- 13 Nisan 2016
- 1.853
- 23.898
- 238
- Konu Sahibi TamBirAzize
merhaba sevgili arkadaşlarım... bir sıkıntım var ki nasıl anlatacağımı ne yapacağımı nasıl davranacağımı kimlere soracağımı bilemiyorum... yeni evliyim ( 7 ay kadar )... evlenmeden önce biriyle bir ilişkim oldu ve ben bunu eşimden saklamak zorunda kaldım çünkü aynı yerlerde çalışıyoruz ve sürekli birbirimizi görüyoruz (ben bundn çok rahatsız oluyorum !!!! ). Normalde eşimle bir merhaba merhabaları varmış ama biz evlendikten sonra bilmiyorum neden !!!! bi samimi olmaya çalışmalar bi yakınlaşmalar falan filan... deli oluyorum yaaa düşündükçe... niye böyle yapıyor , ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum ??? halbuki ayrılık sebebimiz kendisinin farklı bi kızı bulup kusura bakmayın ama beni mal gibi ortada bırakmasıydı. Şimdi bu yakınlaşmalar filan niye anlayamıyorum ???? git gide samimi olmalarına dayanamıyorum artık ( ben çocukla hiç konuşmuyorum , yüzüne dahi bakmıyorum ) ... ne yapmalıyım ,nasıl davranmalıyım , eşime söylemeli miyim ??? lütfen bana yardım edin çok bunaldım artık ... cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...