- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
- 63
- Konu Sahibi DURU_SU_3333
-
Sizin yine evliliğinizin ilk yılında arıyormuş biz evlendik evliliğimizin ilk gününden aramaya başladı. Yeni evlenmişiz akşam saat 10 da aramış napıyorsunuz diye soruyor mesela. Ayy gerçekten sıkılmış bunalmış durumdayım. Sizin gibi ben de arama mesafe koydum yavaş yavaş artık eskisi gibi değilim tabiki. Ama yine de arada bir laf sokar gibi konuşuyor ya sinirlerim alt üst oluyor. Ben de çok kafama takıyorum. Aşırı derecede hem de. Zaten sinirli bir insanım böyle şeyleri hiç çekemiyorum.
Ne iyi dedin fazla samimiyet tez ayrılık getirir gerçekten. Benim en büyük hatam baştan samimi olmayacaktım ama işte maalesef sonradan anladım :) Ayrıca da kimseye iyilik yaramıyor. Belki burdan kötü bir gelin gibi görünebilirim ama ben bu kv me gerçekten bir gelinden çok bir evlat gibi davranıp her şeyine koştum. Allah biliyor. Ama baktım olmuyor uzaklaştım ben de.Benim kv kp çok iyidir sağ olsunlar. Ben de saygılı, güleryüzlü davranırım, hizmetimi yaparım. Kötü günlerinde yardıma koşarım. Aramız iyidir. Ama ne olursa olsun her gün arayacak kadar samimi olmadım, olmam. Tanışmadan evliliğe kadar çizgimi hiç değiştirmedim.
Fazla samimiyet tez ayrılık misali..
Ona rağmen kaynım, Aloise evlenince çok değişti diyormuş
Kimseye yaranılmaz bacım. Sen alıştırmışsın, artık ne yapsan tavır gözükür ona. Geç olmadan çizgini koy. Ne vıcık vıcık ol ne çok soğuk. Kimse icin tatlı canını sıkma.
Çözüm belli uzaklara çooooook uzaklara eşinle kaçıp gitmek. Ama öyle de olmuyorcozum bulursan bana da haber et lutfen :)
Anneciğin hayatta olmadığı için kv'ne sarılmışsın canım benim bu çok bariz. Neden kötü gelin gibi gözükesin ki, kendine haksızlık etme. İnsan öz annesiyle bile yeri gelip kavga edebiliyor bozuşabiliyor. Ama işte kv anne gibi her şeye rağmen "Olsun kuzum" diyip bağrına basamıyor. Anne unutuyor, kv unutamıyor.Belki burdan kötü bir gelin gibi görünebilirim ama ben bu kv me gerçekten bir gelinden çok bir evlat gibi davranıp her şeyine koştum. Allah biliyor. Ama baktım olmuyor uzaklaştım ben de.
O kadar güzel konuştunuz ki çok teşekkür ederim. Yazdıklarınız çok doğru. Biraz olsun burdaki arkadaşlar sayesinde ve sizin bu yazınız sayesinde kendimi iyi hissettim. Allah razı olsun. Siz de hep iyiliklerle, güzelliklerle karşılaşırsınız inşallah.Anneciğin hayatta olmadığı için kv'ne sarılmışsın canım benim bu çok bariz. Neden kötü gelin gibi gözükesin ki, kendine haksızlık etme. İnsan öz annesiyle bile yeri gelip kavga edebiliyor bozuşabiliyor. Ama işte kv anne gibi her şeye rağmen "Olsun kuzum" diyip bağrına basamıyor. Anne unutuyor, kv unutamıyor.
Üzülme kafana takma. Bir sürü sinir bozucu olay oluyor gün içinde, herkesin bizi anlamasını bekleyemeyiz. Ruh sağlığımız bozulur. Takmamayı öğrenmek zorundayız. Kısacık hayatımızı başkalarına heba mı edelim..
Allah annene gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Şu mübarek günün hatrına, rabbim sana sabır, huzur, kolaylıklar nasip etsin arkadaşım.
Amin. Allah herkesin gönlüne göre versin.O kadar güzel konuştunuz ki çok teşekkür ederim. Yazdıklarınız çok doğru. Biraz olsun burdaki arkadaşlar sayesinde ve sizin bu yazınız sayesinde kendimi iyi hissettim. Allah razı olsun. Siz de hep iyiliklerle, güzelliklerle karşılaşırsınız inşallah.
İnşallah arkadaşımAmin. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Faydam olduysa ne mutlu bana. İyi hissetmeniz anlık değil daim olsun inşallah
Evet ne yaparsanız yapın yaranamazsınız. Benim de pişmanlığım bu konuda samimi olmayacaktım ama iş işten geçti. Şimdi dediğiniz gibi ne derse desin haftada bir arar sorarım. Bakalım işe yarayacak mıBen de her gun arardim. Asla yaranamadim. Simdi pek telefonla görüşme alışkanlığımız yok. Ama evine gidiyorum tabii bi kavga gurultu yok. Keske en başından o kadar sıcaklık ve samimiyet gostermeseydim diyorum. Pismanim.
Siz de mesafeyi koymusken boyle devam edin. Yalama olmasin
Bende diyemiyorumHıhhh bi de anne deme mevzusu. Asla anne diyemiyorum. Annem vefat etmeden önce nişanlıydım arada bir diyordum ama şimdi hiç diyemiyorum. Eşim de babama baba demiyor çünkü onun da babası yok. Babam anlayışla karşılıyor ama kv anlayışla karşılamıyor bence. Ya da bana öyle geliyor bilmiyorum. Nişanlıyken de anne dedirtmeye çalışırdı sürekli.
Seslenmiyorum. Mesela telefon açtığımda napıyosun nasılsın diyorum. Bişey konuşurken sen ben diye hitap ediyorum. Kendi ailemin yanında kaynanam diye bahsediyorum ama onun tarafına annem diye bahsediyorum. Ama hiç yüzüne karşı anne diyemedim. Olmadı olmaz da zatenBende diyemiyorum
Ne diyosunuz seslenmek istediğinizde mesela ben hala napcağımı bilmiyorumda
Eşim çok nadir arar kendisini. Galiba o yüzden benden bekliyor. Elimde olsa hiç aramam da neysee haftada bir yeterli bence de.madem yaranamıyorsun ne yapsan sende haftada 1 ara . Birde öyle dene .Acaba oğullar annelerini ne sıklıkta arıyor.
Haketseler kendiliğinden denirde denmiyo.Seslenmiyorum. Mesela telefon açtığımda napıyosun nasılsın diyorum. Bişey konuşurken sen ben diye hitap ediyorum. Kendi ailemin yanında kaynanam diye bahsediyorum ama onun tarafına annem diye bahsediyorum. Ama hiç yüzüne karşı anne diyemedim. Olmadı olmaz da zaten
Samimi olmadim aramam bugünde aramadim. Kimse beklemesin benden bir sey insanlari nasil alistirirsan oyle giderBen nişanlıyken çok samimiydim kv ile. anne kız gibiydik adeta. ama baktım ki sürekli her şeye karışıyor bana krizler geçirtiyor ben de arama mesafe koydum artık. Eskiden her gün arayan ben artık 3-4 günde bir arıyorum. Bugün kandil günü diye aradım kandilini kutlayayım hal hatır sorayım dedim.Bana dediği laf niye aramıyorsun artık bişey de olmadı aramızda vs.vs. Neymişş pazartesi çok hasta olmuş haberim yokmuş.. eee arasaydın gelirdim diyorum sen çalışıyorsun diye aramadım diyor bu seferde. Ayyy ne yapsam yaranamıyorum. Her gün arasam kavga ediyoruz az arasam niye aramıyorsun oluyor. Gerçekten şu mübarek günde sinirlerim bozuldu. Ne yapmalıyım sizce ? Yine eskisi gibi her gün arayayım mı yoksa böyle devam edeyim mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?