- 7 Aralık 2011
- 1.559
- 123
- 363
- Konu Sahibi eftelya2015
-
Mevzuları karıştırmayın lütfen. Altınları bahane edip maaşa göz dikmişsiniz. Koskoca adam 1 ay boyunca çalıştığı parayı elinize verip niye sizden harçlık alsın?
zaten utansa kendısıne laf soyletmez , ben dogum yaptıgımda geldı ılk aılem destek ıcın ınan evde bır ekmek bıle yoktu herseyı onlar aldı ben malum logusalık evden cıkamıyorum zaten o zamanlar, bır gun bır mevzudan tartısma cıktı aılemde karıstı her ne kadar karısmalarını ıstemesemde olay buyudu onlarda rahatsızlıklarını dıle getırdı o zaman...sen hep fedakar olmuşsun o da rahatına bakmış.. umarım anlaşırsınız olan olmuş artık sinirin kolay geçmeyecektir eminim. yaptığı da yanlış zaten sinirlenmekte milyon kere haklısın. Ayrıca annenler senin evine pazar alışverişi yapıyor diye eşinin utanması lazım ama onda o yüzde yok sanırım.
Eşinizin yaptığı çok çirkin ama neden sizde çalışmıyorsunuz da onun maaşını istiyorsunuz?eşim benden habersiz kızıma doğumunda takılan altınların hepsını bozdurmus, bırde bana takılan bır adet bılezıgı, zaten ev alırken tamamını bozdurmustuk gerıye setler ve bılezıkler kalmıstı onlarında bende maddı degerınden cok manevı degerı oldugundan asla bunlara dokunulmayacak dıye konusmustuk..
helekı kızıma aıt olanlar onun gelecegı ıcın saklanacaktı ve bu konuda cok hassasım...
ama sevgılı kocam borcunu odemek ıcın bana soylemeden danısmadan alıp bozdurmus hepsını harcamıs ben tamamen tesaduf sonucu ogrendım ve cok kızdım...
yerıne koyacagım dıyor ama koymayacak bılıyorum, ayrıca bozdurdugu bılezıkte anneannemden hatıra kadın su an yogun bakımda canıyla mucadele edıyor gerısı neysede bunu hıc affedemıyorum....
su an ıs ıcın sehır dısında, aılem bızımle kalıyor kızıma bakmak ıcın, o nedenle dallanıp budaklansın ıstemıyorum bu mevzu kımseye hıssettırmeden kısa yoldan cozmek nıyetım...
dun arkamdan ıs cevıren benı ve cocugunu dusunmeyen adamla evlı olmamın anlamı yok bosanma dılekcesını verıyorum dedım, tutustu bır yerlerı kac kez aradı sayamadım, tek bır sartım var ya herseyı alıp yerıne koyar ve bundan sonra bana maasını verır... benden harclık alır....
ya da bu ıs bıter...
cunku para konusunda cok sorumsuz, ve onun sorumsuzlugu bana ve aılemıze yansıyor..
cok kırgın ve cook kızgınım...!!!!
kendı zevkı ıcın ıster gıyecek ıster yıyecek hep para bulur ve alır... ama kendı ılgı alanına gırmeyen seye karısmaz..
çünkü gereksiz harcamaları yuzunden borc yapıyor ve borcunu kapatamadıgı ıcın altın vs ne bulursa satıyor , yoksa bugune kadar ondan ne bır kurus almışımdır nede maası ne kadardır nereye ne harcar hesabını sormamısımdır ama artık yeter...
zaten utansa kendısıne laf soyletmez , ben dogum yaptıgımda geldı ılk aılem destek ıcın ınan evde bır ekmek bıle yoktu herseyı onlar aldı ben malum logusalık evden cıkamıyorum zaten o zamanlar, bır gun bır mevzudan tartısma cıktı aılemde karıstı her ne kadar karısmalarını ıstemesemde olay buyudu onlarda rahatsızlıklarını dıle getırdı o zaman...
hala da annem takık bu adam eve bırsey almıyor, ekmegıne varana kadar bız alıyoz vs vs ama ben kocamdır aman huzursuzluk cıkmasın dıye hep aılemı susturuyom , eksık gordugum bırsey varsa kendım almaya calısıyom ınsanlar masrafa gırmesın dıye ama esımın umrunda degıl ....her seferınde de ben soylemek ıstemıyorum su eksık bu eksık dıye cunku kendı zevkı ıcın ıster gıyecek ıster yıyecek hep para bulur ve alır... ama kendı ılgı alanına gırmeyen seye karısmaz..
aılemde karsılık beklemıyor ama haklı olarak tepkılıler cunku bız varken ben ve esım varken alacak durumumuz varken onların degıl bızım dusunmemız lazım bazı seylerı....
valla ne olur bılmem ama ıkı secenek var ya ayrılacagız herkes kendı yoluna bakacak..
ya da paranın kontrolu bende olacak gerekırse cocuk gıbı harclık alacak..
yoksa bu adam duzelmez, bende sınır sınır nereye kadar sonu yok yanı bu ısın....
Arkadaşım boşan çok ciddiyim.zaten utansa kendısıne laf soyletmez , ben dogum yaptıgımda geldı ılk aılem destek ıcın ınan evde bır ekmek bıle yoktu herseyı onlar aldı ben malum logusalık evden cıkamıyorum zaten o zamanlar, bır gun bır mevzudan tartısma cıktı aılemde karıstı her ne kadar karısmalarını ıstemesemde olay buyudu onlarda rahatsızlıklarını dıle getırdı o zaman...
hala da annem takık bu adam eve bırsey almıyor, ekmegıne varana kadar bız alıyoz vs vs ama ben kocamdır aman huzursuzluk cıkmasın dıye hep aılemı susturuyom , eksık gordugum bırsey varsa kendım almaya calısıyom ınsanlar masrafa gırmesın dıye ama esımın umrunda degıl ....her seferınde de ben soylemek ıstemıyorum su eksık bu eksık dıye cunku kendı zevkı ıcın ıster gıyecek ıster yıyecek hep para bulur ve alır... ama kendı ılgı alanına gırmeyen seye karısmaz..
aılemde karsılık beklemıyor ama haklı olarak tepkılıler cunku bız varken ben ve esım varken alacak durumumuz varken onların degıl bızım dusunmemız lazım bazı seylerı....
valla ne olur bılmem ama ıkı secenek var ya ayrılacagız herkes kendı yoluna bakacak..
ya da paranın kontrolu bende olacak gerekırse cocuk gıbı harclık alacak..
yoksa bu adam duzelmez, bende sınır sınır nereye kadar sonu yok yanı bu ısın....
nedenını acıkladım usttekı msjlara bakarsanız...Manevi degeri olan altinlariniza uzuldum, habersiz yapilmamaliydi haklisiniz
Ama esinizin maasini size verip harclik alma durumu cok sacma gercekten
Neden yapsin ki bunu? Konu bu degil yani
Okudum mesajlarinizi ama esinizi bu yolla adam edemezsiniz kinedenını acıkladım usttekı msjlara bakarsanız...
Siz isterseniz konunuzu güncelleyin. İlk mesajı okuyunca bana da sanki fırsattan istifade kocanızın maaşına el koyuyor gibi geldiniz. Ama daha sonraki mesajlarınızı okuyunca size hak verdim. Kocanız sorumsuz adamın teki belli ki.nedenını acıkladım usttekı msjlara bakarsanız...
tatıl bır sene oncesının degıl gecen bayram gıttık ve nakıt harcamarla bırlıkte 3500-4000 cıvarı para harcandı ....1 sene oncenin tatilinde en fazla ne kadar harcanmis olabilir ? Ufak capli krediler var diyorsunuz.Madem sevgililik doneminden beri boyle siz neden ipin ucunu bu kadar biraktiniz.Gelirden giderden habersizsiniz gibimr geldi.Sizde de hata var kisura bakmayin.Boyle kaypak koca bos birakilmaz.Kumar falan oynamadigina emin misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?