Yine mi ben hatalıyım

tyler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
163
6
46
Konya
Selam kızlar

Siteye uzun zamandır üyeyim ama ilk defa konu açıyorum. Eşimle dün kavga ettik haksız mıyım sizin fikirlerinizi almak istedim.Ben iki senelik evliym bu zaman içinde çok sorunlarımız oldu ama bunlardan beni en çok üzeni eşimin akşam dışarı çıkmalarıydı. Haftanın her günü çıkmaz ama bir çıkmaya başladığnda da 3-5 gün hiç eve gelmeden iş çıkışı arkadaşlarıyla görüşür. Gecede eve 2-3 gibi gelir. Bende o gelene kadar uyuyamam onu beklerim.
Yine iki gündür eve gelmiyordu. Dünde 3. akşamı da uykusuz onu bekleyerek geçirmek istemedim ve eşimi aradım annemlerde kalıcağımı söyledim. O da tamam dedi ve telefonu kapattık.
Ben bu konuşmayı yaptığımda dışardaydım ve eve gelip eşyalarımı alarak anneme gitmeyi düşünüyordum. Eve geldiğimde çok uykusuz,yorgun olduğum için annemlere gitmekten vazgeçtim.
Tekrar eşimi arayıp gitmekten vazgeçtiğimi eve gelip birlikte yemek yememizi söyledim. Eşimde birlikte yemek yiyemiyeceğimzi akşam yine eve gelmiyeceğini söyleyerek telefonu kapattı. 1saat sonra eve bişeyler almak için geldi ama çok sinirliydi ne olduğuna anlam veremdim. Tam çıkarken annemlere de haber vermeyi unuttuğum için bağırmaya başladı. Benim ne yaptığım belli değilmiş bi öyle bi böyle diyormuşum. Meğer ben anneme gideceğim dediğim için arkadaşlarını eve çağırmış ve onlara karşı mahçup olmuş. Ben annemlere gitsem bile o arkadaşlarını eve çağırdığını söylemesi gerekmez miydi? Şimdi küsüz konuşmuyor benimle ve uzun zamanda konuşacağını zannetmiyorum. Küstüğümüzde haftalarca sürer. Beni suçlar kendini haklı görür konuşmaz benimle ben yokmuşum gibi o arkadaşlarıyla daha çok görüşmeye başlar. Yine aynı şeyleri yaşıycaz galiba nasıl davranmam lazım bi akıl verir misiniz?

ne munasebet eve gelmeyecek eve gelsede gecenın bı vaktınde gelecek. boyle bı evlılık olmaz. boyle kocada olmaz. çok sınırlendım valla. arkadaşım sabır taşı mısın

nasıl bi manyak bu ya ? onun siniri senin annenlere gitmemen. dolduracaktı eve bütün arkadaşlarını. ergen çocuklar gibi olaya bak. nasıl sabrediyosun bu adama ?

nedemek yaa arkadaslariyla disari cikiyo eve gelmedigi günler oluyoo???:47:
ben öyle adamiii ...... :4: kulaklarindan cekerek eve sürüklerim...

bu adamlar iyice sapIttI yaa??? evli adamIn eve gelmemeside yeni moda heralde...:22:

Aman ALLAH'im bak sen suna hem suclu hem güclü esi arkadaslarindan önemli olmali adama bak!!

Arkadaslari birgün yok yeri doldurulur ama sen yok oldugunda nasil izdirap ceker onu sonra anlar sanki senin evin degilde sadece kendisine ait.

Ne sinir bozucu hem eve gelmiyor hem evden git muamelesi. Agzini ac valla kocana karsi yoksa daha tepene cikar ugrasamazsin.

ilk evlendiğimizde bu kadar değildi. Ama bu yaz kendine bir arkadş grubu edindi. o arkadşları da evli. Arkadaşlarının eşleriyle konuştum onlar şikayetçi değiller bu durumdan. Ama arkadaşlarının hepsi nerden baksan 6-7 yıllık evli insanlar. Şu anda onların eşleri bişey demediği için eşim kendi yaptığını normal görüyor. Beni de sorunlu eşi olmadan evde oturamayan bir insan olarak görüyor? ne yapmalıyım düzelir mi sizci?

anasının babasının evinde böyle yapamazdı tabii. verirlerdi eline tasdiknameyi koyarlardı kapıya. madem evliliği idrak edemeyecek kadar ergen ne b.k yemeye evlendi çok sinirlendim ya.

eşin baştan aşağıya yanlış hareket ediyor gece geç gelmesi,hiç eve uğramadan direk gezmeye çıkması falan(en azından eve uğrasa yemek falan yeseniz de öyle çıksa) ne kadar sorumsuz ve bencil olduğunu gösteriyor bence.ayrıca eve arkadaş davet etmek de neymiş ortaokul çocukları yapıyor bu hareketleri insanın evi mahremidir sen varken yada yokken erkek erkeğe toplanmak çok yanlış Allah tan gitmemişsin annene en iyisi eşinin ailesine bu konudaki rahatsızlığını belirtmen belliki seni dinlemeyecek bu konuda

ilk evlendiğimizde bu kadar değildi. Ama bu yaz kendine bir arkadş grubu edindi. o arkadşları da evli. Arkadaşlarının eşleriyle konuştum onlar şikayetçi değiller bu durumdan. Ama arkadaşlarının hepsi nerden baksan 6-7 yıllık evli insanlar. Şu anda onların eşleri bişey demediği için eşim kendi yaptığını normal görüyor. Beni de sorunlu eşi olmadan evde oturamayan bir insan olarak görüyor? ne yapmalıyım düzelir mi sizci?

bence sen sorunlu falan değilsin gayet doğal bi tepki veriyosun o arkadaşlarının eşleri de nasıl izin veriyor anlamadım 6-7 değil 20 yıllıkta evli olsam istemem arada olabilir ama sık sık bi grup erkek dışarda takılırsa inan iyi şeyler olmaz

Sabır küpüsün gökten de inmiş bir meleksin anlaşılan.
Yoksa bu kadar yüzsüz adama tahammül etmek sıradan insan işi değil
Kime neden niye küsmüş ? Karısını evde bırakıyor arkadaşlarını davet ediyor sen vazgeçtiğin için sinirleniyor.
Ben senin yerinde olsam o adamı eve bile koymam gitsin hangi arkadaşının evinde alıyorsa kalsın.
Şımartmış tepene çıkartmışsın ya da ergenliğini yaşayamamış çok genç yaşta bir adamla evlenmişsin bilmiyorum.
Ama bu adamla daha çok işin var.

Son düzenleme:
kbakma ama ben kapi disari ederdim kapiya koyardim kocaysan kocaligini yap derdim resmen sen beni kovuyorsun derdim durda biraz düsün
neler yapiyor distan bir evliligi izlesen bunlari yeni bir cifte görsen ne düsünürdün diye sana zaman veriyorum derdin
benle ilgilenmiyen benimle bir ömür icin söz verenin 4te biri disarlarda sorumsuz bir halde geciyor sen yoluna ben yoluma derdim
vede birdaha yüzüne bakmazdim. Ona deki düsünki ben sabahlari kalkip arkadaslarla alisverise sonra güzellik salonlarina sonra gezmelere gidiyoruz
aksamda eve dönüyorum yemekte arada bir yapiyorum..
Biz kadinalra gelince ayrilma nedeni oluyor kadinlik görevini yapmiyor oluyor demi
kadin eve baksin temizlesin pisirsin cocuk dünyaya getirsin cocuk büyütsün ama sen bir karinla ilgilenme..
bunun icin evlenmedikmi de bir bütün olmak icin hayatimizi beraber huzur icinde gecirmek icin! ..

eşiniz aile olduğunuzun henüz bilincine varamamış anlaşılan. kendini hala bekar zannediyor. evde bekleyen bir karısı varken pervasızca dışarlarda olmak, evin hanımına sormadan eve erkek arkadaşlarını çağırmak( karısı evde olmayacak olsa bile) bunlar çok sorumsuzca davranışlar. arkadaşlarının eşleri bişey demiyor diye aynı hakkı kendinde de görüyor, size çıkışıyor. böyle ev babası olmaz. alın karşınıza ciddi bir konuşma yapın. küsmek haftalarca konuşmamak vs bunlar da nedir? bir problem varsa konuşmadan nasıl çözülecek? hem haksız hem de küsüyor konuşmuyormuş. incitilen sen ihmal edilen sen bir de çocuk mu avutacaksın:63:

Aynı şeyi siz yapsanız??? O zaman da aynı şeyleri düşünür mü acaba?
Ne münasebet o gezerken ben evde tek oturacağım??? Çok bekler
vallahi benden bunu bekleyen...

Sabır küpüsün gökten de inmiş bir meleksin anlaşılan.
Yoksa bu kadar yüzsüz adama tahammül etmek sıradan insan işi değil
Kime neden niye küsmüş ? Karısını evde bırakıyor arkadaşlarını davet ediyor sen vazgeçtiğin için sinirleniyor.
Ben senin yerinde olsam o adamı eve bile koymam gitsin hangi arkadaşının evinde alıyorsa kalsın.
Şımartmış tepene çıkartmışsın ya da ergenliğini yaşayamamış çok genç yaşta bir adamla evlenmişsin bilmiyorum.
Ama bu adamla daha çok işin var.

eşim 35 yaşında geç evlendi ve evliliğe alışmadığını söylüyor. Ama olan bana oluyor kafayı yemek üzereyim. Dünden beri durup durup ağlıyorum. Evet ben çok sabırlı davrandım o alışamadı diye. Ama çok yoruldum. on yıllık evli gibi hissediyorum

Aynı şeyi siz yapsanız??? O zaman da aynı şeyleri düşünür mü acaba?
Ne münasebet o gezerken ben evde tek oturacağım??? Çok bekler
vallahi benden bunu bekleyen...

aynı şeyi ben yaparsam pek takıcağını sanmıyoram artık koşa koşa arkadaşlarına gider veya onları çağırır

ne diyeceğimi şaşırmış durumdayım
haksız değilsin bunu bil o konuşana kadar da konuşma onla

eşiniz aile olduğunuzun henüz bilincine varamamış anlaşılan. kendini hala bekar zannediyor. evde bekleyen bir karısı varken pervasızca dışarlarda olmak, evin hanımına sormadan eve erkek arkadaşlarını çağırmak( karısı evde olmayacak olsa bile) bunlar çok sorumsuzca davranışlar. arkadaşlarının eşleri bişey demiyor diye aynı hakkı kendinde de görüyor, size çıkışıyor. böyle ev babası olmaz. alın karşınıza ciddi bir konuşma yapın. küsmek haftalarca konuşmamak vs bunlar da nedir? bir problem varsa konuşmadan nasıl çözülecek? hem haksız hem de küsüyor konuşmuyormuş. incitilen sen ihmal edilen sen bir de çocuk mu avutacaksın:63:

ben çok konuşuyorum çok söyledim. Bana aynen kuruduğu cümleyi yazıyorum: benim yaşam stilim böyle eşim eve gelmiyor diye boşanıcak mısın? dedi

kbakma ama ben kapi disari ederdim kapiya koyardim kocaysan kocaligini yap derdim resmen sen beni kovuyorsun derdim durda biraz düsün
neler yapiyor distan bir evliligi izlesen bunlari yeni bir cifte görsen ne düsünürdün diye sana zaman veriyorum derdin
benle ilgilenmiyen benimle bir ömür icin söz verenin 4te biri disarlarda sorumsuz bir halde geciyor sen yoluna ben yoluma derdim
vede birdaha yüzüne bakmazdim. Ona deki düsünki ben sabahlari kalkip arkadaslarla alisverise sonra güzellik salonlarina sonra gezmelere gidiyoruz
aksamda eve dönüyorum yemekte arada bir yapiyorum..
Biz kadinalra gelince ayrilma nedeni oluyor kadinlik görevini yapmiyor oluyor demi
kadin eve baksin temizlesin pisirsin cocuk dünyaya getirsin cocuk büyütsün ama sen bir karinla ilgilenme..
bunun icin evlenmedikmi de bir bütün olmak icin hayatimizi beraber huzur icinde gecirmek icin! ..

ben ilk başlarda çok hevesliydim 3çeşit yemek yapmaya çalışırdım işe giderken börek poğaça yapıp koyardım ama artık içimden hçbirşey yapmak gelmiyor. bazen 1 yemeği bile zor yapıyorum. çok konuştum ama anlatamdım aslında annesi biliyor ama annesini de dinlemiyorki. kayın validem çok sağolsun çok sever yardımcı olmaya çalışır ama eşim bu konuda ailesini de takmaz

Siz evlenmeden önce tutumu nasıldı peki?

''E o eş için evi bekleyen bekçi, işlerini halleden hizmetçi
gibi olacaksam tabi boşanırım.'' derdim ben sizin yerinizde
olsam.

Peki birlikte vakit geçiriyor musunuz?? Mesela hafta sonları
sizinle mi?

ben çok konuşuyorum çok söyledim. Bana aynen kuruduğu cümleyi yazıyorum: benim yaşam stilim böyle eşim eve gelmiyor diye boşanıcak mısın? dedi

ohoooo kılıfını da hazırlamış bravo doğrusu! sakın bu durumu normalleştirmesine izin vermeyin. eğer yaşam tarzı böyleyse niye evlenmiş beyefendi? yemeği ütüsü keyfi yapılsın ama kendisi bekar gibi devam. oldu! ona şu cevabı veremediniz mi: tabiki boşanırım. eve gelmeyen koca koca mıdır?

hem kel hem fodul derler ya, eşiniz de aynen öyleymiş. son olarak naçizane fikrim bu adamdan çocuk sahibi olmayın.

Back
X