yine mi imtihan...???

TamBirAzize

Darda olanlara bir çıkış kapısı nasip et Allahım
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2016
1.853
23.898
238
merhaba sevgili arkadaşlarım... bir sıkıntım var ki nasıl anlatacağımı ne yapacağımı nasıl davranacağımı kimlere soracağımı bilemiyorum... yeni evliyim ( 7 ay kadar )... evlenmeden önce biriyle bir ilişkim oldu ve ben bunu eşimden saklamak zorunda kaldım çünkü aynı yerlerde çalışıyoruz ve sürekli birbirimizi görüyoruz (ben bundn çok rahatsız oluyorum !!!! ). Normalde eşimle bir merhaba merhabaları varmış ama biz evlendikten sonra bilmiyorum neden !!!! bi samimi olmaya çalışmalar bi yakınlaşmalar falan filan... deli oluyorum yaaa düşündükçe... niye böyle yapıyor , ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum ??? halbuki ayrılık sebebimiz kendisinin farklı bi kızı bulup kusura bakmayın ama beni mal gibi ortada bırakmasıydı. Şimdi bu yakınlaşmalar filan niye anlayamıyorum ???? git gide samimi olmalarına dayanamıyorum artık ( ben çocukla hiç konuşmuyorum , yüzüne dahi bakmıyorum ) ... ne yapmalıyım ,nasıl davranmalıyım , eşime söylemeli miyim ??? lütfen bana yardım edin çok bunaldım artık ... cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

şu saatten sonra eşine söylememelisin. ama göz göre göre de kocanın o adamla kanka olmasını izleyemezsin. hoşlanmıyorum ben ondan görüşme falan desen dinler mi?

Kendimi eşinin yerinde düşündüm bir an. Bildiğin iğrenç ötesi bir durum. Baştan neden söylemedin ki?

Tam bir sanssizlik olmus eski iliskiniz ve esinizin ayni ortamdan olmalari. Esinize caktirmadan "gozum hic tutmuyor o x'i, hakkinda da cok iyi seyler duymadim zamaninda. Cok samimi olmani istemiyorum" gibisinden seyler soyleseniz esinizde ise yarar mi bilmiyorum.

Senin sevmiyor olman eşinin de uzaklaşması için yeterli bence.. Hiç sevmiyorum bu adamı acayip bir tip vs gibi soğutabilirsin eşini

x le çok samimi olmanı istemiyorum ,niye diye sorarsa işte istemiyorum falan de
belki anlar ve kendi kendine geri çekilir.

niye saklamak zorunda kaldın peki. bilmiyorum ya hani sevgilin olmasından çok anlatmamana kızabilir. anlatsan kötü tepki verebilir. anlatmasan o söylese çok daha kötü. onunla kavgalı olduğunu sevmediğini uzak durmasını istediğini söylesen nasıl olur

Ben olsam kesinlikle iş değiştirirdim tabi imkanım varsa...Eşime söyleyipte onu huzursuz etmezdim samimiyet devam ederse uyarırdım anlatırdım bu problemi çünkü eşime kıyamazdım haberi olsa eminim ki samimi olmaz hiçbir şekilde. Bence kesinlikle müdahale etmelisiniz

merhaba sevgili arkadaşlarım... bir sıkıntım var ki nasıl anlatacağımı ne yapacağımı nasıl davranacağımı kimlere soracağımı bilemiyorum... yeni evliyim ( 7 ay kadar )... evlenmeden önce biriyle bir ilişkim oldu ve ben bunu eşimden saklamak zorunda kaldım çünkü aynı yerlerde çalışıyoruz ve sürekli birbirimizi görüyoruz (ben bundn çok rahatsız oluyorum !!!! ). Normalde eşimle bir merhaba merhabaları varmış ama biz evlendikten sonra bilmiyorum neden !!!! bi samimi olmaya çalışmalar bi yakınlaşmalar falan filan... deli oluyorum yaaa düşündükçe... niye böyle yapıyor , ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum ??? halbuki ayrılık sebebimiz kendisinin farklı bi kızı bulup kusura bakmayın ama beni mal gibi ortada bırakmasıydı. Şimdi bu yakınlaşmalar filan niye anlayamıyorum ???? git gide samimi olmalarına dayanamıyorum artık ( ben çocukla hiç konuşmuyorum , yüzüne dahi bakmıyorum ) ... ne yapmalıyım ,nasıl davranmalıyım , eşime söylemeli miyim ??? lütfen bana yardım edin çok bunaldım artık ... cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Önceden söylememişsin bu saatten sonra hiç söyleme .. Eşin sanki büyük birşeymiş gibi algılar üstüne üstük ..

Bence eşinize o kişiden negatif bir elektrik aldığınızı ve bu kadar sıkı fıkı olmasını istemediğinizi söyleyin, bir kaç vurgulamadan sonra eşiniz gıcık bir tip değilse çeker zaten kendini.
Ama eşiniz açısından da sizin açınızdan da iğrenç bir durum

şu saatten sonra eşine söylememelisin. ama göz göre göre de kocanın o adamla kanka olmasını izleyemezsin. hoşlanmıyorum ben ondan görüşme falan desen dinler mi?
sebebini sorar yaa kendimi dövmek istiyorum cidden :sinirli:

ben çok korkardım sanırım yerinizde olsam adam patavatsız biriyse hele..
geç olmadan söyleyin isterseniz.

ya önemsiz saçma sapan bişeydi söyleme gereği duymamıştım ama bakıyorum bişeyler paylaşmaya başladınız bence gerek yok uzak dur falan deyin.
o eski sevgiliinizinde amacı ne acaba?
ayrıca eşiniz içinde üzüldüm :(

Bence madem bastan soylemedin simdide aoyleme.o adamin bakislari beni rahatsiz ediyor gorusme de evinize sizmaya calisyor olabilir

Back
X