- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Evet doğru tabi uzak ilişki yaşayanlar var aylarca göremeyen. Şükrediyorum tabi :)Evet eski konuyu hatırladım :) seni haksız bulmuştuk :) hergün buluşmakta sıkar yani gerek yok. 2 Haftada uzun bi süre değil aylarca görüşemeyenler var.
Olabilir tabi bireysel zaman da yaratmak isteyebilir insan :)Belki dinlenmeye ihtiyaci vardir. Bu kadar dusunup ugrasmaktan daralmadiniz mi cidden.
Bizde eşimle uzaktık ayda bir görüşüyoduk aramızda hiç de sıkıntı olmuyodu çok şükür. Ve sonra mutlu son evlendikEvet doğru tabi uzak ilişki yaşayanlar var aylarca göremeyen. Şükrediyorum tabi :)
Olabilir tabi bireysel zaman da yaratmak isteyebilir insan :)
Yok yani kendine vakit ayırmak isteyebilir demek istedim. Katıldım dediğinize.Demek ki istememis. Bu bir sorun olmamali.
Yo gayet ilgileniyor yani sadece açtığım bu konuyla böyle bi yargıya varmak garip oldu :)Radikal olacak belki ama ayrıl bence. Beklentileriniz çok farklı. Ayrıca bence de biraz ilgisiz duruyor.
İyi o Zaman. Mutluluklar.Yo gayet ilgileniyor yani sadece açtığım bu konuyla böyle bi yargıya varmak garip oldu :)
Ya erkek arkadaşım 2 haftalığına memlekete gidiyor annesiyle ailesiyle akrabalarıyla olacak 2 hafta görüşemeyeceğiz. Normalde haftada bir kez görüşüyoruz, dün buluştuk işte akşam üzeri 3-4 saat birlikteydik bugün de uçağı akşam 7deydi yine görüşebilirdik, işi de yoktu yani bütün gün yattı evde, ben görüşelim demedi diye trip attım sizce haksız mıyımSonuçta 2 hafta hiç görüşemeyeceğiz ya bazen saçma şeylere alınabiliyorum bu konuda emin olamadım
Keşke tripten önce fark etseydin boşa bozulduğunuEvet ya bunda bozulcak bir şey yokmuş fark ettim şuanyazmanıza gerek kalmadı kızlarcım teşekkürler
Hahaha yok genelde aslında anlayışlıyımdır tripli değilimdir ama bazen geliyorlarKeşke tripten önce fark etseydin boşa bozulduğunu
Trip huyundan genel olarak vazgeçme yollarını bulmaya çalış derim. Önce her şeye alınmamaya ve ona azıcık alan bırakmaya çalışarak başlayabilirsin. Alınırsan normal iletişim yollarını dene, trip hem yorucu hem çok itici değil mi sence de de? Bak boşa gitmiş trip. Bunlar birikince haklı olduğunda da kıymeti kalmaz
Tripli hatunlar çok mu romantik komedi izliyorsunuz ne yapıyorsunuz da böyle oluyorsunuz bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?