YİNE KV YİNE KV...

cozum bulursan bana da haber et lutfen :)

Ne iyi dedin fazla samimiyet tez ayrılık getirir gerçekten. Benim en büyük hatam baştan samimi olmayacaktım ama işte maalesef sonradan anladım :) Ayrıca da kimseye iyilik yaramıyor. Belki burdan kötü bir gelin gibi görünebilirim ama ben bu kv me gerçekten bir gelinden çok bir evlat gibi davranıp her şeyine koştum. Allah biliyor. Ama baktım olmuyor uzaklaştım ben de.

Belki burdan kötü bir gelin gibi görünebilirim ama ben bu kv me gerçekten bir gelinden çok bir evlat gibi davranıp her şeyine koştum. Allah biliyor. Ama baktım olmuyor uzaklaştım ben de.
Anneciğin hayatta olmadığı için kv'ne sarılmışsın canım benim bu çok bariz. Neden kötü gelin gibi gözükesin ki, kendine haksızlık etme. İnsan öz annesiyle bile yeri gelip kavga edebiliyor bozuşabiliyor. Ama işte kv anne gibi her şeye rağmen "Olsun kuzum" diyip bağrına basamıyor. Anne unutuyor, kv unutamıyor.

Üzülme kafana takma. Bir sürü sinir bozucu olay oluyor gün içinde, herkesin bizi anlamasını bekleyemeyiz. Ruh sağlığımız bozulur. Takmamayı öğrenmek zorundayız. Kısacık hayatımızı başkalarına heba mı edelim..

Allah annene gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Şu mübarek günün hatrına, rabbim sana sabır, huzur, kolaylıklar nasip etsin arkadaşım.

O kadar güzel konuştunuz ki çok teşekkür ederim. Yazdıklarınız çok doğru. Biraz olsun burdaki arkadaşlar sayesinde ve sizin bu yazınız sayesinde kendimi iyi hissettim. Allah razı olsun. Siz de hep iyiliklerle, güzelliklerle karşılaşırsınız inşallah.

Amin. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Faydam olduysa ne mutlu bana. İyi hissetmeniz anlık değil daim olsun inşallah

Ben de her gun arardim. Asla yaranamadim. Simdi pek telefonla görüşme alışkanlığımız yok. Ama evine gidiyorum tabii bi kavga gurultu yok. Keske en başından o kadar sıcaklık ve samimiyet gostermeseydim diyorum. Pismanim.
Siz de mesafeyi koymusken boyle devam edin. Yalama olmasin

Evet ne yaparsanız yapın yaranamazsınız. Benim de pişmanlığım bu konuda samimi olmayacaktım ama iş işten geçti. Şimdi dediğiniz gibi ne derse desin haftada bir arar sorarım. Bakalım işe yarayacak mı

Bende diyemiyorum
Ne diyosunuz seslenmek istediğinizde mesela ben hala napcağımı bilmiyorumda

Bende diyemiyorum
Ne diyosunuz seslenmek istediğinizde mesela ben hala napcağımı bilmiyorumda
Seslenmiyorum. Mesela telefon açtığımda napıyosun nasılsın diyorum. Bişey konuşurken sen ben diye hitap ediyorum. Kendi ailemin yanında kaynanam diye bahsediyorum ama onun tarafına annem diye bahsediyorum. Ama hiç yüzüne karşı anne diyemedim. Olmadı olmaz da zaten

Haketseler kendiliğinden denirde denmiyo.
Kv bana ismimle hitap ediyo benim dışımdaki herkes yavrusu oğlu kızı.
Ben insanmıyımki

Samimi olmadim aramam bugünde aramadim. Kimse beklemesin benden bir sey insanlari nasil alistirirsan oyle gider

Fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler sende acil durum olursa haber ver mutlaka diye söyleyine yani bu cümlede söylemek istediğin ne varsa hepside var anlamak isteyen için....

Fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler sende acil durum olursa haber ver mutlaka diye söyleyine yani bu cümlede söylemek istediğin ne varsa hepside var anlamak isteyen için....

Her gün aramak nedir ya ben hergün annemi bile aramiyirum
4 5 günde bir annemi ararım ayda bir de kV yi yeter o kadar
ayrıca ben insanların ben aramadigim zaman beni ne kadar zamanda aradiklarini gozlemleyip ona göre hareket ederim bır seferde kV arasa çatlar mi acaba ama yok ben ararsam konuşur ee benim paşa keyfim de ayda bir aramak istiyor senden yine iyiyim sen hiç aramiyorsun kvcigim anneme gelince o da 3 5 gün sesim çıkmadığı zaman arar merak ettim nasilsiniz diye sorar konuşuruz öyle

bir de bir huyum daha vardır bu da en Nemrut tarafimdir telefonda konuşurken gerildigim ve rahat olmadığım kişiyi asssla aramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…