- 7 Mart 2014
- 968
- 43
- 43
- 35
- Konu Sahibi banahuzurgerek
-
sadece o bana saka yapsın ben yapmiyim istiyor...suan dışarda ona sanada yapmiyacag yok sayacagim...madem tek başına kalmak istiyor kalsin...Boşanma kağıtlarını yolla.Şaka nasıl yapılırmış görsün.
bir buçuk yıllık evliyiz ..çok çık gıcık bi tip kendisi soğuttu bıktırdı kendindenkaç yıllık evlisiniz bu arada ağlayışımı taklit edip evden çıktı kısmı komiğime gittituhaf eşiniz var çok gıcık bir tip.
zaten çoğu zaman öyle yapıyorum...ama bi insan kendinden bu kadar biktirmaz..ise girmeme izin vermiyor malesefPazar günü kahvaltı edince git giyin süslen çıkın dışarı
Akşamlarıda sen konu aç konuş
Ve işe gir evde hayat geçmez
yanlış snlicak bişey yok bende çalışmak istiyorm..ama izin vermiyr...tüm gün evdeyim acayip bunaliyrmNeden evde oturuyorsunuz? Yanlış anlamazsanız, çalışamaz mısınız? Size iyi geleceğini düşünüyorum dışarıda da bir hayatınız olmasının.
ayy çok yeniymiş daha önceden farketmedınız mi bu hal ve hareketlerini neden okadar gıcıklaştı ki acaba evliliğe alışamamış olabilir mi, sanki önceden çok savruk biriydi de şimdi ev hayatı bi eşinin sorumluluklarını kaldıramıyor gibi geldi bana eşinde de psikolojik sorunlar var , konuşarak aşarsınız bu sorunları bence sabırlı olun inşallah düzelir.bir buçuk yıllık evliyiz ..çok çık gıcık bi tip kendisi soğuttu bıktırdı kendinden
Nasıl izin vermiyoryanlış snlicak bişey yok bende çalışmak istiyorm..ama izin vermiyr...tüm gün evdeyim acayip bunaliyrm
Kursa git evde örgü ör uğraş bul kendinezaten çoğu zaman öyle yapıyorum...ama bi insan kendinden bu kadar biktirmaz..ise girmeme izin vermiyor malesef
ınş ama sanmiyrm esim evliliğe alışamadı degil..esim sadce kendi istediği olan ben ona sadece Tamm evet sen haklısın sen nasıl istiyorsan öyle olsun dememi istiyrayy çok yeniymiş daha önceden farketmedınız mi bu hal ve hareketlerini neden okadar gıcıklaştı ki acaba evliliğe alışamamış olabilir mi, sanki önceden çok savruk biriydi de şimdi ev hayatı bi eşinin sorumluluklarını kaldıramıyor gibi geldi bana eşinde de psikolojik sorunlar var , konuşarak aşarsınız bu sorunları bence sabırlı olun inşallah düzelir.
Nasıl izin vermiyor
Bakın şimdi kızdım kocanıza.
Öncelikle bu sorunu çözmenin bir yolunu bulmak lazım gibi sanki.
benim normalde çıkıp gezmeme bile izin vermiyr..ben ve o bir olamazmisizNasıl izin vermiyor
Bakın şimdi kızdım kocanıza.
Öncelikle bu sorunu çözmenin bir yolunu bulmak lazım gibi sanki.
ben evde kendi kendime uğraş biliyrm ama aksam esim gelince mutlaka beni deli ediyorKursa git evde örgü ör uğraş bul kendine
çok bekler ozaman öyle olmanızı, ezdirmeyin bence kendinizi evlilik demek ortak karar almak demek, ben bekarım öyle biliyorum kendi ailemden de öyle gördüm hatta genelde annemın sözü geçer evde, bence ugraşın yılmayın evdeki otoriteyi ele geçirin , ağlamayın yanında güçlü durun gözü korksun biraz , her şey sizin elinizde..ınş ama sanmiyrm esim evliliğe alışamadı degil..esim sadce kendi istediği olan ben ona sadece Tamm evet sen haklısın sen nasıl istiyorsan öyle olsun dememi istiyr
Yapılabilecek en güzel yorumu yapmışsın arkadaşım bravoBoşanma kağıtlarını yolla.Şaka nasıl yapılırmış görsün.
ben evde kendi kendime uğraş biliyrm ama aksam esim gelince mutlaka beni deli ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?