esim aksamlari is cikisi mutlaka ugrar oyle gelir eve haftada bir giderken temizligini yapiyorum zaten yeterli oluyor ikincisi niye onu anlamiyorum gidince cok mutlu oluyor adam ve ben buna sinir oluyorumEşiniz kendi gidemiyor ve sizi yollayarak vicdanini rahatlatiyor olabilirmi? Yoksa kv evde yardima ihtiyac duyuyor ve eşiniz gitmenizi istiyor? Belki kadin hastadir veya sıkıntısı vardir, kocaniz onu yoklamanizi da istiyordur da acikca soyleyemiyordur. Bi agzini arayin derim. Ha yok kv daha cok memnun etmek icinse "ah canim cok isterdim inan yetistiremiyorum bla bla" bisey uydurup basinizdan kotu olmadan savin
birgun soyledim yine kavga ettikKendi gitsin yapsın temizliği. Aynen böyle söyle.
hastayim yapamiyorum surayi yapsan diyor yok diyemedigim icin yapirum bi bakiyorum orasi burasi derken aksam olmus o yuzden ikinci defa gitmek istemiyorumnie temzlik yapiyorsunuz?
ben karismasam sen hic gitmezsin diyorAna kuzusu erkekle nasıl basa çıkılır valla bunu bilmek lazim işin zor.
Annenle aramızdaki ilişkiye karışma falan desen?
onuda denedim ama bu surede hic konusmuyor benimleSizi kaba kuvvetle götürecek hali yok. O ısrar ettikçe siz reddedin. O sizi değil siz onu pes ettirin.
birgun soyledim yine kavga ettik
onuda denedim ama bu surede hic konusmuyor benimle
hayir yasli degil ama hastalik hastasi her gittigimde hastayim diyor kizi var hic gitmiyor evde bekarlar var tek ben degilim kiKayinvalideniz yasli mi? Belki eşiniz onunla ilgilenmenizi bekliyordur, konu temizlik degildir
hayir canim yasli degilBirincisi kadın yaşlı mi ?
Ikincisi kocasi yok mu tek mi kalıyor ?
Üçüncüsü yeni doğan ni bebeginiz mi var ?
Zamanla öğrenecek senin hizmetçi değil eş olduğunu o halde. Etsin kavga bırak. Sen kavga etme, kendi kendine kavga etsin hatta. Bıkar, pes eder sonunda. Bu konu dışında diğer konularda ona surat asma mutlu olduğunu ve onunla mutlu olduğunu görsün. Kv evine gitme yüzünden kavga edip bunu evlilğin geneline yayma. Lafını söyle bitti tamam, o delirsin bir köşede.birgun soyledim yine kavga ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?