hergun mu niye ki hasta miBen her gün gitmek zorundayım.
Ben ne yapayım..
hergun mu niye ki hasta mi
Yoo yemeklerimiz bir.
Sabahın köründe gitmemi bekliyor.
Eli ayağı tutuyor.
Ailelerin işi bir diye yemegimizde bir.
Evlerimiz ayrı.
Her gün 10 dk yürüyüp oraya gidiyorum.
esin mi zorluyor kv mi cagiriyor kacta gidiyorsun temizlikte mi yapiyosinYoo yemeklerimiz bir.
Sabahın köründe gitmemi bekliyor.
Eli ayağı tutuyor.
Ailelerin işi bir diye yemegimizde bir.
Evlerimiz ayrı.
Her gün 10 dk yürüyüp oraya gidiyorum.
sende benim anneme haftada iki temizliğe git dersin. haftada bir gittigindede temizlemeden gul yuzunuzu gormeye geldim der donersin. hatta esim size temizlige birini ayarlayacakmis. karisina da hic kiyamaz dersin..Bu adam kafayi ailesiyle vozmus yok anlimiyorum tek bunda mi var anne onun ki anneyse bizim ki haftada bir defa kv ye gidiyorum gidince de temizlik yapiyorum adam tutturmus bu ara haftada iki defa git istemiyorum gitmek diyorum kusuyor bi baslasam bunu daha da sonu gelmeyecek biliyorum her konu da duzelen adam annesi konu olunca hic mi degismez ya kv bisey demiyor cagirmiyor aramiyor esimede soylemediginden eminim diyebilirim tutturdu hafta da iki diye ne yapacam ne soyleyipte vazgecireyim bilmiyorum
haklisin bu defa gitmeyecem hatasini anlayana kadarBak canım benim olduğum şehirde kv evi var arada gelir kalır. Kaynim ondan daha çok gelir kalır. Evi hep pis bırakır. Neymiş temizlik yapmayami geliyormus. Esim evi kontrole gitti. Evde kaynim kalmıştı her yer kir toz. Benimki temizlemekten bahsetti bana.Lafımi cekmedim önce istemediğimi söyledim. Zaman geçti gene böyle beni çağırdı temizlige kızdım. Sakin ağlama kararının arkasında dik dur. Gerekiyorsa kavga et bazen güzellikten anlamiyorlar. Bu ne ya millet yesin içsin şey etsin ben temizlik yapayım oh ne iyiymiş. Dedigim gibi ağlamak yok ayaginada gitme hataliymis gibi
küserse küssün bence boşverhaklisin bu defa gitmeyecem hatasini anlayana kadar
esin mi zorluyor kv mi cagiriyor kacta gidiyorsun temizlikte mi yapiyosin
Yani Allah insaf versin vicdan versin ne diyim böyle insanlara. Sizede cok üzüldüm ya nefret ettirmekten başka bisi değil sabah birgun eli ayağı tutmasa insanin bakasi gelmez şimdiden yildiriyorlar insani
Bu adam kafayi ailesiyle vozmus yok anlimiyorum tek bunda mi var anne onun ki anneyse bizim ki haftada bir defa kv ye gidiyorum gidince de temizlik yapiyorum adam tutturmus bu ara haftada iki defa git istemiyorum gitmek diyorum kusuyor bi baslasam bunu daha da sonu gelmeyecek biliyorum her konu da duzelen adam annesi konu olunca hic mi degismez ya kv bisey demiyor cagirmiyor aramiyor esimede soylemediginden eminim diyebilirim tutturdu hafta da iki diye ne yapacam ne soyleyipte vazgecireyim bilmiyorum
annesi istiyordur senin haftada iki kere temizliğe gitmeniBu adam kafayi ailesiyle vozmus yok anlimiyorum tek bunda mi var anne onun ki anneyse bizim ki haftada bir defa kv ye gidiyorum gidince de temizlik yapiyorum adam tutturmus bu ara haftada iki defa git istemiyorum gitmek diyorum kusuyor bi baslasam bunu daha da sonu gelmeyecek biliyorum her konu da duzelen adam annesi konu olunca hic mi degismez ya kv bisey demiyor cagirmiyor aramiyor esimede soylemediginden eminim diyebilirim tutturdu hafta da iki diye ne yapacam ne soyleyipte vazgecireyim bilmiyorum
o konifa sikinti yapmiyorHaftada 2 gün annene giderim sıkıntı yok senin ailene gidildiği kadar benim aileme de gidilecek de bakalım ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?