yine mi imtihan...???

Söyleyince de kızacak, böyle de zor durum, ilerde başka şekilde öğrenirse daha büyük sorun zor,,

Ne kadar ciddi bir ilişkiydi ki bu? Bir kaç yıl mı?

O adam eninde sonunda çıtlatır bence, yoksa niye eşine yanaşsın ki...

İyice samimiyeti ilerletmeden, senin açıklaman bana daha mantıklı geldi.

o evli mi? Eve girip cıkmaya baslamasalar bari
evli ... kadere bak ki benim hemşerimle evli ve kzı tanıyorum o beni tanıyor... yılan hikayesi gibi bişey yaa.. zaten artık ev ile ilgili kaygılar çekiorum zaten...

eşine kibarca de ki onla samimi olmanı istemiyorum bana karşı ilgisi vardı. hiç hoş birşey çıkmaz ortaya. mesafeni koru gibi telkinlerde bulunun.
onu da düşündüm ama bu adam yakınlaşıo ya buna git gide , bu kez de demez mi senn için mi yakınlaşıo bana yani die ??? ondan korkuyorum...!!!!

Valla ne tarafa dönsen kapalı bir yol. Eşine söylesen acaba bunu sürekli sorun eder mi? Yüzüne vurur mu? Araniz bozulur mu bilemedim:KK64: soylemesen de olmaz.. Allah yardımcın olsun

oğluma tembih ettiğim cümleyi söyleyeceğim size de: sonucu ne olursa olsun doğru söylemek gerekir.aksi halde yalan yalanı doğurur ve biriktikçe affetmek zorlaşır.
çok güzelmiş..... hakkıyla uygulayabiliriz inşaAllah biz de ne diyeyim..

Belki Adamın Size Karşı Olan İlgisi Hala Devam Ediyor ve Bu Yüzden Size Yaklaşmak Amaçlı Kocanızla Kanka Muhabbeti Yapıyor Her ne Olursa Olsun Söyleyin Mazallah Başka Bir Yerden Duyar Olay Çok Farklı Yerlere Gidebilir.

peki aynı işyerindesiniz madem bu kadar zamandır eşinizin kulağına kar suyu kaçıran olmadı mı?
bir de siz söylemezseniz başkasından duyma riski var işte o zaman feci olur...adam herkes biliyordu beni ne yerine koydun diye kıyameti koparır,ki haklı olur.

Eşin her türlü kızıp kırılacak ama ne kadar geç söylersen o kadar kötü olur.
Diğer seçenek de adama gidip bu gereksiz samimiyeti kesmesini söylemek olabilir.Yapabilir misin bilmiyorum ama düşünürsen yüzüne söyle,sakın mesaj filan yazma.

canım onun söylemyeceğini nereden bileceksin söyle kısa bi ilişkim oldu de bu kadar

TamBirAzize TamBirAzize iyisimi al eşini karşına güzellikle anlat bu zamana kadar niye söylemedin derse önemsemediğim için söylemedim seninle yakınlık kurmaya başladığını görünce içim rahat etmedi keşke daha önce söyleseydim ama başkasından duyacağına benden duy istedim dersin

böyle bir gün ikigün trip atar
başkasından duysa mazallah konu başka yerlere gider
güzellikle anlatın

Ben olsam vakit kaybetmeden söylerdim, eşiniz başkalarından ya da herifin kendisinden duyarsa sonuçları çok daha ağır olabilir, bunu göze almazdım.

Back
X