Yine kv yine koca

onuda denedim ama bu surede hic konusmuyor benimle
Hiç umursama. Yıldırma politikası yapıyor. Hatta güçlü dur ve onu yok say. Senin hayatına ambargo koyamayacağını anlasın. Sende ona istemediği bir şeyi dayat ve yapana kadar konuşma onunla. Bazı insanlar ancak aynısını yaşayınca nasıl bir his olduğunu anlıyor maalesef.

haklisin bu yolu deneyecem cunku baska turlu anlamiyor

evet o konusmayinca benim dayanamayip konustugumu gorunce kuserek haletmeye calisiyor ama bu defa kararliyim

hayir canim yasli degil
Kocasi yok tek kalmiyor evde bekar iki kaynim var
Bebegim yok esimde sorun var olmuyor malesef

Sorduğumda pişman oldum ya kusura bakma şeyden dolayı dedim genel olarak doğumdan sonra kayinvalidelere karşı bi isteksizlik oluyor acaba mi diye düşündüm neyse eşinize bizim aramizda sorun yok deyin kapatin

Sorduğumda pişman oldum ya kusura bakma şeyden dolayı dedim genel olarak doğumdan sonra kayinvalidelere karşı bi isteksizlik oluyor acaba mi diye düşündüm neyse eşinize bizim aramizda sorun yok deyin kapatin
yok canim ne kusuru nerden bileceksin

Ay bu ne ya kendine temizlikçi tutsun o zaman haftada iki kere eşinde çok istiyor madem o versin parasını inanmıyorum ya ne demek temizlik yaptırmak tamam yaparsın ama bu kadın bildiğin bütün evi hep sana temizletiyor canım çok üzüldüm sana eşinle sakin bir zamanda konuş gerekirse ağla sizla anlasın ya ama sinirli iken konusma bir kahve yap keyfi de yerinde iken sakin sakin anlat durumu

canim sakinkende konustuk ama annesiyle ilgili bisey soyleyince hemen sinirleniyor o aglamalar da bi ise yaramiyor farkli bi adam oluyor resmen ama ona soracak olursan ben sana bisey yapmiyorum ki oluyor

canim sakinkende konustuk ama annesiyle ilgili bisey soyleyince hemen sinirleniyor o aglamalar da bi ise yaramiyor farkli bi adam oluyor resmen ama ona soracak olursan ben sana bisey yapmiyorum ki oluyor

Ay ayni eşimde oyle anacina laf soyletmez halbuki annesini severim hani bisey denem ama arada haddini aşıyor gereksiz herşeye karisiyor haksiz yani esimde biliyor haksız oldugunu ama en ufak bisey desem köprürur ay napcaz ya hakkimizi bile savunamiyoruz of (

Bu ana sevgisi değil saçmalık! Çok istiyorsa haftada Birgün kendi gitsin temizlesin anasının evini. Daha kendi evimi temizleyemiyorum haftada bir kaldı kaynana evi! Bu adamlar böyle böyle nefret ettiriyor kaynanadan. Değil haftada iki, ayda bir dahi gitmem temizlik için. Çok yaşlı ise kocan yardımcı tutsun haftada 2 den ayda 1000 tl versin de isteğinin ufacık minicik bir istek olmadığını idrak etsin!

gelde anlat beyinleri basmiyor ki

Bir soyler iki soyler ucuncude mecbur kabullenicek,uzerinizde baski kurmaya calisiyor ,inat edin "sen boyle soylemeye devam edersen haftada bir yerine ayda bir gitmeye baslicam" diyin o zaman sesi cikmaz kusersede kussun cok mu dert Allah askina cok takmayin kendi kendine tribini yapsin tinmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…