- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.685
- 248
daha 3. ymüş ben de hepsi bitti sandım cute.sen bugün yarın da al ilacını,bence yeni kutuya başlarken regl olursun..beyaz haplarda normalde adet olunuyormus yanı ben 2. hapı dun ıctım bugun 3.beyaz hap gunu
canım dediğim gibi byeaz hapalrda adet olunuyormus bugun 3. beyaz hap gunu yarında ıctımmı haplar bıtıyor yenı kutuya baslamam gerekmıs yanı ben sanırım salı gunu adet olmalıydım ılaca gore
ek yontem kullanmadık sımdı bısey olursa allah korusun
Aynen öyle kaldıki benim 1 sene kesinlikle hamile kalmamam gerek
buarada ilacımıda hiç aksatmadım sadece bazı gunler 3-4 saat gec ıctım ama o gunlerdede bır eylem olmadı uyıya kaldıgım gunler
ara vermeden devam edıcem bakalım ne olacak
beyaz haplarda normalde adet olunuyormus yanı ben 2. hapı dun ıctım bugun 3.beyaz hap gunu
canım dediğim gibi byeaz hapalrda adet olunuyormus bugun 3. beyaz hap gunu yarında ıctımmı haplar bıtıyor yenı kutuya baslamam gerekmıs yanı ben sanırım salı gunu adet olmalıydım ılaca gore
ek yontem kullanmadık sımdı bısey olursa allah korusun
Aynen öyle kaldıki benim 1 sene kesinlikle hamile kalmamam gerek
buarada ilacımıda hiç aksatmadım sadece bazı gunler 3-4 saat gec ıctım ama o gunlerdede bır eylem olmadı uyıya kaldıgım gunler
ara vermeden devam edıcem bakalım ne olacak
Allah Allah..inşallah olursun adet canım..neden 1 yıl hamile kalmaman gerek onu anlamadım canım ben
İçim biraz daha rahat ipek
inşalalh bugun yarın bekliyoruz teyzemizi
inşallah canım.soğan suyu kürü denedin mi hiç?
en şiddetlisinden tavsiye ederim.
Yok hayır hıc bu tarz seylere gerek duymamıştım
söktürücü özelliğimi var sogan suyunun?
hap düzensizlik mi yapıyomuş,benim adetlerimi düzene sokmuştu oysa...
Geçen hamileliğinin adetin bittiği ilk gün gerçekleştiğini söylemiştin,ondan korktum bende.Hap ilk günlerde etkisini tam gösteremezse diye
üfff,inşallah hamile değilsindir.
Arkadaşın dediği soğan kürü,eğer hamileysen çok zarar verir,çünkü rahmi temizleme görevinde :-/
onun yerine papatya ve biberiye kaynatıp kaynatıp içmeyi dene.Bende de düzensizlik sorunu var,ne zaman papatya biberiyeye abansam ertesi günü geliyo adetim-belki seninki de gelir...
stres yapmamaya çalış,başka bişeyler düşün.Akşam sinemaya falan gidin mesela.Psikoloji de çok etkiler bu nalet regli...
*seni hayattan soğutmak istemem ama ev arkadaşımın tekne kazıntısı kardeşi spirale rağmen doğmuştu...
bizim iş inek şabana döndü ya , kocamla aynı odada nefes almaktan korkucam
yengenc adetin bittiği ilk gün opr. olalı 35 gun olmustu o kadarcık zamanda rahım toparlanıp hop yumurta atmıs olamaz inşallah diyorum
soğan kürünü duydum ama neden oldugunu hıc bılmıyorduma det olursam onuda denerım artık temızlenmek ıcın bakalım
test almayada elim gitmiyorum inşallah gerekte kalmaz hemencik adet olurum
spiral taktırıp prez. ile devam edicez sanırım hiç biri yüzde yüz korumuyorsa ne yapıcaz
şunlarla hamile kalmak çok düşük bir olasılıkken becerebiliyorsan cute ki beceriyorsun. tıp seninle yeniden doğacak.
Veren Allah biliyorumda
sadece 5-6 sene once tüp bebek kliniklerinde benimde gözleri bana benzeyen cocugum olmayacakmı dıye aglarken
şu yasadıklarıma inanamıyorum ki
Cut senin üzüldüğün hamile kalmak mı yoksa önceden tüp bebekle kalmış olmak mı ?
Aslında üzüldüğüm bişey yok gecmişe bakınca bu kadar zor olmalımıydı diyorum ama bugune bakınca tabıkı pısmanlık duydugum bişey yok
sadece istediğim zaman hamile kalmak istiyorum korunurken değil
ne oldun arkadaşım son durum nedir
Kullandığın hap yazz mı canım. ben onu kullanmıştım bi 6-7 ay kadar.
beyaz haplara geçince hemen olmayabiliyorsun. korkma sen ama yinede bi test yap nolur nolmaz. çünkü hapı ilk kullanmaya başladığında hemen korumuyor diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?