Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Amin canım sağolasınuykusuz geceler bizde bile hala devam sebebsiz ağlamıyor ama uyumuyorda

Yaaa hoş geldin kuzumbiz iyiyiz çok şükür.sen nasılsın?
Ya iyiyim çok sevindim tekrardan bebiş geliyor Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin senin adına çok mutlu oldum gerçekten. Diğer bücür büyüdü mü

Çok uzun zamndır yoktun, sana özeldende mesaj atmıştım, nasılsın
Ya canım ablam gördüm konulardanda bir sürü mesaj atan olmuş karıştı orası dönemedim kusura bakma . Evet bayadır bıraktım burayı ilçe değiştirdim taşındım ettim derken daha yeni kendime geliyorum ailemden biraz uzaktayım artık . Aşılması zor oldu yeni şehire . Sizler nasılsınız özleştik

Ya iyiyim çok sevindim tekrardan bebiş geliyor Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin senin adına çok mutlu oldum gerçekten. Diğer bücür büyüdü mü
Evet canım çok şükür kardeş geliyor Allahın izniyleAllah ol derse oluyormuş1 yaşı olucak oğluşumun bu ay

Evet canım çok şükür kardeş geliyor Allahın izniyleAllah ol derse oluyormuş1 yaşı olucak oğluşumun bu ay
Ayyy doğum günüsü kutlu olsun minnoşumun sağlıkla büyüsünler sağlıkla büyüt ikisini de . Ne güzel sabrettin ve ne güzel hediyeler verdi rabbim maşallahhh

Ayyy doğum günüsü kutlu olsun minnoşumun sağlıkla büyüsünler sağlıkla büyüt ikisini de . Ne güzel sabrettin ve ne güzel hediyeler verdi rabbim maşallahhh
Amin canım sağolasınSende gel buralara ne yapıyorsun?

Cinsiyetini göstermedi bizim bebek her şey yolunda dedi çok şükür 16 haftalık

Aaaa bende cinsiyeti öğrenmek için acele ediyorum 16 hafta nasıl sabır edicembelki kız sende
Hadi hayırlısıyla inşallah eşim de diyo ki özele gidelim kendini gösterene kadar dedim sabret ecele etme er yada geç gösterir

İyiyiz çok şukur cnm 1 yaşına gelen bebişimiz var, büyüdüler, eski arkadaslardan hamile olanlar var, rabbım tez zamanda sanada nasip etsin en saldıgımız zamanda geldi bebişlerımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…