• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine mi kimyasal..lütfen bakarmısınız?

Allaha çok şükür canım....Nasıl sevindim...Sana söyledim bizimkiler geç tutundu ama sağlam tutundular...ne olur kendini üzme...hep iyi olacak diye düşün canım...Allahım hayırlısı ile sağlıkla,mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

amiiiin dilkalmancım, amiiiiiin. ıyi düşünüyorum canım, bu kadarını bile tahmin etmiyordum ki, bundan sonra her şeye hazırlıklıyım...ınşallah benim bebeğim de seninki gibi inadını sürdürür. Şimdilik korkulu günüm pazartesi... onu da sağ salim atlatıcaz inşallah:):) Desteğin için çoook teşekkür ederim canım.

lavanta çok sevindim bana umut oldun betahcg benim çok yüksek olmasına ragmen geçen hafta altı haftalıktı kalp atışlarını duyamadık doktor erken dedi haftaya duyarız dedi ama bir haftadır deli gibiyim aglamaktan kendime gelemedim kaçıncı haftada duydun kalp atışını

lavanta çok sevindim bana umut oldun betahcg benim çok yüksek olmasına ragmen geçen hafta altı haftalıktı kalp atışlarını duyamadık doktor erken dedi haftaya duyarız dedi ama bir haftadır deli gibiyim aglamaktan kendime gelemedim kaçıncı haftada duydun kalp atışını

bence üzülme erken daha...bende tam 6 haftalık keseyi gördüm...28 aralıkta da
kalp atışı için çağırdılar...belki 7. Haftada da duyulur ama drlar kesin olsun diye bu hafta çağırdılar...8. Haftada yani..
Allah yardımcımız olsun bu yolda....zor elde edince endişeyle geçiyor bu süreç...

inşallah Şenay ben 4 haftalıkken keseyi gördüm kese bayada büyük tsh triod hormonun aşırı yükseldı Birde kalp atışını duyamayınca çok kötü oldum Bir haftadır aglama duvarına döndüm

lavanta çok sevindim canım..bugün nasıl güzel haberle başladım güne..inatçı bebek...hayırlısıylada doğucak inşallah..sen hiiiççç kafanı yorma cnm...

canım panik yapma, eğer hcg değerinde yüksekse ve bebek göründüyse hiç panik yapma. Benim dün 6+3'ken duyuldu. Yani 7. haftanın içerisinde olmuş oluyoruz. Bazen 8.'de bile duyulabiliyor. İçini rahat tut canım.

lavanta çok sevindim canım..bugün nasıl güzel haberle başladım güne..inatçı bebek...hayırlısıylada doğucak inşallah..sen hiiiççç kafanı yorma cnm...

amiiiiin canım inşallah...Dr. ne fazla ümitlen, ne de ümitsizliğe kapılarak üzül dedi. Bak nereden nereye geldik, tıp kitaplarında herşey yazmıyor, senin durumun ise istisnalar arasında yazıyor, o yüzden her an herşey olabilir dedi, biz de kestiremiyoruz ne olacağını dedi..Ben de öyle yapıyorum, arada bi aklıma takılıyor ama sonra amaaan olucağına varır deyip devam ediyorum. Eğer pztesi günü de devam ederse kalp atışları, bu bebek enteresan inatçı bişi olucak gerçekten....:)))gamyoncuiremsu

kalp atışları devam ediceeek..merak etme...bu kadar gelmiş pesmi edicek sanıyosun..ama bu arada sen çok yıprandın dimi..hep tedirgin oldun..ama bunların hepsini güzel haberleri duyunca unutucaksın cnm....

lavanta bu azim bu bebekte varken hiç bişi olmaz ona Allah sana öyle bir mucize yarattıkı bunun devam gelir sen kendini hiç üzme

kalp atışları devam ediceeek..merak etme...bu kadar gelmiş pesmi edicek sanıyosun..ama bu arada sen çok yıprandın dimi..hep tedirgin oldun..ama bunların hepsini güzel haberleri duyunca unutucaksın cnm....

İnşallah canım...yıpranmaz mıyım, hep bi dahaki sefer olmicak diye gittim kontrollere, ama o devam etti. Bundan sonra da inadı galip gelir inşallah. Pztesi herşey yolunda olursa 1 ay sonraya çağıracaklar ve ben derin bir nefes alıcam her şey yolunda diye inşallah:):):):):1rolleyes:

lavanta bu azim bu bebekte varken hiç bişi olmaz ona Allah sana öyle bir mucize yarattıkı bunun devam gelir sen kendini hiç üzme

Haklısın canım, resmen bir mucize verdi rabbim bana. 2 hücreli 2. gün embriyosu şu an 6+4 haftalık:):):) bu mucize değil de ne? İnşallah benimle kalır diye her gün dua ediyorum.

2010 annelerinden olamayacağım küçük bir umut vardı oda bitti değerim düştü iki güne kadar düşük yapacağımı üç ay dinlenmem gerektiğini söyledi doktorum. fazla ağlamadım sonuca hazırlıklıydım eşim başka tüp bebek merkezleri araştırmaya başladı bile ama ben bilemiyorum şuanda pek hazır değilim. herşey bitti

2010 annelerinden olamayacağım küçük bir umut vardı oda bitti değerim düştü iki güne kadar düşük yapacağımı üç ay dinlenmem gerektiğini söyledi doktorum. fazla ağlamadım sonuca hazırlıklıydım eşim başka tüp bebek merkezleri araştırmaya başladı bile ama ben bilemiyorum şuanda pek hazır değilim. herşey bitti

canım çok geçmiş olsun...ama lütfen herşey bitti diye düşünme, benim ilk denemem kimyasal gebelikti, ikincisi tutmadı, üçüncüsünde sonucu belli olmasa da buraya kadar geldi. Kimyasal da olsa gebelik elde edilmesine tüp bebek tedavilerinde olumlu bakılıyormuş. Bundan sonrakinde inşallah tutacak canım. Sakın karamsarlığa kapılma.

sağol canım bakalım kısmet değilmiş şuanda çok farklı durumdayım hiç bişey olmamış gibi boşluktayım bende anlamadım doktorum iki gün önceden fazla ümitlenmeyin diye uyarmıştı zaten belkide ondan bilemiyorum. hemen ikincisini nerde yaptıracağımızı düşünmeye başladık sonrada : Dur daha üç ay var hemen acele karar verme bi sindir bunu bi tamamiyle düşür normale geçsin ondan sonra, diyorum karışık duygularım şuanda ama ağlamıyorum ilginç...

canım hayırlısı olsun.....bu duyguları çok iyi bilen biri olarak sana diyorumki zaman herşeyin ilacı.......

Back
X