Yine kV

damlaaa30

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2015
37
19
8
Merhaba kızlar,3 yıllık evliyim 1 yaşında kızım var . KayınValide en son doğum yaptığımda gelmişti evimize bu arada farklı şehirlerdeyiz.10 gün kaldılar bende tabi yatamadim bakandan olmadı o dönemde eşim herseye koşturdu yemeği bile eşim yaptı.kV 10 gün resmen bana işkence yapmaya gelmiş gibiydi surat beş karış girdi çıktı anlam veremedim .neyse bunlar gittiler tabi o dönem bana çok zor geldi bana yaptıkları ve ben hiç aramadim onlarda beni aramadi 1 yıl geçti .sadece esime soruyorlar napiyor diye eşimde iyi diyor sadece bu şekilde haber alıyorlar benden.Eşim ailesinin yanına gitmek istedi eşimin hatrı için tamam dedim ama karşılaşınca yaptığı aklıma gelicek nasıl davranicagimi bilemiyorum yardım edin

Tatlı su kurnazı olun tabii yapabiliyorsanız. Mesafenizi de koruyun ama elinizi verip kolunuzu kaptırmayın sonra.

onlar sana nasıl davrandılarsa sen de onlara öyle davran. suratın beş karış otur. hiç bi işe de sakın ola elini sürme. zaten o 10 gün dışında size bi hatası olmamış.

Ya sanki hep benim muhtaç olma zamanımi beklemiş gibi davrandı.insan doğum yapana bakar bir nasıl oldun der.misafir gibi oturur mu madem ole yapacaktin neden geldin?kıskançlık yapıyor acayip çok değişik birisi ama bana karşı yaptığını eşimde soyledi

aynısını ona yap. suratın beş karış misafir gibi takıl.
Bende öyle yapıyım diyorum sonra herkes kendine yakışani yapar diyorum .Ama ben kendi derdime düştüm bişi diyemedim ya ondan sanırım unutamiyorum yaptığıni.şimdi yine surat ederse herkesin içinde desem mi diyorum sizin bir derdiniz mi var neden surat ediyorsunuz doğuma geldiğinizde de aynısını yaptınız diye

gaza getirmek gibi olmasın ama ben derdim

bence normal davranın lafı açılırsa da size niye öyle davrandığını sorun içinizde kalmasın.

benim bildiğim,misafir değil,önce evsahibi Güleryüz gösterir.3 senede,birkez gelip kalmışlar,10 günlüğüne.
belki siz farkında olmadan ya da lohusalık depresyonu ile surat astınız.onlarda bozuldu,haliyle.

şimdi size düşen,gidince bir şey olmamış gibi davranmanız.onlar size surat asarsa,kötü davranırsa,ona göre tavır koyarsınız.
daha gitmeden kendinizi doldurmayın.

Bende zaten onların geldiklerinde tavırlarıni anlayamadım.sonuçta ilk torunu olmuş sevinci paylaşmaya gelmis olmasi beklenirdi.önceleride tuhaf hareketleri vardı ama bu kadar ileri gidemiyordu.Kendi annem bile gelmek istemiyorum kadının suratı yeri süpürüyor ben aynı ortamda olmayım dedi.yani benim tavrımi da kV tavrını da eşim görüyor ve sen haklısın sonuna kadar dedi .

vallahi bilemedim.hem misafirliğe gelip,(üstelik yeni torunu olmuş,)hem de surat asmak tuhaf bir davranış.ama neler yaşadığınızı bilemem. dediğim gibi aradan en az bir sene geçmiş.siz gidince,surat asarlarsa,ona göre tavır alın.yoksa 1 sene önce olan bir olay için,bu kadar önyargılı davranmayın derim.

Neyseki eşimden yana şansliyim bana hak veriyor onunda dediği annem kıskanç tavırlar içinde farkındayım diyor.

Çocuk olunca kaynanalara bir hal oluyor, kötüyken daha kötü oluyorlar sanırım oğullarının ellerinden iyice kayıp gittiğini düşünüyorlar, böyle yaptıkçada iyice sinir ediyorlar..

Çocuk olunca kaynanalara bir hal oluyor, kötüyken daha kötü oluyorlar sanırım oğullarının ellerinden iyice kayıp gittiğini düşünüyorlar, böyle yaptıkçada iyice sinir ediyorlar..
Aynen öyle yani uzakta olmamıza rağmen böyle yapması tuhaf insan senede 1 kez gördüğü kişiyi misafir olarak görür.Güleryüz gösterir maalesef yok .KP diyorki gittiğimizde konuş çocuklarla sırtını dönüp tv bakma kV cevabı tuhaf kızar şekilde ne konuşucam diye bağırıyor :)ilk duyduğumda çok tuhaf gelmişti.

Ne guzel senede bir goruceksin kayinvalideyi. Bosa stres yapma bence nasil karsilarsa oyle davranirsin. Suratini nasil olsa uzun bi zaman gormiceksin. Yanyana hergun yuzlerini cekmek zorunda olanlar napsin kisacasi benim gibiler

Ne guzel senede bir goruceksin kayinvalideyi. Bosa stres yapma bence nasil karsilarsa oyle davranirsin. Suratini nasil olsa uzun bi zaman gormiceksin. Yanyana hergun yuzlerini cekmek zorunda olanlar napsin kisacasi benim gibiler
Sizlerin Allah yardımcısı olsun gerçekten çok zor .Bende ilk bunu düşündüm beraber yasayanlar napiyor acaba diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…