bekle tetikte ol, illaki yakalanacaktır.
Bilgisayarına casus program kurabilirsin.
telefonu 3 sene öncesine kadar hep şifreliydi.
ben onu affettikten sonra şifre kalktı ve bir kaç aydır yine şifreli.
nedenini sorduğumdaysa, hani güven problemlerini aşmıştık yine mi başlıyoruz buna diyor
bence kesinlikle dogru gordunuz niye hemen kapattı ki ben olsam benm eşim dese bana boyle birşey açarım sayfayı al işte kardesim derim .utandırıırm onu .yapamadıgına göre o kadın bence dikkat edinn !!
Bu tur erkeklerde tutturmuslar bir guven!!neyin guveni arkadasim deseydin!bence kesinlikle pesine dus bu olayin.
telefonu 3 sene öncesine kadar hep şifreliydi.
ben onu affettikten sonra şifre kalktı ve bir kaç aydır yine şifreli.
nedenini sorduğumdaysa, hani güven problemlerini aşmıştık yine mi başlıyoruz buna diyor
açtı gösterdi kız kardeşi de o o gün mesaj atmış, ama o gözümle gördüğümde de yanılıyor olamam , o ismi orada gördüm
ama ispat yok işte
bence bi haltlar karıştırıyo
durup dururken niye şifre koyuyo ki üstelik siz böyle bi olay yaşamışsınız
siz sorunca da üste çıkıyo zeytinyağı gibi
saklayacak birşeyi olmasa çekinmezdi mesajları da gösterirdi telefonu da verirdi bence
siz face şifresini kırabilir misiniz
ya da telefonunu isteyin birini arayacam diyip ordan mesajları kontrol edin
hayır anlamıyorum saklayacak bir şeyi olmayan adam neden tekrar telefonuna şifre koyar.inanmış gibi yapmanız iyi olmuş bence.böylece daha az dikkat eder.tabii eğer böyle bir şey varsa.tetikte olmanızda yarar var.gözünüzü üstünden ayırmayın.Allah yardımcınız olsun
geçen dediğimde kendi telefonundan ya da ev telefonundan neden aramıyosun diyor, senin amacın farklı , bi terapiste git diyip huzursuzluk çıkarttı
valla bilemiyorum ki canım o zaman pusya yat bekle caktırma burda bir arkadas vardı bir program önerdiler ona bilgisayra yuklesi ve tum hersey ortaya dokuldu o programı unuttum ama arkadaslar bileyordur yardımcı olsunlar sende temkinli ol tam emin olmadan da adamın dikkatını ustune cekme sinsi davran biz kadınlar hemen fevri davranıyoruz once delil sonra yuzune sak sak vurcaz boyle yapmak lazım bekle sabret umarım oyle bir şey yoktur sen yanılıyorsundur
adama bak haltları yiyor senıde psikolojisi bozuk terapiste git diyor böylesini sopayla dövmek lazım sinirim tepe çıktı adam kendini garanti altına almış resmen çocuk var nasıl olsa bişey yapamaz diye düşünüyor heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?