Bende öyle yapıyım diyorum sonra herkes kendine yakışani yapar diyorum .Ama ben kendi derdime düştüm bişi diyemedim ya ondan sanırım unutamiyorum yaptığıni.şimdi yine surat ederse herkesin içinde desem mi diyorum sizin bir derdiniz mi var neden surat ediyorsunuz doğuma geldiğinizde de aynısını yaptınız diyeaynısını ona yap. suratın beş karış misafir gibi takıl.
gaza getirmek gibi olmasın ama ben derdimBende öyle yapıyım diyorum sonra herkes kendine yakışani yapar diyorum .Ama ben kendi derdime düştüm bişi diyemedim ya ondan sanırım unutamiyorum yaptığıni.şimdi yine surat ederse herkesin içinde desem mi diyorum sizin bir derdiniz mi var neden surat ediyorsunuz doğuma geldiğinizde de aynısını yaptınız diye
Bende zaten onların geldiklerinde tavırlarıni anlayamadım.sonuçta ilk torunu olmuş sevinci paylaşmaya gelmis olmasi beklenirdi.önceleride tuhaf hareketleri vardı ama bu kadar ileri gidemiyordu.Kendi annem bile gelmek istemiyorum kadının suratı yeri süpürüyor ben aynı ortamda olmayım dedi.yani benim tavrımi da kV tavrını da eşim görüyor ve sen haklısın sonuna kadar dedi .benim bildiğim,misafir değil,önce evsahibi Güleryüz gösterir.3 senede,birkez gelip kalmışlar,10 günlüğüne.
belki siz farkında olmadan ya da lohusalık depresyonu ile surat astınız.onlarda bozuldu,haliyle.
şimdi size düşen,gidince bir şey olmamış gibi davranmanız.onlar size surat asarsa,kötü davranırsa,ona göre tavır koyarsınız.
daha gitmeden kendinizi doldurmayın.
Aynen öyle yani uzakta olmamıza rağmen böyle yapması tuhaf insan senede 1 kez gördüğü kişiyi misafir olarak görür.Güleryüz gösterir maalesef yok .KP diyorki gittiğimizde konuş çocuklarla sırtını dönüp tv bakma kV cevabı tuhaf kızar şekilde ne konuşucam diye bağırıyor :)ilk duyduğumda çok tuhaf gelmişti.Çocuk olunca kaynanalara bir hal oluyor, kötüyken daha kötü oluyorlar sanırım oğullarının ellerinden iyice kayıp gittiğini düşünüyorlar, böyle yaptıkçada iyice sinir ediyorlar..
Sizlerin Allah yardımcısı olsun gerçekten çok zor .Bende ilk bunu düşündüm beraber yasayanlar napiyor acaba diyeNe guzel senede bir goruceksin kayinvalideyi. Bosa stres yapma bence nasil karsilarsa oyle davranirsin. Suratini nasil olsa uzun bi zaman gormiceksin. Yanyana hergun yuzlerini cekmek zorunda olanlar napsin kisacasi benim gibiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?