- 18 Mart 2013
- 3.851
- 12.411
- 363
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Canım haklısın valla tedirgin olmakta gözden bile girebiliyor virüsBu arada neden Ruanda da yaşıyorsun merak ettim ilk kez adını duydum bu arada
Doktor musunuzIs icin geldim canim, iki senedir buradayim. Afrika ulkelerinde yoktu rahattik simdi buraya da geldi.
Doktor musunuz
Meslektaşız o zaman bende Kurum AvukatıyımHayir avukatim multeci kampinda calisiyorum uluslararasi bir kurulusta egitim programlari multeci statusu verilmesi vb.
Hayir avukatim multeci kampinda calisiyorum uluslararasi bir kurulusta egitim programlari multeci statusu verilmesi vb.
bende duruşmalar ertelensin istiyorum sürekli toplu ortamdayız bizde bakalım inşallah duruşma yapılmadan karar verilir kurumda sadece dilekçelerimizi yazarız bizdeHayir avukatim multeci kampinda calisiyorum uluslararasi bir kurulusta egitim programlari multeci statusu verilmesi vb.
bende duruşmalar ertelensin istiyorum sürekli toplu ortamdayız bizde bakalım inşallah duruşma yapılmadan karar verilir kurumda sadece dilekçelerimizi yazarız bizde
Sıcak ülkede yaşamıyordu hani
Evet bakalım erteleyecekler mi Hakimler izin alır muhtemelenBence de ertelemeleri lazim!
evet ya yaşıyor demekkiSıcak ülkede yaşamıyordu hani
Evet bakalım erteleyecekler mi Hakimler izin alır muhtemelen
evet ya yaşıyor demekki
İnşallah yayılmaz kabus gibi yaBurasi cok sicak degil 26-27 derece. Hindistan'dan ulkeye yeni giris yapmis birinde tespit edilmis.
Şu kadar ufak şeyler için bile dürüst olmaktan kaçınmak niye ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?