymak çözüm sadece..
bende baştan yapsaydım sizin gibi..eminim şu an hiç bir sorunum olmazdı..
bilemiyorum belki yaşımdan böyle düşünüyorum ama hiç vazgeçemiycekmişim gibi geliyor..
aslına bakarsanız bu kıyafet konusu dışında son zamanlarda hiç bir sorunumuz da yok..
kendimi çok zor durumda kalmışım gibi hissediyorum..
bi yandan çekip gitmek..bi yandan kalmak istiyorum..
siz çok özgüveni olan bir bayansınız demek ki..
ve demekki benim özgüvenim o'nun yüzünden yavaş yavaş gitmek üzere..

işte baştan tepkiyi koymak çözüm sadece..
bende baştan yapsaydım sizin gibi..eminim şu an hiç bir sorunum olmazdı..
bilemiyorum belki yaşımdan böyle düşünüyorum ama hiç vazgeçemiycekmişim gibi geliyor..
aslına bakarsanız bu kıyafet konusu dışında son zamanlarda hiç bir sorunumuz da yok..
kendimi çok zor durumda kalmışım gibi hissediyorum..
bi yandan çekip gitmek..bi yandan kalmak istiyorum..
siz çok özgüveni olan bir bayansınız demek ki..
ve demekki benim özgüvenim o'nun yüzünden yavaş yavaş gitmek üzere..

Evet böyle giderse özgüveniniz yok olacak. Bilerek yapıyor bence karşısında ezik bir kadın görmek hoşuna gidiyor sanırım.
Benimki özgüvenle pek alakalı değil dedim ya bana hiç karışan olmadı erkek arkadaşlarım,babam hiç kimse yorum yapmazdı aksine "çok güzelsin" der babam.
Bence geç kalmış sayılmazsınız,tavrınızı koyun bakalım ne olacak?
Hep onun dediği mi olacak yani?
Sizin zevkleriniz ne olacak?

Evet böyle giderse özgüveniniz yok olacak. Bilerek yapıyor bence karşısında ezik bir kadın görmek hoşuna gidiyor sanırım.
Benimki özgüvenle pek alakalı değil dedim ya bana hiç karışan olmadı erkek arkadaşlarım,babam hiç kimse yorum yapmazdı aksine "çok güzelsin" der babam.
Bence geç kalmış sayılmazsınız,tavrınızı koyun bakalım ne olacak?
Hep onun dediği mi olacak yani?
Sizin zevkleriniz ne olacak?

eğer tepkimi koyarsam " biz uygun değiliz ben böyle birini istemiyorum" der.
bende bunu hazır olduğumda yapmak istiyorum aslında..
benimde ailemden hiçç kimse kıyafetime karışmamıştır..
onun ailesi çok dindar insanlar..ondan mı yapıyorsun dediğimde hayır kendi kararım diyor..
hep onun dediğinin yapılması gerekli yoksa tartışmalar uzar giderr..
benim zevklerimide pek önemsediği yok..:14:

eğer tepkimi koyarsam " biz uygun değiliz ben böyle birini istemiyorum" der.
bende bunu hazır olduğumda yapmak istiyorum aslında..
benimde ailemden hiçç kimse kıyafetime karışmamıştır..
onun ailesi çok dindar insanlar..ondan mı yapıyorsun dediğimde hayır kendi kararım diyor..
hep onun dediğinin yapılması gerekli yoksa tartışmalar uzar giderr..
benim zevklerimide pek önemsediği yok..:14:

İyi de arkadaşım niye kendinden ödün veriyorsun ki.İstediği gibi kız bulsun o zaman.
Ayrıca gençmişsin de,ona mı kaldın.Eğer seni kabul edecekse olduğun gibi etsin,değiştirmesin.

kızlar yarın gidiyor bidaha 15 gün boyunca istesem de yüzyze konuşamam telefondada bu iş düzgünce konuşulmaz biliyorum..
acaba diyorum şimdi mesaj atsam..yarın gel düzgünce konuşalım benim istemediğim şeyler var ilişkimizde diye.
gelincede istemediğim her şeyi sıralasam.kabul etmessede..sen bilirsin demeyi düşünüyorum..çünkü bu böyle yürümez..
15 gün boyunca içim içimi yiycene ne olduğunu olucanı anliyim değil mi?
mantıklı mı?
yoksa hiç atmiyim mi mesaj?

atma msj ne kadr konuşacaklarını sıralamayı dusunsen de karşısına gectıgınde dıyemezsın erkekler bır sekılde uste cıkmayı cok guzel becerıyorlar hem sımdı kabul etse ne olcak emın ol yarın bır gun yıne ayunı konudan tartışma ardı arkası kesılmez bu durumun sen tavrını bır kere koyhmuşsun barı boyule surdur yoksa tmm dıycek bana dayanamıyor her ıstedıgımı yapar hem sen onu goremeyeceksen o da senı goremeyecek oyle degıl mı bunu da dusun kendını agırdan sat bu arada bı degışlık oldumu

bence eğer şimdi messaj atmazsan, bie dahaki gelişine kadar pişman olacaksın görüşmediğin için, bana öyle geliyor. sen ara ve sorunlarımız var, knouşalım yarın de. ve konuşun... ne sitediğini ve ne hissettiğini biliyorsun, bitirelim derse de, peki dersin, ne yaapalım...

Back
X