Yine kv yine koca

Konusmazsa konusmasin bu sebepten de bosarsa aha kapi orda,ben bile cok sinirlendim esinizin tavrina..Es yapmamis annesine gundelikci yapmis resmenBir hastalik hastasi da bende var ben hic umursamiyorum gercekten hasta olmadigini bildigimden..

Haftada iki kere nasil gideceksiniz ustune kendi evinizin isleri de var ustelik.

Esinize soyleyin bir miktar para verip temizlikci tutsun sizin zorla yapmak gibi bir yukumlulugunuz yok.

Yoo yemeklerimiz bir.
Sabahın köründe gitmemi bekliyor.
Eli ayağı tutuyor.
Ailelerin işi bir diye yemegimizde bir.

Evlerimiz ayrı.
Her gün 10 dk yürüyüp oraya gidiyorum.

Yani Allah insaf versin vicdan versin ne diyim böyle insanlara. Sizede cok üzüldüm ya nefret ettirmekten başka bisi değil sabah birgun eli ayağı tutmasa insanin bakasi gelmez şimdiden yildiriyorlar insani

Yoo yemeklerimiz bir.
Sabahın köründe gitmemi bekliyor.
Eli ayağı tutuyor.
Ailelerin işi bir diye yemegimizde bir.

Evlerimiz ayrı.
Her gün 10 dk yürüyüp oraya gidiyorum.
esin mi zorluyor kv mi cagiriyor kacta gidiyorsun temizlikte mi yapiyosin

Bak canım benim olduğum şehirde kv evi var arada gelir kalır. Kaynim ondan daha çok gelir kalır. Evi hep pis bırakır. Neymiş temizlik yapmayami geliyormus. Esim evi kontrole gitti. Evde kaynim kalmıştı her yer kir toz. Benimki temizlemekten bahsetti bana.Lafımi cekmedim önce istemediğimi söyledim. Zaman geçti gene böyle beni çağırdı temizlige kızdım. Sakin ağlama kararının arkasında dik dur. Gerekiyorsa kavga et bazen güzellikten anlamiyorlar. Bu ne ya millet yesin içsin şey etsin ben temizlik yapayım oh ne iyiymiş. Dedigim gibi ağlamak yok ayaginada gitme hataliymis gibi

sende benim anneme haftada iki temizliğe git dersin. haftada bir gittigindede temizlemeden gul yuzunuzu gormeye geldim der donersin. hatta esim size temizlige birini ayarlayacakmis. karisina da hic kiyamaz dersin..

haklisin bu defa gitmeyecem hatasini anlayana kadar

Yani Allah insaf versin vicdan versin ne diyim böyle insanlara. Sizede cok üzüldüm ya nefret ettirmekten başka bisi değil sabah birgun eli ayağı tutmasa insanin bakasi gelmez şimdiden yildiriyorlar insani

Üstün e üstlük kızı da geldi.
Okuldan.
Gecenin 12 sinde eve gidiyoruz.
Çay bulaşigi kalmış diye bana mesaj atti kızı yıkayıp oyle gitseydim diye ama Koca m asagida çağırdı işten gelmişti.

Haftada 2 gün annene giderim sıkıntı yok senin ailene gidildiği kadar benim aileme de gidilecek de bakalım ne diyecek.

annesi istiyordur senin haftada iki kere temizliğe gitmeni

BİR GÜN KAYINVALİDENE GİT ONU GÖRDÜĞÜN ANDAN İTİBAREN HİÇ BİR KELİME DAHİ KONUŞMA HEMEN AL BÜTÜN TEMİZLİK MALZEMELERİNİ , DİP KÖŞE TEMİZLİK YAPIYORMUŞ GİBİ YAP ( AMA YÜZEYSEL BEZ SÜR GEÇ SAKIN AMA SAKIN TEK KELİME DAHİ KONUŞMA , SORU SORARSA HI DE GEÇİŞTİR ASLA KONUŞMA İŞİN BİTİNCE EVDEN HİÇ SORMADAN YA DA GİDİYORUM DEMEDEN ÇIK ÇIKARKEN TELEFONLA KONUŞUYOR GİBİ YAP VE TAMAM HANIMIM KUSURA BAKMAYIN BUGÜN Kİ EVİ YENİ BİTİREBİLDİM ŞİMDİ SİZE GELİYORUM KUSURA BAKMAYIN SİZİN TAM GÜN OLACAKTI TEMİZLİĞİNİZ AMA TALEP ÇOK YETİŞEMİYORUM KUSURA BAKMAYIN DE VE ÇIK :) BİR DAHA SENİ TEMİZLİK BAHANESİ İLE ÇAĞIRDIĞI ZAMAN ANNE BUGÜN DOLUYUM KUSURA BAKMA DE

Pardonda kaynana evine gidince temizlik niye yapılıyor? Sen oğlunun eşi misin o evin haftalık yardımcısı mı? Bayanlar özür dilerim ama size yapılan bu saygısızlığı nasıl kendinize reva görüyorsunuz?Hiç mi özsaygınız yok?
Konu sahibi arkadaşım siz yokken ( evli değilken ) kv nizin agrıyan yerleri ne durumdaymış? O zaman kim yapıyormuş temizliğini? O zamanda yapmadıysa yada yardımcı almadıysa o evi bok götürmüştür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…