- 21 Şubat 2016
- 3.636
- 4.583
- 133
Kızlar merhabalarrrr. Dün kayınvalide şahsıyla bi diyalogumuz oldu. Kafama çok takıldı. Eşime söylemedim. Ama çok üzüldüm. Biz düğünde takılan altınları eşimin ailesine, nişanda takılanları benim aileme verdik. Bilezik künye set vs onları kendimize aldık. Dün kvalide cd yi izleyip düğünde takılanları yazdım nişanda da bizim taraftan takanlar olmuştu dedi. Bende annem onları ayırmıştı dedim. Annen bana altın falan vermedi ama diye bi kabardı. Annem altınlarınızı oğlunuza verdi oğlunuz da mobilya alırken peşinat olarak verdi merakta kalmayın rahat uyuyun dedim. Ay kızım ben öyle mi dedim yok kızım kusura bakma yanlış anladın bilmem ne ağlamaklı sesiyle. Konuyu kapattık.
Ama içime dert oldu kızlar. Nasıl ailemin altınların üzerine yattığını düşünür o küçük beyniyle? Bir de kendisi benim düğünümde toplanan altınlarla kaynımı tatile yollamış bi insan. Bi sürü eksisi var bu altın düğün meselesinde. Ben hep kulağımın üstüne yattım. Ama artık iyice sinirleniyorum. Çok mu hassasım? Abartıyor muyum? Ama çok kırıldım.
Ama içime dert oldu kızlar. Nasıl ailemin altınların üzerine yattığını düşünür o küçük beyniyle? Bir de kendisi benim düğünümde toplanan altınlarla kaynımı tatile yollamış bi insan. Bi sürü eksisi var bu altın düğün meselesinde. Ben hep kulağımın üstüne yattım. Ama artık iyice sinirleniyorum. Çok mu hassasım? Abartıyor muyum? Ama çok kırıldım.