Yine kv yine temizlik..

Kuzum hemde hamilesin çalışıyorsun ve kv seni işe mi çağırıyor...
Vallahi pes ya bu nasıl bir kadın sakın gitme az yesin hizmetçi tutsun.
Çok sinirlendim yaaaa kiyamam sana kendi evini bile temizlerken dikkatli ol.
O kv musvettesine söyle ağrım var gelemem de olsun bitsin ya yüzsüz kadın ya.

Ya arkadaş bu kayınvalideler gelinlerini “hizmetçi “olarak mı alıyorlar acaba ?Benim kv bana bir kere bile evimi süpürmedin dedi.Ben de “zorundaymıyım “dedim.Ondan sonra da birşey diyemedi.

"Anne hastanedeyim. Evde de bir sürü isim var. Gelemem maalesef. Kusura bakma. Ahhh doktor cagriyor. Görüsürüz." Tak kapat. Bu kadar basit

Vallaha ccanim senin bu kayinvalidende hic vicdan yok ya nasil 6 aylik hamile insani cagirir temizlige ...kesin bir dille anne benim kendime hayrim yok sana nasil olsun deeee . Olmaz bu kadar yaaa zaten iste calisip yoruluyorsun sirf destek olmak icin
Bi de temizlik bekliyor hanfendi....

Şu kadına hayır demeyi başarın artık. Siz bahane uydurdukça o da gerekçe uyduruyor. Benim de işlerim var gelemem, kusura bakma. Bitti

Kızlar merhaba..

3 gün once evimi su basti bayram üstü halilarimi yikamaya gonderdim ve bu hafta sonu da temizligimi hallederim diyodum yavas yavas ama nasip olmicsk sanirim.

Bugun hastanedeym seker testim var 4 saat arayla kan alicaz dediler dun aksamdan beri açım zaten sinirim bozuk bide üstüne kv aradi bayram temizligi yapiyomus yardima gelir misin bende sana ysrdima gelirim dedi.

Benden once de esimi aramis nerde oldugumu ogrenmis ama ona temizlige cagiricam vs dememis tabi.

Hastanedeyim anne isim ne zaman biter belli degil dedm bittigi zaman gelirsin yarinda gelirsin bitirirz dedi bnm evimde temizlencek dedm pazartsi gelirim ben sana dedi.(ben pazartesi calisiyorum aksam 6 ya kadar sonrasinda da geliceni sanmiyorm zaten)

Evde isim var dedm yarina misafir cagirdim ev cok karisik gel yardim ediver dedi bende cevaplar bittigi icin işim erken biterse gelirim dedm.

Gec bitse de gel yemegide burda yeriz beraber dedi. Yarinda yemege cagiricaklar hatta yemektn once hel dicek buyuk ihtimal.

Bayramdan onceki son tatilim bende evdeki islerimi halletmek istuyorum ama kv ye bunu anlatamiyorum ve gitmek istemiyorum cunku cok sıkıldm gtmedigim halde surekli cagirilmaktan

Esimde kendin hallet artik gelemem de dedi.
Bu sefer de bayram üstü küser kesin..

Cok israrci istedigini yaptirmak icin her seyi yapiyo ve ben yapamam edemem demekten biktim artik bi yol hal caresi yok mu bu isrrlardan kurtulmanin:bicak:
Anne zaten kendi evimi zor temizliyorum malum hamilelik havalarda ısındı iyice zorlanıyorum sicaktan karnim büyüdükçe. Ben gelemem yardima bu halde anca kendi evime yeterim diyin kurtulun israrlardan . Aman kusmesinler bozulmasinlar diye düşüne düşüne kendimizden ödün vermeye gerek yok yeri geldiginde kesin dille hayir demeyi ogrenemezseniz daha çok gider temizlik yaparsınız benden demesi.

Git yemek takımından iki tabak bi vazo kır yanlışlıkla.
Yorgunum başım dönüyo de.
Sonra da çık git evine.
En azından kurban bayramı temizliğinden de yırtmış olursun belki.
Çünkü bugün yorgunsan işin uzadıysa yarın çağıracak bi daha mı bahane bulcan ne gerek var

Küserse kussun hem çalışıyosun sanırım bi de hamilesin geleemem bitti gitti karnım ağrıyo de.

Kızlar merhaba..

3 gün once evimi su basti bayram üstü halilarimi yikamaya gonderdim ve bu hafta sonu da temizligimi hallederim diyodum yavas yavas ama nasip olmicsk sanirim.

Bugun hastanedeym seker testim var 4 saat arayla kan alicaz dediler dun aksamdan beri açım zaten sinirim bozuk bide üstüne kv aradi bayram temizligi yapiyomus yardima gelir misin bende sana ysrdima gelirim dedi.

Benden once de esimi aramis nerde oldugumu ogrenmis ama ona temizlige cagiricam vs dememis tabi.

Hastanedeyim anne isim ne zaman biter belli degil dedm bittigi zaman gelirsin yarinda gelirsin bitirirz dedi bnm evimde temizlencek dedm pazartsi gelirim ben sana dedi.(ben pazartesi calisiyorum aksam 6 ya kadar sonrasinda da geliceni sanmiyorm zaten)

Evde isim var dedm yarina misafir cagirdim ev cok karisik gel yardim ediver dedi bende cevaplar bittigi icin işim erken biterse gelirim dedm.

Gec bitse de gel yemegide burda yeriz beraber dedi. Yarinda yemege cagiricaklar hatta yemektn once hel dicek buyuk ihtimal.

Bayramdan onceki son tatilim bende evdeki islerimi halletmek istuyorum ama kv ye bunu anlatamiyorum ve gitmek istemiyorum cunku cok sıkıldm gtmedigim halde surekli cagirilmaktan

Cok israrci istedigini yaptirmak icin her seyi yapiyo ve ben yapamam edemem demekten biktim artik bi yol hal caresi yok mu bu isrrlardan kurtulmanin:bicak:
Hamile halimle mi çağırıyor Yuh artik.. Sakin ha gitme ne hali varsa görsün. Kuserse de kussun güzelim hamilesin günah. Ben senin kadarken kendi evinin isini yapamıyordu kadın geliyor hala her hafta. Birde kaynamaya gidicem oldu canım. Yok öyle bir dünya güzelim sıkma canini

Oha ya göz var nizam var hamile kadının yapacağı iş mi bayram temizliği. Size mi güveniyormuş yazık günah ya ben bile kendi günlük işlerimi yaparken pertim çıkıyor bayram temizliği ne demek ya bu kvlerden nefret ediyorum hamile hasta dinlemiyorlar kabus gibi çöküyorlar üstümüze :/

Aynı haftalarda hamileyiz. Ben bi evi süpürürken canım çıkıyor belim tutuluyor ki canım kıymetli değildir kamyon şöförü gibiyimdir.
Ama kv temizliğe çağırsa tepkim ‘şuan hastanedeyim anne, işim geç bitecek ve biliyorsun evimi de su bastı onu temizledim daha. Hem ben kendime yardım edemiyorum sana nasıl edicem??’ derdim. Ki kv ile aramız buz gibidir. Hamile insandan yardım bekleyip küsen yatağını ayrı yapsın.

Valla sonunda ben gidip temizleyeceğim kayınvalidenizin evini. Ne bitmez bi temizlik aşkıymış bu.
Hamile kadını temizlik yardımına çağırmak için nasıl bir madde kullanıyor bu kadın?

Gidin bu aksam biraz nazladın oflayıp puflayıp uzanın. Yapmayin yaptırmayın sürekli şıkayetlenin bir daha da çağırmaz.

Hamilesin, hava sıcak, evini su basmıs, calısıyorsun nereye yetıseceksın pardon??
Kv. Hanıma net olacaksın bunları soylıceksın net olarak GELEMEMMM bitti.

Kızlar merhaba..

Sız hamilesiniz o size yapıcagına sizi mı cagiriyo temızlige yuh! Ben olsam direk eve gderdm aradgnda da anne gelmicegimi soyledm benimde isim var ama sen anlamadn sanırım derdm ayrıca eşimi aratirdm

Kızlar merhaba..

Oha hamile halinle seni mi çağırıyor temizliğe bide çalışıyorsun. Madem eşinde arkanda zaten hamileyim kendi evimin işine anca yetisiyorum üzerinede çalışıyorum biraz anlayışlı ol de. Üstü kapalı cevaplar verdiğin için ısrar ediyor gel diye . Kesin bir dille hayır de. Kırılırsa kırılsın o seni kullanmaya çalışırken sen darılıyor musun?

Önce bize yapalım sonra sıze yapalım nedır. Herkes kendı ısını yapsın olsun bıtsın. Bır de hamılesınız şaka gıbı bir insan. Bizim de gelinimiz var bir gun temızlıge gelmemıstır(biz kendisine yardım ettiğimiz halde). Öyle bir beklentimiz de olmadı şimdiye dek. Ne gerek var. Gelin değil amele muamelesi.

Magdem boyle bas edemiyorsunuz tamam geleceğim de ama gitme. Aradiginda unutmuşum anne tamam geliyorum de ama yine gitme. Bir daha aradiginda anne kafam cok karışık kusura bakma unuttum. Bende şu işe başladım de yada tamam geliyorum de gitme. Boyle boyle seni aramaz benimle dalga mi geciyosun derse. Sende estağfurullah anne insanlik hali unutuyorum maglum calistigim icin kafam bir dünya de

Back
X