Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lavanta çok sevindim bana umut oldun betahcg benim çok yüksek olmasına ragmen geçen hafta altı haftalıktı kalp atışlarını duyamadık doktor erken dedi haftaya duyarız dedi ama bir haftadır deli gibiyim aglamaktan kendime gelemedim kaçıncı haftada duydun kalp atışını
lavanta çok sevindim bana umut oldun betahcg benim çok yüksek olmasına ragmen geçen hafta altı haftalıktı kalp atışlarını duyamadık doktor erken dedi haftaya duyarız dedi ama bir haftadır deli gibiyim aglamaktan kendime gelemedim kaçıncı haftada duydun kalp atışını
lavanta çok sevindim canım..bugün nasıl güzel haberle başladım güne..inatçı bebek...hayırlısıylada doğucak inşallah..sen hiiiççç kafanı yorma cnm...
kalp atışları devam ediceeek..merak etme...bu kadar gelmiş pesmi edicek sanıyosun..ama bu arada sen çok yıprandın dimi..hep tedirgin oldun..ama bunların hepsini güzel haberleri duyunca unutucaksın cnm....
lavanta bu azim bu bebekte varken hiç bişi olmaz ona Allah sana öyle bir mucize yarattıkı bunun devam gelir sen kendini hiç üzme
canım çok sevindim umarım benimkide inatçı çıkar bu kadar bekledikten sonra hayal kırıklığı olmaz
allah yardımcın olsun....inşallah bundan sonrası da hep yolunda gider....
2010 annelerinden olamayacağım küçük bir umut vardı oda bitti değerim düştü iki güne kadar düşük yapacağımı üç ay dinlenmem gerektiğini söyledi doktorum. fazla ağlamadım sonuca hazırlıklıydım eşim başka tüp bebek merkezleri araştırmaya başladı bile ama ben bilemiyorum şuanda pek hazır değilim. herşey bitti
2010 annelerinden olamayacağım küçük bir umut vardı oda bitti değerim düştü iki güne kadar düşük yapacağımı üç ay dinlenmem gerektiğini söyledi doktorum. fazla ağlamadım sonuca hazırlıklıydım eşim başka tüp bebek merkezleri araştırmaya başladı bile ama ben bilemiyorum şuanda pek hazır değilim. herşey bitti