yine kocam yine deli olan ben, sanırım bu işin sonu mahkemede biter...

Bencede en guzelini duaunmussunuz.baska cozum yolu yok.akilli kadinin hali baska

Mevzuları karıştırmayın lütfen. Altınları bahane edip maaşa göz dikmişsiniz. Koskoca adam 1 ay boyunca çalıştığı parayı elinize verip niye sizden harçlık alsın?

evet alsın
kadın alıp da cebine atmıycak parayı, geçim nedir bilmeyen bir adamla olduğu için. borca girmeden evinin geçimini sağlayacak. kocası da elinde olan parayla geçinmeyi öğrenecek. siz erkekleri gözünüzde çok büyütmüşsünüz.

zaten utansa kendısıne laf soyletmez , ben dogum yaptıgımda geldı ılk aılem destek ıcın ınan evde bır ekmek bıle yoktu herseyı onlar aldı ben malum logusalık evden cıkamıyorum zaten o zamanlar, bır gun bır mevzudan tartısma cıktı aılemde karıstı her ne kadar karısmalarını ıstemesemde olay buyudu onlarda rahatsızlıklarını dıle getırdı o zaman...

hala da annem takık bu adam eve bırsey almıyor, ekmegıne varana kadar bız alıyoz vs vs ama ben kocamdır aman huzursuzluk cıkmasın dıye hep aılemı susturuyom , eksık gordugum bırsey varsa kendım almaya calısıyom ınsanlar masrafa gırmesın dıye ama esımın umrunda degıl ....her seferınde de ben soylemek ıstemıyorum su eksık bu eksık dıye cunku kendı zevkı ıcın ıster gıyecek ıster yıyecek hep para bulur ve alır... ama kendı ılgı alanına gırmeyen seye karısmaz..

aılemde karsılık beklemıyor ama haklı olarak tepkılıler cunku bız varken ben ve esım varken alacak durumumuz varken onların degıl bızım dusunmemız lazım bazı seylerı....

valla ne olur bılmem ama ıkı secenek var ya ayrılacagız herkes kendı yoluna bakacak..

ya da paranın kontrolu bende olacak gerekırse cocuk gıbı harclık alacak..

yoksa bu adam duzelmez, bende sınır sınır nereye kadar sonu yok yanı bu ısın....

Esinizin borcundan haberiniz var miydi peki? Ne borcu bu?
Ayrica iyi yapmissin tebrikler,gizlice almak nedir

Eşinizin yaptığı çok çirkin ama neden sizde çalışmıyorsunuz da onun maaşını istiyorsunuz?

En dogrusunu demissin. En dogrusunu yapmışsın.
Koskoca adam senden haslikmi alacak demisler, maasina goz dikmissin demisler.
Ama koskoca adam gizlice altinlari bozdurmasini biliyor. Koskoca adam parasini nasil harcayacagini bilmiyor.

Biz koskoca kadinlar haslik aliyoruzda...

En dogursu adimi atmissin zaten. Kesinlikle kararindan geri donme.

Altınları bugun yerine koysa yine de sizi hiçe sayarak yaptığı bu çirkinliği affettirmez. Mesele para meselesi değil çünkü. Saygısızlık var ortada. O sebeple harclık düşüncenizi çok yerinde buldum. Öyle başa böyle tarak.

Siyah Kugu Chelzy haberım yoktu, gecen bayramda tatıle gıtmıstık ben logusalıktan cok bunaldıgım ve aılem ıle esım arasında yıne esımın bu sorumsuzlukları nedenıyle tartısmalar cıktıgı ıcın herseyden uzaklasmak ıstedigımden...

o zaman esım ıs degısıklıgı yaptı yanı fırma degıstırdı...

eskı fırmanın parasını kullanıp kredı kartına yatırmıs bırkaç borc varmıs onlarıda kartla odemekmıs nıyetı ama tatıl ısı cıkınca tum para tatıle harcandı banada borcum odemem var demedı, deseydı gıtmezdık yada daha cuzı bır tatıl yapardık duruma gore... ordada en az 500-600 nakıt harcadık bırseyler aldık esımın alısverıs tutkusu nedenıyle ama bana tazmınat alcam demıstı bende o paralar ordan geldı sanıyorum ne bıleyım sırketın parası oldugunu....

tabı malum para tatıle harcanınca sırkettende ayrılacagı ıcın acıgı kapaması gerekınce o da benım kızacagımı bıldıgınden gızlıce altınları bozdurup sırkete olna borcunu odemıs..

bana dedıkı sen farkına varmadan yerıne koyacaktım cunku takılar ortalık yerde bır cantada ve ben dugunden dugune senede bır kere acarım takacagımı almak ıcın bunu da bılıyor acıp acıp bakmam yanı...

dunde bırsey koymak ıcın actım ve oyle anladım eksıklıklerı..

canım ben 11,5 aylık evliyim. eşim ilk günden beri maaşını kendi isteğiyle komple benim hesabıma gönderir. ben int bankacılığından faturaları yatırır, mutfak alışverişini yaparım. eşim istediğindede eşimin hesabına geri yollarım istediği kadar meblayı gün gün.

benim eşim sorumluluk sahibidir. ama bazen borç isteyen oluyor ve cebinde varsa vermemezlik edemiyor çok merhametli. bu da bizim geçimimize yansıyınca ortak bir kararla 2 aydır ona aylık harçlık vermeye başladım. ve aynı mebla da kendime harçlık yaptım tamamen eşitiz. ve bununla ister borç ver sonra aç kal, istersen de ye iç güzelce geçin. bana para diye gelemezsin çünkü hesabımıza göre bu ay başka paramız yok dedim. ve geçimimiz düzeldi canım. keşke baştan yapsaymışım. biraz borcumuz var. şimdiye daha bile azaltmış olurduk

Buyuk enistem gibi bir tip daha. Ablam yillardir cekiyor bu sıkıntıları. Hasta oldu kadincagiz.
Yeğenime hep destek olduk bu surecte.
Sanirim bu tür adamlar hep ayni.
Enistemin abisi de böyle. Loto toto,is yapicam diye cekilen krediler vs... 60 yasina gelmis hala evsiz,barksiz üstüne ucan kusa borcluymus.
Neyse ki yeğenim derece yapti da bir sürü yerden burs alacak. Kimseye ihtiyaci kalmadi.

Arkadaşım boşan çok ciddiyim.
1 günlük lohusa halinle evde ekmek olmaması ne demek?
Niye devam ettiriyorsun bu evliliği?
Zaten öyle de böyle de ailen bakıyor madem.
Bari adamı beslemeyin.
Yazık günah ailelerinize.

Manevi degeri olan altinlariniza uzuldum, habersiz yapilmamaliydi haklisiniz
Ama esinizin maasini size verip harclik alma durumu cok sacma gercekten
Neden yapsin ki bunu? Konu bu degil yani

1 sene oncenin tatilinde en fazla ne kadar harcanmis olabilir ? Ufak capli krediler var diyorsunuz.Madem sevgililik doneminden beri boyle siz neden ipin ucunu bu kadar biraktiniz.Gelirden giderden habersizsiniz gibimr geldi.Sizde de hata var kisura bakmayin.Boyle kaypak koca bos birakilmaz.Kumar falan oynamadigina emin misiniz?

nedenını acıkladım usttekı msjlara bakarsanız...
Okudum mesajlarinizi ama esinizi bu yolla adam edemezsiniz ki
Daha dogrusu boyle bir adam hic bir sekilde duzelmez. Cunku aile babasi kimligi yok adamin. Esinden habersiz altinlari calan, evine bir ekmek alip gelme sorumlulugu olmayan bir adam cunku. Bosamaktan baska care yok boylelerine

nedenını acıkladım usttekı msjlara bakarsanız...
Siz isterseniz konunuzu güncelleyin. İlk mesajı okuyunca bana da sanki fırsattan istifade kocanızın maaşına el koyuyor gibi geldiniz. Ama daha sonraki mesajlarınızı okuyunca size hak verdim. Kocanız sorumsuz adamın teki belli ki.

Hani kimi kadınlar aile desteği yok diyor da onlara cidden çok üzülüyorum.
Kime sığınsınlar,kime güvensinler?
Ama senin arkanda şükürler olsun ailen var.
Evliyken bile en büyük ve tek desteği onlardan alıyorsun,ne mutlu.
O adamın bunu suistimal etmesine izin verme.

tatıl bır sene oncesının degıl gecen bayram gıttık ve nakıt harcamarla bırlıkte 3500-4000 cıvarı para harcandı ....

gelırını bılmem gercekten, sormam cunku bız anlastık kredıyı ben odeyecegım, fatura ve esya taksıtlerını o odeyecek tabı market ve pazar alısverısı de onda olacaktı...

kızımın masraflarını da ben ustlendım bu surecte , hastane dogum suankı kıyafet saglık yıyecek gıderlerı hepsı benım butceden cıktı ama sorun degıl gerekırse tum param ona gıtsın o benım canım cunku...

kumar oynamaz sadece s alısverıs merakı var ve marka takıntısı, zaten sıgara masrafı var her ay 400 tl cıvarı ıcmesın demıyorum asla tek zevkı o ıckısı falan yok cunku.... ama gıder gereklı gereksız herseyı alır kıyafet ve ıvır zıvır anlamında, uc kazanırsa bes harcar halıyle borc bıtmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…