Yine mi aynı şeyler !!!

Panik atakta olabilir mi? acaba. Onalrda öyle kötü oluyorda

Çok geçmiş olsun
Dün gece ben de ,sağolsun cinli ümmü sübyan mıdır nedir o konuyu açan arkadaş sayesinde,gecenin bir körü uyandım ve aklıma gelince de saatlerce uyuyamadım.Şu an başım kazan gibi.Bu akşam ben de ilaç alıp yatacağım.

Lütfen bu tür konu açacak olan arkadaşlar konu başlığına uyarı yazsınlar da isteyen okusun isteyen okumasın.

Of bu kadar mı açık ettim kendimi Gerçekten mükemmeliyetçi bir yapım var ve yaşım ilerledikçe bu daha da arttı. Yani diyorum ki en azından kendimi biliyorum, hatalı olan tutumlarımı ve nasıl iyi olacağımı. Bu bile bir şeydir.

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

o tür şeyler bazen bendede olur. Kendimi kendimi vesveseye soakrım. ama tekrar cıakrtmasınıda bilirim
dua okurum hemen peşpeşe

Aynen ben de ilaçtan ötürü kazan gibi oldum. Gerçekten çok düşüncesizlik yapılan, hamilesi de var bunun yani yazık.

Merhaba, benim önerim günlük tutmak. Hergün aksatmadan bir iki cümle de olsa, hissettiklerinizi, korkularınızı, o gün başınızdan geçen olayları, bu olaylara verdiğiniz tepkileri, içtiğiniz ilaçları... Aklınıza gelebilecek, yazmak istediğiniz her şeyi yazın. Bunu sürekli yapmaya gayret edin. Ve dilerseniz bir zaman sonra günlüğünüzü de alın ve annenizi tanımayan bir psikolağa gidin. Daha rahat hissedersiniz ve hazırlıklı olursunuz.

Bende annene katılıyorum
09:00 - 18: 00 Hafta içi çalışıyorum 1,5 +1,5 =3 saat yol gidip ( 15 günde bir de Cumartesi işe geliyorum 13:00 e kadar )
Çocuk var bi de, eve gidince dinlenmek yok top oynuyoruz, lego yapıyoruz, bazen dans ediyoruz
Kendimce hobilerim var çiçek gibi, keçe gibi onlarla ilgileniyorum
Haftasonu hava güzelse piknik programı yapıyorum mutlaka
Sonuç, boş düşüncelere vaktim kalmıyo. Şu saksıya şu çiçeği mi diksem diyorum mesela en fazla, neyle ilgilenirsen onu düşünürsün.

cinler, insanların abarttığı kadar kuvvetli varlıklar değil. evden gelen her gürültüye kulak verecek olsak yandık. ayın 25 gününü evde yalnız geçiriyorum. Neyse, size nacizane tavsiyem maneviyatınızı güçlendirin. İnsan Allaha yaklaştıkça, hiçbirşeyden korkmaz hale geliyor. Korkular gidince, yerini huzura bırakıyor, deliksiz uykuya bırakıyor. Özellikle İnşirah Suresini sürekli okumanızı tavsiye ederim.

İnsan iradesinden güçlü hiçbir varlık olmadığını biliyorum. Allah ile yakınım ve şükürümü hiç ihmal etmiyorum çünkü yaşadığım hayattan çok memnunum. Sanırım memnun olmadığım kendimim, kendimi sevmiyorum bir şekilde eksik hissediyorum bu yüzden de evhamlara teslim oluyorum.

o zaman bu, büyük bir kazanım sizin açınızdan. bu artınız, sizi birçok kötülükten ve lüzumsuz sıkıntılardan korur. Ben insanın hayatında hissettiği eksikliklerin, insanı mücadeleci yaptığına, inancını kuvvetlendirdiğine ve benliğine büyük katkılarda bulunduğuna inanırım her zaman. O yüzden eksikliklerimi, yoksunluklarımı da severim.

Rica ederim gerçekler
Benim annem babam da hemen hemen o yaşlarda.
Aileniz de olsa biraz bencil olacaksınız.
Ben izine ayrıldım mesela annem bütün iznimi onunla geçirmemi istiyor.
Benim kendi hayatım yok mu yapacağım şeyler yok mu dedim.
E bir h.sonu gidersin oraya da diyor.
Yani ailen de olsa bazen bencilleşebiliyorlar.
Tavrın net olmalı kim olursa olsun.
Annenin tansiyonu çıkmasın diye sen sinir hastası ol o zaman.
Mantıklı mı??

Aynı durum bende de var Eylül de ilacı bırakmıştım şimdi yeniden belirtiler başladı bu hafta .ne yapacağımı bilmiyorum çok mutsuzum

Viv, banlısın ama konuyu takip ettiğine eminim. Sen benim bu forumda gördüğüm en akıllı kadınlardansın. Bence de sadece mevsimsel bu yaşadıkların. Çok geçmiş olsun

Insanlara ve olaylara cok fazla anlam yuklemeyin.bir siniriniz olsun anneniz dai bu siniri asamasin musade etmeyin.an i yasayin gelecekle ilgili kurgular yapip su an i kaciriyorsunuz.

M meredithgrey o mükemmelliyetçi yapıyı sana annen kazandırmış olabilir. Bi gözden geçir annenin sana yaklaşımlarını. Psikiyatri der ki "annen sana ne verdiyse o'sundur" anlaşılan senin anne de baskın olabilir karakterinde. Mükemmelliyetçilik olduğun noktalar çok mu hayati olsa nolur olmasa nolur. Psikolog olayı çok sıkıntılı gerçekten ben de bi heder edildim çok ünlü birinin elinde. Kendi doktorun kendin olacaksın gün ışığı(bu çok önemli depresyonu ortadan kaldırmak için) film kitap. Yaaa kedin varmış daha ne istiyosun sarıl ona, kediler bütün negatifi çekiyorlarmış

bu kadar hassas yapınız olduğunu bilen psikolog anneniz balayınızda neden sıze bunları aktarmıstır kı onu almadı mantıgım ?

bence de hemen ilaca sarıllmayın atölye calısmalarına kurslara baslayabılırsınız spor yapabılırsınız hatta aranız hayvanlarla ıyı ıse barınaklara gönüllü yardıma gıdebılır, hayvanlarla vakıt gecırıp bıraz enerjı toplarsınız ...

Merhaba, heder edildim çok ünlü birinin elinde demişsiniz tedaviden fayda görmediniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…