valla çok zorlandım anlatırken , birde ben pek yalan söyleyemem ama söylemek zorunda kaldım artık maalesef Allah affetsin

(( , loş bir odadaydık oturuyorduk öle iyi ki öyleymiş zaten (ben ayarlamadım bir anda gelişiverdi olaylar Allah korudu gene diyebilirim ) yalan konuşurken yüzümün kızardığını görseydi muhtemelen anlardı herşeyi, bunları yazarken bile utanıyorum nefret ediyorum kendimden....o gün beni birilerinden kıskandı görüşmeni istemiorum dedi bende ,tamam ama bende senin x ile görüşmeni samimi olmanı istemiyorum dedim nedenini sordu tabi doğal olarak Allahım o an bana nasıl yardım etti o cümleler nasıl dökülüverdi bilmiyorum ama sadece eskiden bana karşı ilgisi olduğunu, aramızda bişey geçmediğini, önemsiz bişey olduğu için söylemediğimi ama artık git gide yakınlaşmalarından rahatsız olduğumu kötü bir görüntü oluştuğunu dile getirdim. O da biraz kızdı tavır yaptı alttan aldım ama geçti şşükür şimdilik, atlatmış gibiyim sanki ama karşılaştıklarında nolur bilmiyorum... imtihan bu ya bugün tam önümüzden geçti X de , eşim görmedi ama illa ki görcek

kendime ççok kızıyorum yaa çok

gece gece sana da herşeyi anlattım günlüğe döker gibi canım kusura bakma, iyi bir gecemiz ,gündüzümüz, gleceğimiz olsun ne diimm ....