- 21 Şubat 2017
- 353
- 196
- 103
- 32
- Konu Sahibi DURU_SU_3333
-
istemsizce kv yi en basindan beri hic aramadim hala aramam. iyi bisey degil belki ama demek ki icimden gelmiyor.Ben nişanlıyken çok samimiydim kv ile. anne kız gibiydik adeta. ama baktım ki sürekli her şeye karışıyor bana krizler geçirtiyor ben de arama mesafe koydum artık. Eskiden her gün arayan ben artık 3-4 günde bir arıyorum. Bugün kandil günü diye aradım kandilini kutlayayım hal hatır sorayım dedim.Bana dediği laf niye aramıyorsun artık bişey de olmadı aramızda vs.vs. Neymişş pazartesi çok hasta olmuş haberim yokmuş.. eee arasaydın gelirdim diyorum sen çalışıyorsun diye aramadım diyor bu seferde. Ayyy ne yapsam yaranamıyorum. Her gün arasam kavga ediyoruz az arasam niye aramıyorsun oluyor. Gerçekten şu mübarek günde sinirlerim bozuldu. Ne yapmalıyım sizce ? Yine eskisi gibi her gün arayayım mı yoksa böyle devam edeyim mi ?
Ben nişanlıyken çok samimiydim kv ile. anne kız gibiydik adeta. ama baktım ki sürekli her şeye karışıyor bana krizler geçirtiyor ben de arama mesafe koydum artık. Eskiden her gün arayan ben artık 3-4 günde bir arıyorum. Bugün kandil günü diye aradım kandilini kutlayayım hal hatır sorayım dedim.Bana dediği laf niye aramıyorsun artık bişey de olmadı aramızda vs.vs. Neymişş pazartesi çok hasta olmuş haberim yokmuş.. eee arasaydın gelirdim diyorum sen çalışıyorsun diye aramadım diyor bu seferde. Ayyy ne yapsam yaranamıyorum. Her gün arasam kavga ediyoruz az arasam niye aramıyorsun oluyor. Gerçekten şu mübarek günde sinirlerim bozuldu. Ne yapmalıyım sizce ? Yine eskisi gibi her gün arayayım mı yoksa böyle devam edeyim mi ?
Keşke ben de en başından beri aramasaydım. Ama işte cahillik mi desem yoksa çok yakın geldi de ben de yakın hissettim mi desem bilemedim. Benim içimde kötülük yok eminim onun da yok ama sürekli benden ilgi bekler gibi davranıyor. Benim daha çok ilgiye ihtiyacım var. Annem yok babam memlekette eşim desen doğuda görev yapıyor ben koskoca evde yalnız kalıyorum. Kv min de kocası vefat etmiş 5 sene önce. 19 yaşında çocuğuyla yaşıyor. onun ilgileneceği bir şeyler var en azından. Benim o da yok. Allahtan çalışıyorum. Kafayı yerdim yoksa.istemsizce kv yi en basindan beri hic aramadim hala aramam. iyi bisey degil belki ama demek ki icimden gelmiyor.
bir de baa evlenmeden once samimiyet sacma geliyor. bir kv asla anne olmaz.
Hıhhh bi de anne deme mevzusu. Asla anne diyemiyorum. Annem vefat etmeden önce nişanlıydım arada bir diyordum ama şimdi hiç diyemiyorum. Eşim de babama baba demiyor çünkü onun da babası yok. Babam anlayışla karşılıyor ama kv anlayışla karşılamıyor bence. Ya da bana öyle geliyor bilmiyorum. Nişanlıyken de anne dedirtmeye çalışırdı sürekli.böyle devam et hergun arama... rahatsız etmek isteniyorum annecim falan de.
ya anne demek bana da çok saçma geliyor... ama kurallar böyle bu toplumda ne yapalım ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin misaliHıhhh bi de anne deme mevzusu. Asla anne diyemiyorum. Annem vefat etmeden önce nişanlıydım arada bir diyordum ama şimdi hiç diyemiyorum. Eşim de babama baba demiyor çünkü onun da babası yok. Babam anlayışla karşılıyor ama kv anlayışla karşılamıyor bence. Ya da bana öyle geliyor bilmiyorum. Nişanlıyken de anne dedirtmeye çalışırdı sürekli.
İnanın arama gereği hiç duymuyorum. Ama kendisi bekliyor. Ben de yazık tek başına iyi mi kötü mü diye 3-4 gün arayla arıyorum. Bu sefer de hiç aramıyor oluyorum. Bana kalsa gerçekten aramam.neden sürekli arama gereği duyuyorsunuz ki?
simdiden Allah kolaylik versin...Keşke ben de en başından beri aramasaydım. Ama işte cahillik mi desem yoksa çok yakın geldi de ben de yakın hissettim mi desem bilemedim. Benim içimde kötülük yok eminim onun da yok ama sürekli benden ilgi bekler gibi davranıyor. Benim daha çok ilgiye ihtiyacım var. Annem yok babam memlekette eşim desen doğuda görev yapıyor ben koskoca evde yalnız kalıyorum. Kv min de kocası vefat etmiş 5 sene önce. 19 yaşında çocuğuyla yaşıyor. onun ilgileneceği bir şeyler var en azından. Benim o da yok. Allahtan çalışıyorum. Kafayı yerdim yoksa.
madem yaranamıyorsunuz aramayın boşverinİnanın arama gereği hiç duymuyorum. Ama kendisi bekliyor. Ben de yazık tek başına iyi mi kötü mü diye 3-4 gün arayla arıyorum. Bu sefer de hiç aramıyor oluyorum. Bana kalsa gerçekten aramam.
Arayin buyukler belli bir yastan sonra cocuk gibi oluyorlar sevdiklerinden ilgi bekliyorlar. Eskidi gibi arayin baktiniz kotu veya samimi degil araya mesafeyi o zaman koyarsiniz. Bunu anlamaniz icinde evlenmis olmaniz lazim.Ben nişanlıyken çok samimiydim kv ile. anne kız gibiydik adeta. ama baktım ki sürekli her şeye karışıyor bana krizler geçirtiyor ben de arama mesafe koydum artık. Eskiden her gün arayan ben artık 3-4 günde bir arıyorum. Bugün kandil günü diye aradım kandilini kutlayayım hal hatır sorayım dedim.Bana dediği laf niye aramıyorsun artık bişey de olmadı aramızda vs.vs. Neymişş pazartesi çok hasta olmuş haberim yokmuş.. eee arasaydın gelirdim diyorum sen çalışıyorsun diye aramadım diyor bu seferde. Ayyy ne yapsam yaranamıyorum. Her gün arasam kavga ediyoruz az arasam niye aramıyorsun oluyor. Gerçekten şu mübarek günde sinirlerim bozuldu. Ne yapmalıyım sizce ? Yine eskisi gibi her gün arayayım mı yoksa böyle devam edeyim mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?