- 29 Eylül 2020
- 215
- 53
- 48
- Konu Sahibi papatyaskk
-
3 yıldır evliyim takıntıları yüzünden bende takıntılı oldum çıktımEşinize söylemeye gerek var mıydı bilemedim.
Onun dışında klasik beklentili KV. He diyin geçin.
Allah sana sabır versin güliyim mi ağlayım mı bilemedim çok takma bebeğine odaklankızlar merhaba ;
direk konuya gireceğim malum yasaklardan dolayı bayram gezmelerine gıdemedık ve kv gili görüntülü aradık aynı şekilde annemleri de aradık neyse.. ertesi gün kv bana msj çekmiş gelen bayram msjlarını siliyordum sağol sende gelınım olarak msj atmışssın bazı şeyler değişmiyor konuştuk ya dicen ama bizde konuştuklarımıza msj da atttık yazmış ben şok ...
eşime önce annemlere msj atıp atmadığını sorarak konuya girdım ve konuştuk dıye msj atmadım dedı haklı olarak..
bende annen böyle böyle yazmış dedım
konuştuk diye yazmadım de geç dedı bana .. kızlar allah aşkına bu kadınla nasıl baş edilir aynı zamanda hamileyim bide uğraştığım şeylere bakar mıısnız... kvsı böyle takıntılı olaan bırı var mı neler yapıyor da görmezden gelıyor allah aşkına ...
Kayınvalidesi takıntılı olmayan var mı kuzumkızlar merhaba ;
direk konuya gireceğim malum yasaklardan dolayı bayram gezmelerine gıdemedık ve kv gili görüntülü aradık aynı şekilde annemleri de aradık neyse.. ertesi gün kv bana msj çekmiş gelen bayram msjlarını siliyordum sağol sende gelınım olarak msj atmışssın bazı şeyler değişmiyor konuştuk ya dicen ama bizde konuştuklarımıza msj da atttık yazmış ben şok ...
eşime önce annemlere msj atıp atmadığını sorarak konuya girdım ve konuştuk dıye msj atmadım dedı haklı olarak..
konuştuk diye yazmadım de geç dedı bana .. kızlar allah aşkına bu kadınla nasıl baş edilir aynı zamanda hamileyim bide uğraştığım şeylere bakar mıısnız... kvsı böyle takıntılı olaan bırı var mı neler yapıyor da görmezden gelıyor allah aşkına ...
Boşver. Her şeye takarsak ruh sağlığı elden gider. Onu da yapsan memnun olmayacaktı zaten. Amaç kulp bulmak.3 yıldır evliyim takıntıları yüzünden bende takıntılı oldum çıktım
gidersek de o konu açmadan açmıcam
Bence uçağın arkasına bağlatıp gezdirsin evin etrafındaBu ne yaa gerçek mi bu ?
Kurban bayramında tam evinin karşısındaki billboardlara "İYİ BAYRAMLAR HAYATIMIN ANLAMI" yazdır =)))
takılan ben değilim kı kvBu kadarina da takilmayin artik yahu.
takılan ben değilim kı kv
Vecihi gibi güller döksün balkonundan kafasına =))))Bence uçağın arkasına bağlatıp gezdirsin evin etrafında
Benimde aynı böyle bi konum var bizimkilerde surat yaptı ama deme cesaretinde bulunamadılar deselerdide diceğim şey konuştuk ya anne derdim. Sizde öyle diyin :)kızlar merhaba ;
Bu kadına mektup, mail, telgraf, duman yoluyla ne kadar iletisim yontemi varsa, hepsiyle bayramini kandilini butun ozel gunlerini kutlamalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?