YİNE KV YİNE KV...

Ben sadece işim düşünce arıyorum. Oğlu arayıp halini hatrını soruyor bende ordan haber alıyorum. Bir iki kere ara sor dedi ben aynen devam edince beni böyle kabul etti. Sanada söyler söyler sonra susar bence
Ahhh keşke oğlu burda olsa da o arayıp sorsa.

Arayin buyukler belli bir yastan sonra cocuk gibi oluyorlar sevdiklerinden ilgi bekliyorlar. Eskidi gibi arayin baktiniz kotu veya samimi degil araya mesafeyi o zaman koyarsiniz. Bunu anlamaniz icinde evlenmis olmaniz lazim.
Ben evliyim zaten şu an. Bir yandan da bu şekilde düşünüyorum sonuçta büyüklerimiz aramamız gerekiyor diye. Ama işte çok samimi olunca da olmuyor.Kesin bir tartışma bir kırgınlık oluyor.

Her gün aramak mı.. Nedenki?
Keşke evvelden de aramasaydınız, hayır yani her gün ne bulunurki konuşmaya.

Ben olsam mesafeme devam ederdim.
İlle arayacam diyorsanız haftada bir ideal.

çünkü eskiden eşinin değil sevgilinin annesiydi, her gün konuşmak mutluluk kaynağıydı, evlenince kayınvalide oldu ve artık cadıya dönüştü, türk toplumunda erkek annelerinin yeri bu maalesef, nikah kıyılana kadar yaranma süreci, sonrası malum.

Evet tabii, böylesi de var.
Evlenmeden önce "yavrum, kızım" deyip evlenince 180 derece dönen kayınvalide de var.

Ben bu söylediğinize katılmıyorum. Hiçbir şekilde yaranma gibi bir niyetim olmadı. Sevgililik sürecimiz de olmadı. Onlar beni istediler. Zaten hemen nişanlanıp evlendik. Ha pişman mıyım ? Aslaaa pişman değilim eşimi çok seviyorum kv mi de seviyorum ama her gün aramak beni bunaltıyor. Nişanlıyken konuşacak çok şey vardı ailemizi birbirimizi tanıyorduk ama şimdi konuşacak bir şey yok.Konuşacak bir şey olmadığı için de sürekli kavga sebebi çıkıyor. Evet evlendikten sonra da kv çok değişiyor. Nişanlıyken beni alabilmek için anneme babama kızım kızım diye ilgileniyor evlendikten sonra annem vefat ettikten sonra ilgiyi benden bekliyor. Bir de bu açıdan bakın isterseniz.

Biraz fazla sinirlisiniz. Tepkileriniz asiri geldi bana. Bekarim, kv falan tamam yok ama sınırını belli etmeyip sonrasinda biranda set koymak cok tutarsizlik.

Anne kiz gibiydik demissiniz konusmayi denediniz mi bilmem ama karismasini istemediginz seyleri soyleyin. Anne kiz gibi olmak buna yakisir. Konustum anlamadi derseniz de yavas yavas kendinizi cekin. Kendinizi bu kadar yipratmaya degmez.

Hastaydim haberin yokmus lafi da cok sinir olunacak birsey degil kusura bakmayin.

Icinizden aramak gelmiyorsa aramayin. Sadece soylediklerine ilimli-sakin cevap verin. Hastaydim haberin yoktu yerine evet duydum simdi nasilsin? Diyebilirsin. E neden cagirmadin demekte cok normal birsey degil. Laf sokar sokmaz kendisi bilir. Sen dogru ol da gerisi muhim degil.

Burdaki konuşmalarımdan bile anlamışsınız ne kadar sinirli olduğumu. Bu kadar sinirlenmemi gerektirecek bir şey yok belki evet ama kendime hakim olamıyorum. Kendi kendime diyorum Eşim babamı hiç arayıp sormaz mesela.Babam da her seferinde damadım uzakta işi gücü var diyip anlayışla karşılıyor. Benim ailem eşime asla bir şey demezken onların ailesi ( annesi ) neden sürekli aramamı ilgilenmemi ister. Aramayınca da aramadın diye laf sokar gibi konuşur. Ben buna sinirleniyorum. Yoksa gerçekten sinirlenecek bir durum değil.

canım inan 3 yıldır fenalıklar bastı bana.
tamam kv dunya iyisi kadın ama dünya çapında trip atma konusunda bir derecelendirme yapılsa eminim ilk üçte yerini alır.
ben kafaya çok takıyordum, ağlıyordum, sinir oluyordum, tüm günüm heba oluyordu tribi yüzünden.
dedim artık yeter ya, kaç yaşındayım, hala niye milleti memnun edecem diye yırtınıyorum.
bıraktım aramayı, haftada bir anca. ben aramayınca o hiç aramadı ki bu kadın ilk yılımızda iki güne bir arardı.
trip atıyorsa takmıyorum artık istediği kadar atsın.
tek sorunum hala ararken kalbim ağzımda atıyor, bu sefer ne tribi atacak da günümün içine edecek diye afedersin :))
sana tavsiyem yavas yavas araya mesafe koy, istediği kadar trip atsın boşver.
bizde bir bireyiz, bizim de yuvamız var.

Var oyle insanlar ama sinir edip huzursuz etmelerine izin verme.

Annemin teyzesi de oyledir. Seni anlayabiliyorum o yuzden. Kadini gorur gormez sana laf sokmasiyla karsilasirsin ama onu da oyle kabul ettik. Bazen tamamen huzursuz etmek, bazen hayat amaclari laf sokmak oluyor. Bosver sen. Seni sakinlestirecek seylere yonel. Sinirlerin yipranmis belli ki. Istersen psikologa git, istersen kendin meditasyon yap. Sinirlere iyi geliyor. Buradaki yorumlar da sinirini kabartir. Demedi deme.

Sizin yine evliliğinizin ilk yılında arıyormuş biz evlendik evliliğimizin ilk gününden aramaya başladı. Yeni evlenmişiz akşam saat 10 da aramış napıyorsunuz diye soruyor mesela. Ayy gerçekten sıkılmış bunalmış durumdayım. Sizin gibi ben de arama mesafe koydum yavaş yavaş artık eskisi gibi değilim tabiki. Ama yine de arada bir laf sokar gibi konuşuyor ya sinirlerim alt üst oluyor. Ben de çok kafama takıyorum. Aşırı derecede hem de. Zaten sinirli bir insanım böyle şeyleri hiç çekemiyorum.

normalde her gün anneni arıyo musun ki? kayınvalideyi aramak niye? yaranmak için mi, hiç anlamam.

Annem 8 ay önce vefat etti. Ama hayattayken her gün aramazdım. Sadece memlekete gittiğinde felan arardım. İşte kayınvalideyi aramak niye ? sorusunu ben de kendi kendime soruyorum.

Aslinda orada "yeni evli ciftler yogunlukla ne yapiyorsa biz de onu yapiyoruz, musadenle, hadi byssss." Vallahi bir daha ararken korkar

Benim kv kp çok iyidir sağ olsunlar. Ben de saygılı, güleryüzlü davranırım, hizmetimi yaparım. Kötü günlerinde yardıma koşarım. Aramız iyidir. Ama ne olursa olsun her gün arayacak kadar samimi olmadım, olmam. Tanışmadan evliliğe kadar çizgimi hiç değiştirmedim.
Fazla samimiyet tez ayrılık misali..
Ona rağmen kaynım, Aloise evlenince çok değişti diyormuş

Kimseye yaranılmaz bacım. Sen alıştırmışsın, artık ne yapsan tavır gözükür ona. Geç olmadan çizgini koy. Ne vıcık vıcık ol ne çok soğuk. Kimse icin tatlı canını sıkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…