- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.320
- 798
- Konu Sahibi TamBirAzize
eşine kibarca de ki onla samimi olmanı istemiyorum bana karşı ilgisi vardı. hiç hoş birşey çıkmaz ortaya. mesafeni koru gibi telkinlerde bulunun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evli ... kadere bak ki benim hemşerimle evli ve kzı tanıyorum o beni tanıyor... yılan hikayesi gibi bişey yaa.. zaten artık ev ile ilgili kaygılar çekiorum zaten...o evli mi? Eve girip cıkmaya baslamasalar bari
onu da düşündüm ama bu adam yakınlaşıo ya buna git gide , bu kez de demez mi senn için mi yakınlaşıo bana yani die ??? ondan korkuyorum...!!!!eşine kibarca de ki onla samimi olmanı istemiyorum bana karşı ilgisi vardı. hiç hoş birşey çıkmaz ortaya. mesafeni koru gibi telkinlerde bulunun.
aynen bizim oralarda iki taraflı boklu değnk derler o hesap oluo :Valla ne tarafa dönsen kapalı bir yol. Eşine söyleyen acaba bunu sürekli sorun eder mi? Yüzüne vurur mu? Araniz bozulur mu bilemedim![]()
Cınsel bı ılıskınız oldumu pekıevli ... kadere bak ki benim hemşerimle evli ve kzı tanıyorum o beni tanıyor... yılan hikayesi gibi bişey yaa.. zaten artık ev ile ilgili kaygılar çekiorum zaten...
çok güzelmiş..... hakkıyla uygulayabiliriz inşaAllah biz de ne diyeyim..oğluma tembih ettiğim cümleyi söyleyeceğim size de: sonucu ne olursa olsun doğru söylemek gerekir.aksi halde yalan yalanı doğurur ve biriktikçe affetmek zorlaşır.
Eski sevgilin aranızi açacak. Bilerek sana nispet olsun diye yapıyor. Yoksa adam olsa eski sevgilisinin kocasına soylemezdi. S.refsizaynen bizim oralarda iki taraflı boklu değnk derler o hesap oluo :(((