yine mi imtihan...???

onu da düşündüm ama bu adam yakınlaşıo ya buna git gide , bu kez de demez mi senn için mi yakınlaşıo bana yani die ??? ondan korkuyorum...!!!!
söylemek zorudasın
hiç bi yalan gizli kalmıyor
ve bunu geciktirdikçe eşinin seni affetmesi zorlaşır
hele şimdi işin içine samimiyet giriyor eyvah eyvah bu sefer eşin bu kadar samimi olana kadar neredeydin yoksa işine mi geliyordu derse içinden çıkamazsın haberin olsun

Hemen bugün konuşmalısın bence. Erteleme. Bir bakarsın, onların samimi olduğunu gören birisi, gider eşine söyler. İşte o zaman evliliğin çok büyük tehlikeye girer.

iş değiştirme olasılığım yok ve maalesef bi nerdeyse 3-4 yıl da burda kalma ihtimalimiz var ... oooffff :kızgın::kızgın::kızgın:
Ya dur bir sakin ol.oncelikle burayi esinin gorme ihtimalini sifira indir.soylemene gerek kalmadan burdan ogrenmesin.
Esine eski sevgilin oldugunu soyleme.o adamin bakislari beni rahatsiz ediyor zaten is yerinde onu kimse sevmez yuzverme de.bu eski sevgili iyi niyetli gelmedi bana sizin eve sizmaya calisyor olabilir.

Söylemek zorundasınız çünkü Bi gün mutlaka duyacak. Eğer eski sevgiliniz size inat yakınlaşıyorsa ona duyurmanın yolunu da bulacaktır bu geçmiş ilişkinizi.
Sizden duysun derim. Ama her türlü güveninde Bi azalma Bi sarsılma olacaktır malesef

TamBirAzize TamBirAzize iyisimi al eşini karşına güzellikle anlat bu zamana kadar niye söylemedin derse önemsemediğim için söylemedim seninle yakınlık kurmaya başladığını görünce içim rahat etmedi keşke daha önce söyleseydim ama başkasından duyacağına benden duy istedim dersin

böyle bir gün ikigün trip atar
başkasından duysa mazallah konu başka yerlere gider
güzellikle anlatın
+1
Kesinlikle

Onunla samimi olmanı istemiyorum de. Çok ısrar ederse bakışlarını beğenmiyorum deo_O.
Eski sevgilim diyemeyeceğine göre..

İnşallah duymaz bir yerden eşin.. Valla kötü olur başkasından duyarsa:olamaz:

Madem baştan sakladın canım.. O zaman iş sarpa sarmadan daha fazla eşinle o pis kankiii muhabettine dönüşmeden olayı aydınlat.
Zamanında bir şeyler yaşamaya başlıyor gibi olacağınızı ama adamın sonra başka biri ile takıldığını anlayınca güvensiz bir insan olduğunu anlayıp istemediğini anlat.
Neden bana demedin dicek maalesef o zaman Azize nicikinden çıkıp Asena ya geçmek zorundasın. Önemli ve uzun bir şey olmadığı için söylemeye gerek duymadığını hatta unuttuğunu.
Fakat bugünlere onun yaklaşmasını saçma bulup ona güvenmedigini söyle kurtul.
O teki piste napiyon dimi tut vur kafasına bi odun ama bişey değil adam yerine koyarlar :sopa:

iş değiştirme olasılığım yok ve maalesef bi nerdeyse 3-4 yıl da burda kalma ihtimalimiz var ... oooffff :kızgın::kızgın::kızgın:
O zaman açık açık konuşun eşiniz açısından gerçekten kötü bir durum beklemeniz zararınıza olur ilerleyen zamanlarda duyarsa ciddi problemlere neden olabilir bu durum...Allah sizi bu sıkıntıdan kurtarsın tez zamanda insan bazen içinde kötü niyet olmadan da yanlış anlaşılabilir böyle bir duruma düşmeyin.

Başıma benzeri bir olay geldi. Ona istinaden diyorumki senden duysun eşin. Belliki o çocuğun niyeti pislik çıkarmak, eşin bu işi er geç öğrenecek durum bunu gösteriyor. İyisi mi senden öğrensin. Çünkü bunu senin söylemen bi başkasının "karın benim eski sevgilim" demesinden çok daha az yaralar.

esine soyleme ama esini baska bahanelwrle o kisiden uzaklastir.gwrekirse iydur bisiler.arkadas olmalarina izin verme

Iki ucu pis değnek olmuş durum.
Varsa eşinin eski sevgilisiyle onun arasını yap da kurtul. :bicak:
Ya da eskiden bana haber göndermişti çıkma teklif etmişti diye yarım anlat uzaklassin kocan.

Kızlar cevaplarinizdan dolayi cok tesekkur ediyorum eşime söyledim az çok , iyi kötü ...biraz tavır yaptı tabi ama şimdilik iyiyiz şükür dua edin Rabbim bizi hiç ayurmasin hiç bir şekilde çünkü ben kocami (nekadar hak etmesemde ) çok seviyorum

Kızlar cevaplarinizdan dolayi cok tesekkur ediyorum eşime söyledim az çok , iyi kötü ...biraz tavır yaptı tabi ama şimdilik iyiyiz şükür dua edin Rabbim bizi hiç ayurmasin hiç bir şekilde çünkü ben kocami (nekadar hak etmesemde ) çok seviyorum
Nasil anlattin ne aoyledin esine.allah ayirmasin

Nasil anlattin ne aoyledin esine.allah ayirmasin
valla çok zorlandım anlatırken , birde ben pek yalan söyleyemem ama söylemek zorunda kaldım artık maalesef Allah affetsin :((( , loş bir odadaydık oturuyorduk öle iyi ki öyleymiş zaten (ben ayarlamadım bir anda gelişiverdi olaylar Allah korudu gene diyebilirim ) yalan konuşurken yüzümün kızardığını görseydi muhtemelen anlardı herşeyi, bunları yazarken bile utanıyorum nefret ediyorum kendimden....o gün beni birilerinden kıskandı görüşmeni istemiorum dedi bende ,tamam ama bende senin x ile görüşmeni samimi olmanı istemiyorum dedim nedenini sordu tabi doğal olarak Allahım o an bana nasıl yardım etti o cümleler nasıl dökülüverdi bilmiyorum ama sadece eskiden bana karşı ilgisi olduğunu, aramızda bişey geçmediğini, önemsiz bişey olduğu için söylemediğimi ama artık git gide yakınlaşmalarından rahatsız olduğumu kötü bir görüntü oluştuğunu dile getirdim. O da biraz kızdı tavır yaptı alttan aldım ama geçti şşükür şimdilik, atlatmış gibiyim sanki ama karşılaştıklarında nolur bilmiyorum... imtihan bu ya bugün tam önümüzden geçti X de , eşim görmedi ama illa ki görcek :olamaz::olamaz:kendime ççok kızıyorum yaa çok :kızgın::kızgın::kızgın: gece gece sana da herşeyi anlattım günlüğe döker gibi canım kusura bakma, iyi bir gecemiz ,gündüzümüz, gleceğimiz olsun ne diimm ....

valla çok zorlandım anlatırken , birde ben pek yalan söyleyemem ama söylemek zorunda kaldım artık maalesef Allah affetsin :KK43:(( , loş bir odadaydık oturuyorduk öle iyi ki öyleymiş zaten (ben ayarlamadım bir anda gelişiverdi olaylar Allah korudu gene diyebilirim ) yalan konuşurken yüzümün kızardığını görseydi muhtemelen anlardı herşeyi, bunları yazarken bile utanıyorum nefret ediyorum kendimden....o gün beni birilerinden kıskandı görüşmeni istemiorum dedi bende ,tamam ama bende senin x ile görüşmeni samimi olmanı istemiyorum dedim nedenini sordu tabi doğal olarak Allahım o an bana nasıl yardım etti o cümleler nasıl dökülüverdi bilmiyorum ama sadece eskiden bana karşı ilgisi olduğunu, aramızda bişey geçmediğini, önemsiz bişey olduğu için söylemediğimi ama artık git gide yakınlaşmalarından rahatsız olduğumu kötü bir görüntü oluştuğunu dile getirdim. O da biraz kızdı tavır yaptı alttan aldım ama geçti şşükür şimdilik, atlatmış gibiyim sanki ama karşılaştıklarında nolur bilmiyorum... imtihan bu ya bugün tam önümüzden geçti X de , eşim görmedi ama illa ki görcek :olamaz::olamaz:kendime ççok kızıyorum yaa çok :kızgın::kızgın::kızgın: gece gece sana da herşeyi anlattım günlüğe döker gibi canım kusura bakma, iyi bir gecemiz ,gündüzümüz, gleceğimiz olsun ne diimm ....
Canm kendine kizma oncelikle.sen esini aldatmadin.onunla cikarken esin yoktu.
Burada yazdiklarin pc veya telde kayitli kalmasin sifren vs.dikat et gormeain esin.
Bazn beyaz yalanlar hayat kurtarir bosver iyi yapmissin ustubkapali anlatmakla.ayricada yalan deil bir zamanlar ilgisi vardi:)
Kapat bu konun ustunu esinede kurcalama tekrar tekrar anlatma.sorarsada ya bekarken ilgiai vardibben yuzvermedim kapandi gitti abartma de.allah yuvani korusun.iui geceler mutluluklar

Canm kendine kizma oncelikle.sen esini aldatmadin.onunla cikarken esin yoktu.
Burada yazdiklarin pc veya telde kayitli kalmasin sifren vs.dikat et gormeain esin.
Bazn beyaz yalanlar hayat kurtarir bosver iyi yapmissin ustubkapali anlatmakla.ayricada yalan deil bir zamanlar ilgisi vardi:)
Kapat bu konun ustunu esinede kurcalama tekrar tekrar anlatma.sorarsada ya bekarken ilgiai vardibben yuzvermedim kapandi gitti abartma de.allah yuvani korusun.iui geceler mutluluklar
bir zamanlar ilgisi vardı ha iyiydi bu :) amin canım benim tanımıyorum seni ama iyi geldin gece gece çok sağol ( yok görmüo sadece kulübe üye olduğumu bilio o kdar yatıyo zaten garibim Allah başımdan eksik etmesin onu hiçbir zaman )...iyi geceler tekrardan canım:KK60:

Ne şerefsiz bir adammış. Gel de gırtlağını sıkma bunun.
birde bana sor.. keşke bundan 3 yıl önceki hayatımı verseler.. yanından dahi geçersem assınlar beni ...kalbim sıkışıo onu gördükçe tansiyonum düşüo ayakta duramıorum :( :(

birde bana sor.. keşke bundan 3 yıl önceki hayatımı verseler.. yanından dahi geçersem assınlar beni ...kalbim sıkışıo onu gördükçe tansiyonum düşüo ayakta duramıorum :KK43: :KK43:
Ya canm ne kadar kndini yesin bitirdin.bitti gitti.sanki eainimi aldattin genclik hatasi de gec.
Ayni is yerinde calisman zor ama hergun yuzunu gormen senin icin zordur.en azindna artik eian ona yuzvermez.
Bence bu herif sizin eve sizmaya calisti.esinden yurudu gibi.ins evlenir baska memlekete defolur gider amin

Back
X