Yine kV

ayni kvdem aramaz sormaz napiyosun demez cocugu sormaz hep oglunu arar gelince misafir gibidir yemegi cayi hic kalkmaz kpderim bulasik makinesi yerlestirdi hatta biseferinde baba gerek yok dedim yoruldun dedi adamcagiz 1yil oluyo gitmedik cocukla zor sehir disi deik hep ama gidersek ayni onun davrandigi gibi davranirim misafir gibi oturur onume konursa yerim hic umurum.olmaz

ya sen gitmicen eşin gidecek. yada madem eşini kırmamak için evet dedin gidip sadece eşin güzel vakit geciriğp hasret gidersin diye dilini gözünü elini tutucan sabretcen.
evet cok iğrenç bir şey ama eşini iyiyse he he diyip gecicen...

Zaten bir kez öyle oldu eşim gitti ben gitmedim .onlar anlasın diye eşimde ısrar etmedi.bişey diyemem içinden gelmiyorsa dedi .şimdi kaynimin nişanı var onun için gidiyoruz.

Zaten bir kez öyle oldu eşim gitti ben gitmedim .onlar anlasın diye eşimde ısrar etmedi.bişey diyemem içinden gelmiyorsa dedi .şimdi kaynimin nişanı var onun için gidiyoruz.
ee o zaman gidicen. eşini de al başının üstüne öp bol boll. neler görüp okuyortuz anama gelmedin gitmedin diyen erkekler dolu etrafta senin ki bunların yanında bir melek

git kv eşinle mesafe koy ,sen zaten pervane gibi dönsende kıymetin bilinmez kv bu cinslere benziyor ona göre takıl mesela tek meşguliyetin bebeğin olsun onunla ye gez uyu vs... birşey diyemezler sonuçta küçük çocugun var ve onun sana daha çok ihtiyacı var hiçte karışma bir işine kv senin işin bebişin olsun .

Sen eşinin hatırı için saygılı davran yine. En azından bir şey olduğunda eşin senin yanında olur onlara davranışını gördüğü için. Ama misafir gibi git gel :) Mesafeyi koru

Önce bir git gör onlar sana nasıl davranırsa sende öyle yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…