Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

İnşallah çiçeğim . Umutla keseyi ve bebeği görmeyi beklicem artık stresi azaltmaya calisiyorum . Ne gelecekse allahtan zaten elimizden birşey gelmiyor . İnşallah dediğin gibi uykusuz gecelere de razıyız kucağımıza sağlıkla alsak

Canım ne yaptın?

Canım ne yaptın?
Canım çarşamba günü randevum vardı keseyi gördük 0,68 cm olarak doktorum ölçümü hafta ile uyumlu olmadığı için beğenmedi sağlıksız büyük ihtimalle dedi . O gün tam 6 haftalıktı . Tekrar beta istedi . 1 ekimde 791 olan beta 8 ekimde 1355 olmuş . Yani yükselme çok az rahim içinde kese karından bile gözüktü ama ne yazık ki sağlıksız yine . Düşük riski gözlüyle baktığı için kan sulandırıcı da başlamadı riske atmak istemedi. Aradı konuştuk . Biraz nasip işi artık bu durum canını sıkma dedi pazartesi tekrar görüşmek için çağırdı . Yine kürtaj olurum heralde kese kendi düşmezse . Çok üzgünüm ya artık o kadar çaresizim ki nefes alamıyorum. Yani bilmiyorum da 5 senedir burdayım az çok biliyorsunuz . 6 kez hamile kaldım ve kalp atışı bile duymak nasip olmadı daha . Ne yapacağımı şaşırdım ağlamaktan gözümün önünü göremiyorum

Cnm bnım yaa ne denebilirki, rabbim hayırlı etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…