- 15 Aralık 2013
- 1.714
- 2.585
- 333
- 35
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Panik atakta olabilir mi? acaba. Onalrda öyle kötü oluyorda
Fazla mukemmeliyetci bi yapiniz var sanirim.
Asiri kontrolcusunuz,etrafinizda yasanabilecek her olumsuzlugu onceden sezmek, onune gecmek ya da sonrasinda neler yapabileceginizi tasarlamak cok yipratici,bu dusunceler daha hafif sekliyle maalesef bana da cok uzak degiller fakat ben mukemmel olmak zorunda olmadigima yavas yavas inandirdim kendimi.
Size tavsiyem sizi anlayan insanlarla vakit gecirin icinde bulundugunuz ruh durumunu onemseyen insanlarla,amaan seninki de sorun mu,simariklik yapma,dunyada ne dertler var gibi iyi niyetle soylenen sozler size pek fayda saglamaz aksine onemsenmediginizi bile dusundurebilir.
Insallah kendinizi daha mutlu,huzurlu hissedeceginiz gunlere bir an once kavusursunuz.
o tür şeyler bazen bendede olur. Kendimi kendimi vesveseye soakrım. ama tekrar cıakrtmasınıda bilirimÇok geçmiş olsun
Dün gece ben de ,sağolsun cinli ümmü sübyan mıdır nedir o konuyu açan arkadaş sayesinde,gecenin bir körü uyandım ve aklıma gelince de saatlerce uyuyamadım.Şu an başım kazan gibi.Bu akşam ben de ilaç alıp yatacağım.
Lütfen bu tür konu açacak olan arkadaşlar konu başlığına uyarı yazsınlar da isteyen okusun isteyen okumasın.
Çok geçmiş olsun
Dün gece ben de ,sağolsun cinli ümmü sübyan mıdır nedir o konuyu açan arkadaş sayesinde,gecenin bir körü uyandım ve aklıma gelince de saatlerce uyuyamadım.Şu an başım kazan gibi.Bu akşam ben de ilaç alıp yatacağım.
Lütfen bu tür konu açacak olan arkadaşlar konu başlığına uyarı yazsınlar da isteyen okusun isteyen okumasın.
cinler, insanların abarttığı kadar kuvvetli varlıklar değil. evden gelen her gürültüye kulak verecek olsak yandık. ayın 25 gününü evde yalnız geçiriyorum. Neyse, size nacizane tavsiyem maneviyatınızı güçlendirin. İnsan Allaha yaklaştıkça, hiçbirşeyden korkmaz hale geliyor. Korkular gidince, yerini huzura bırakıyor, deliksiz uykuya bırakıyor. Özellikle İnşirah Suresini sürekli okumanızı tavsiye ederim.Bu arada dün Atarax ile uyudum. Sağolsun arkadaşların burada açtığı cinli, gardroplu konu ödümü patlattı. Sanki korkmak için bekliyordum. Gece uyudum güzelce sonuçta. Ama arkadaşlara bir güzel de sövdüm.
cinler, insanların abarttığı kadar kuvvetli varlıklar değil. evden gelen her gürültüye kulak verecek olsak yandık. ayın 25 gününü evde yalnız geçiriyorum. Neyse, size nacizane tavsiyem maneviyatınızı güçlendirin. İnsan Allaha yaklaştıkça, hiçbirşeyden korkmaz hale geliyor. Korkular gidince, yerini huzura bırakıyor, deliksiz uykuya bırakıyor. Özellikle İnşirah Suresini sürekli okumanızı tavsiye ederim.
o zaman bu, büyük bir kazanım sizin açınızdan. bu artınız, sizi birçok kötülükten ve lüzumsuz sıkıntılardan korur. Ben insanın hayatında hissettiği eksikliklerin, insanı mücadeleci yaptığına, inancını kuvvetlendirdiğine ve benliğine büyük katkılarda bulunduğuna inanırım her zaman. O yüzden eksikliklerimi, yoksunluklarımı da severim.İnsan iradesinden güçlü hiçbir varlık olmadığını biliyorum. Allah ile yakınım ve şükürümü hiç ihmal etmiyorum çünkü yaşadığım hayattan çok memnunum. Sanırım memnun olmadığım kendimim, kendimi sevmiyorum bir şekilde eksik hissediyorum bu yüzden de evhamlara teslim oluyorum.
Kendini savunması da " napayım içime atayım da tansiyonum mu çıksın ? " şeklindeydi. Gerçekten anne ve babam çok hatalar yaptılar bana ama ben affetme yolunu seçtim çünkü olanları düşünüp sadece kendimi üzüyor ve kızgınlıkla mutsuz oluyordum. Ben onlara belki de hak etmedikleri bir şekilde iyi olarak kendilerinin utanmasını istedim.
Ailem böyle ve 70 yaşındalar artık, Allah gecinden versin daha kaç sene beraber olacağız ki ? O yüzden unuttum olanları.
Ve çok teşekkürler güzel sözleriniz için.
Aynı durum bende de var Eylül de ilacı bırakmıştım şimdi yeniden belirtiler başladı bu hafta .ne yapacağımı bilmiyorum çok mutsuzumPerişan halde yazıyorum çünkü gerçekten sinirlerimin çok bozuk ve halsiz olduğumu hissedebiliyorum. Birazdan kayınvalidem uğrayacak her pazar dönüşü mutlaka uğrar ve bıgün bir işi çıksın diye dua ediyorum. Ağzımı açacak halim yok. Ve ben iki sene önce yaşadıklarımı yeniden yaşamaktan çok korkuyorum.
Evlenirken pek çok konu açmıştım sancılı bir dönem oldu, babamla sorunlar vardı, ailede çok dedikodu yapıldı ve annem sağolsun hepsini bana taşıdı hem de daha balayımda! Bütün bunlar harici eşimi çok sevsem ve güvensem de ikinci evlilik stresi ve korkusunu içten içe yaşadım. Ve bunların sonucunda bozuldum. Evet tam anlamıyla bozuldum. Bir eşya nasıl işlevini yerine getiremezse öyle ! Sürekli sinir bozukluğu, ağlamak hissi, en ufak sesten irkilme, korkma, geceleri korkma, insanlarla iletişimde problemler, aşırı agresyon. Bu şekilde evlendim ben ve artık dayanamayacak boyuta ulaştığımda ( akıl hastanesine yatmak istiyordum ) doktora gittim. Geciktirdim doktoru farkındayım ama hep böyle olmaz mı ? Her neyse ilaç kullandım %100 iyileştim eski viv oldum. İlacı bir sene kullandıktan sonra bıraktım geçen 29 Ekim' de.
Ve bir kaç gündür yine sinirlerim çok bozuk. Doktor bu korkuların mevcut korkularımın şekil değiştirmesi olduğunu söylemişti. Yani örneğin ikinci boşanma korkusundan kaçıyorum o düşünceyi evde büyü var korkusuna dönüştürüyorum gibi.
Bu arada annem de psikolog, boşluktan kaynaklandığını söylüyor kendine uğraşlar bul, spor yap diyor. İlaca başlama hemen diyor.
Dediğim gibi bir kaç gündür kötüyüm sanki dünya başıma yıkılmış. Bayramda tatile çıkacağız Kaş, Datça, Bodrum gezeceğiz. Ona konsantre olayım diyet, spor yapayım diyorum ama yine kötüleşmeye başladım.
Umarım bu kez kalıcı olmaz dolunaya falan bağlı bir şeydir. Gerçekten aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.
M meredithgrey o mükemmelliyetçi yapıyı sana annen kazandırmış olabilir. Bi gözden geçir annenin sana yaklaşımlarını. Psikiyatri der ki "annen sana ne verdiyse o'sundur" anlaşılan senin anne de baskın olabilir karakterinde. Mükemmelliyetçilik olduğun noktalar çok mu hayati olsa nolur olmasa nolur. Psikolog olayı çok sıkıntılı gerçekten ben de bi heder edildim çok ünlü birinin elinde. Kendi doktorun kendin olacaksınOf bu kadar mı açık ettim kendimiGerçekten mükemmeliyetçi bir yapım var ve yaşım ilerledikçe bu daha da arttı. Yani diyorum ki en azından kendimi biliyorum, hatalı olan tutumlarımı ve nasıl iyi olacağımı. Bu bile bir şeydir.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
bu kadar hassas yapınız olduğunu bilen psikolog anneniz balayınızda neden sıze bunları aktarmıstır kı onu almadı mantıgım ?Perişan halde yazıyorum çünkü gerçekten sinirlerimin çok bozuk ve halsiz olduğumu hissedebiliyorum. Birazdan kayınvalidem uğrayacak her pazar dönüşü mutlaka uğrar ve bıgün bir işi çıksın diye dua ediyorum. Ağzımı açacak halim yok. Ve ben iki sene önce yaşadıklarımı yeniden yaşamaktan çok korkuyorum.
Evlenirken pek çok konu açmıştım sancılı bir dönem oldu, babamla sorunlar vardı, ailede çok dedikodu yapıldı ve annem sağolsun hepsini bana taşıdı hem de daha balayımda! Bütün bunlar harici eşimi çok sevsem ve güvensem de ikinci evlilik stresi ve korkusunu içten içe yaşadım. Ve bunların sonucunda bozuldum. Evet tam anlamıyla bozuldum. Bir eşya nasıl işlevini yerine getiremezse öyle ! Sürekli sinir bozukluğu, ağlamak hissi, en ufak sesten irkilme, korkma, geceleri korkma, insanlarla iletişimde problemler, aşırı agresyon. Bu şekilde evlendim ben ve artık dayanamayacak boyuta ulaştığımda ( akıl hastanesine yatmak istiyordum ) doktora gittim. Geciktirdim doktoru farkındayım ama hep böyle olmaz mı ? Her neyse ilaç kullandım %100 iyileştim eski viv oldum. İlacı bir sene kullandıktan sonra bıraktım geçen 29 Ekim' de.
Ve bir kaç gündür yine sinirlerim çok bozuk. Doktor bu korkuların mevcut korkularımın şekil değiştirmesi olduğunu söylemişti. Yani örneğin ikinci boşanma korkusundan kaçıyorum o düşünceyi evde büyü var korkusuna dönüştürüyorum gibi.
Bu arada annem de psikolog, boşluktan kaynaklandığını söylüyor kendine uğraşlar bul, spor yap diyor. İlaca başlama hemen diyor.
Dediğim gibi bir kaç gündür kötüyüm sanki dünya başıma yıkılmış. Bayramda tatile çıkacağız Kaş, Datça, Bodrum gezeceğiz. Ona konsantre olayım diyet, spor yapayım diyorum ama yine kötüleşmeye başladım.
Umarım bu kez kalıcı olmaz dolunaya falan bağlı bir şeydir. Gerçekten aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.
Merhaba, heder edildim çok ünlü birinin elinde demişsiniz tedaviden fayda görmediniz miM meredithgrey o mükemmelliyetçi yapıyı sana annen kazandırmış olabilir. Bi gözden geçir annenin sana yaklaşımlarını. Psikiyatri der ki "annen sana ne verdiyse o'sundur" anlaşılan senin anne de baskın olabilir karakterinde. Mükemmelliyetçilik olduğun noktalar çok mu hayati olsa nolur olmasa nolur. Psikolog olayı çok sıkıntılı gerçekten ben de bi heder edildim çok ünlü birinin elinde. Kendi doktorun kendin olacaksıngün ışığı(bu çok önemli depresyonu ortadan kaldırmak için) film kitap. Yaaa kedin varmış daha ne istiyosun sarıl ona, kediler bütün negatifi çekiyorlarmış
Heder olan biri nasıl fayda görmüş olabilir kiMerhaba, heder edildim çok ünlü birinin elinde demişsiniz tedaviden fayda görmediniz mi
Size sormadımHeder olan biri nasıl fayda görmüş olabilir ki
Pardon sizi başka birisi sandım yani sormaya çalıştığım şey tedavi sizi daha mı kötü yaptı burda birbirimize yardım etmeye çalışıyoruz terslemenize gerek yok. Neyse sormadım farzedin iyi günlerSize sormadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?