Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Kızlar en son ne zaman konuştunuz bende tüm mesajlar bildirimler 13 Ocak olarak gözüküyor nasıl düzelir

Lütfenn Kızlar şuan 31+ 4haftalık ikizlere hamileyim 6 gün önce vajinada 3 - 4santimlik açıklık suyun az az gelmesi sonucu erken doğum için hastaneye yatırdılar herşey aynı gittiği sürece doğumu geciktiriyorlar doğum kendiliğinden başlamadığı sürece yada bebekler riske girmediği sürece doğumu bekletiyorlar baba her anda olabilir bi kaç gün sonrada olur diyorlar bunu yaşayan varmı böyle olup bebeği yaşayan küveyze gitmeyen varmı

Yaşar bebeklerin allahın izni ile niye yaşamasın canım çok şükür 32 haftalık olmuşlar genelde zaten 34 haftalık doguyorlar mecburen en az 15 gün kalırlar kuvezde ciger geliştirici ignelerin yapıldı mı

iyiyim kuşum çok şükür bulantılarım azaldı daha iyiyim hala öğrenemedik bi dahaki gidişimde belli olur artık sen nasılsın nasıl gidiyor
İyi kuzum ya bıraz zor gecıyor ama az kaldı ınsallah ıyı olucak.bıze yaz bellı olunca

yazarım tabi kuşum bekliyoruz bizde bakalım sağlıklı olsunda gec öğrenelim seninde az kaldı ya kavuşmaya belli oldu mu sezeryan günün
Şubatın son haftası diyor doktor tam gün vermedi daha kuşum,ama yıne çarpıntılar basladı sıkıstım artık ıyıce gecelerı uyuyamıyorum,hayırlısıyla ıkımızde saglıklı sekılde atlatırız ınsallahsenın mınnosun cınsıyetını merakla beklıyorum ılk gunden berı erkek hıssettıgım ıcın

İkinizde dualarımdasiniz canm allahım sağlıkla hayırlarla kavuşmayı nasip etsin

evet canım coğu erkek diyor ama ya kız da olabilir diye icimden gecmiyor deil bakalım hayırlısıyla gelsinler sende hiç canını sıkma canım son haftalarda cok normal böyle uyuyamamak hatta carpıntılar bile normal sağlıkla gelecek ben eminim burda güzel haberlerini beklicez

Herkese hayırlı sabahlar canımlar, ben eski aşkonuz tsu, şifremi unuttum, maile paralo alamadım, bebe hastalandı, öküz öldü, dağ yandı derken.. bayadır buralarda yoktum... Ama ara ara okudum, sizlerle sevindim beyons Niqu hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin kuzular yine sizlerle endişelendim imagination forever fnd_50 dualar ettim, i allah her şey çok güzel olacak

Tasu senmisin?

Tasuuumm hosgeldın sekerımmmsefalar getirdinnn

Yaa hayırlısı olsun, bi tane daha olsun ister misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…