Amin canım sağolasınEvet biliyorum yeni hamileliğini, inşallah güzel bi hamilelik olur ve saglikla alırsın kucağınaBiz de iyiyiz çok şükür, bebeğim toparladı, iki buçuk ayı geçtik çok şükür ama uykusuz gecelere devam
İyiyiz çok şükür sen nasılsınAylar sonra gireyim dedim ve karşıma çıktı tüm eskiler burda gözlerim doldunasılsınız kızlarrrrr hepinizi özlemişimmm
Yaaa hoş geldin kuzumAylar sonra gireyim dedim ve karşıma çıktı tüm eskiler burda gözlerim doldunasılsınız kızlarrrrr hepinizi özlemişimmm
Midem bulanıyor akşama kadar iştahım yok tarama testlerim yapılmalıNasil gidiyor senin gebelik ne kadarlık oldun
Çok uzun zamndır yoktun, sana özeldende mesaj atmıştım, nasılsınAylar sonra gireyim dedim ve karşıma çıktı tüm eskiler burda gözlerim doldunasılsınız kızlarrrrr hepinizi özlemişimmm
Amin canımHadi ya inşallah kazasız belasız atlatırsın bu günleri
Ya iyiyim çok sevindim tekrardan bebiş geliyor Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin senin adına çok mutlu oldum gerçekten. Diğer bücür büyüdü müYaaa hoş geldin kuzumbiz iyiyiz çok şükür.sen nasılsın?
Ya canım ablam gördüm konulardanda bir sürü mesaj atan olmuş karıştı orası dönemedim kusura bakma . Evet bayadır bıraktım burayı ilçe değiştirdim taşındım ettim derken daha yeni kendime geliyorum ailemden biraz uzaktayım artık . Aşılması zor oldu yeni şehire . Sizler nasılsınız özleştikÇok uzun zamndır yoktun, sana özeldende mesaj atmıştım, nasılsın
Evet canım çok şükür kardeş geliyor Allahın izniyleYa iyiyim çok sevindim tekrardan bebiş geliyor Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin senin adına çok mutlu oldum gerçekten. Diğer bücür büyüdü mü
Ayyy doğum günüsü kutlu olsun minnoşumunEvet canım çok şükür kardeş geliyor Allahın izniyleAllah ol derse oluyormuş 1 yaşı olucak oğluşumun bu ay
Amin canım sağolasınAyyy doğum günüsü kutlu olsun minnoşumunsağlıkla büyüsünler sağlıkla büyüt ikisini de . Ne güzel sabrettin ve ne güzel hediyeler verdi rabbim maşallahhh
Aaaa bende cinsiyeti öğrenmek için acele ediyorum 16 hafta nasıl sabır edicemCinsiyetini göstermedi bizim bebek her şey yolunda dedi çok şükür16 haftalık
Hadi hayırlısıyla inşallahAaaa bende cinsiyeti öğrenmek için acele ediyorum 16 hafta nasıl sabır edicembelki kız sende
İyiyiz çok şukur cnmYa canım ablam gördüm konulardanda bir sürü mesaj atan olmuş karıştı orası dönemedim kusura bakma . Evet bayadır bıraktım burayı ilçe değiştirdim taşındım ettim derken daha yeni kendime geliyorum ailemden biraz uzaktayım artık . Aşılması zor oldu yeni şehire . Sizler nasılsınız özleştik
Yaaa o zaman evet belkide özele gidersen söylerler ben duramazdımHadi hayırlısıyla inşallaheşim de diyo ki özele gidelim kendini gösterene kadar dedim sabret ecele etme er yada geç gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?