Yine o kadın!!!

Liliums

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
36
0
6
Diğer
4,5 senelik evliyim.
3 yıl önce kocamın ayrı bir facebooku olduğunu farkettim.
facebookunda da bi kızla duvarında aşk mesajlaşmaları vardı.
boşanma davası açtım, tam o sırada da hamile olduğumu öğrendim.
kızla konuştuğumda ben onun evli olduğunu bilmiyordum, onunla işim olmaz artık dedi.
kocam da bi anlık duygusal boşluktu, reel hayatta görüşmedik, sen işlerinle ilgilenirken, onun ilgisi bana iyi gelmişti ve evli olduğumu biliyordu, hatta onun ısrarcılığına dayanamadım da kapıldım dedi.
hamileliğim de dolayısıyla affettim.
3 yıldır gerçekten çok mutluyduk, bana karşı o kadar sevgi ve ilgiyle doluydu ki.
son zamanlar yine aramız soğuklaştı.
ve benim aklıma kuruntular da düşmeye başladı. Derken bir gün bilgisayarının ekranında facebook mesajlarında o kızla mesajlaştığını uzaktan gördüm, ben içeriğini okuyana kadar sayfayı kapattı.
sorduğumda da yok öyle bişey kız kardeşim mesaj atmış, sen artık kafamda ne kuracağını şaşırdın dedi.
ama eminim ekranda o kızın adı yazıyordu. o ismi asla unutmamam ben.
zihnim bana oyun oynuyor olamaz dimi?
o kıza mesaj atmalı mıyım?

bekle tetikte ol, illaki yakalanacaktır.

Bilgisayarına casus program kurabilirsin.

Son düzenleme:
Ne kadinmis allah askina durup durup hortluyor!resti cekin bence ciddi ciddi yoksa bu kez 2.cocuk cikar gecer bi 3 sene daha belki aynisi belki bu kez farklisi cikar karsina!

telefonu 3 sene öncesine kadar hep şifreliydi.
ben onu affettikten sonra şifre kalktı ve bir kaç aydır yine şifreli.
nedenini sorduğumdaysa, hani güven problemlerini aşmıştık yine mi başlıyoruz buna diyor

bence kesinlikle dogru gordunuz niye hemen kapattı ki ben olsam benm eşim dese bana boyle birşey açarım sayfayı al işte kardesim derim .utandırıırm onu .yapamadıgına göre o kadın bence dikkat edinn !!

Bu tur erkeklerde tutturmuslar bir guven!!neyin guveni arkadasim deseydin!bence kesinlikle pesine dus bu olayin.

bence kesinlikle dogru gordunuz niye hemen kapattı ki ben olsam benm eşim dese bana boyle birşey açarım sayfayı al işte kardesim derim .utandırıırm onu .yapamadıgına göre o kadın bence dikkat edinn !!

açtı gösterdi kız kardeşi de o o gün mesaj atmış, ama o gözümle gördüğümde de yanılıyor olamam , o ismi orada gördüm
ama ispat yok işte

Bu tur erkeklerde tutturmuslar bir guven!!neyin guveni arkadasim deseydin!bence kesinlikle pesine dus bu olayin.

yook zaten, değiştiğine inanmıştım ve onca ay sonra aklıma yine şüpheyi düşürdü
belki de kız mesaj atmıştır sadece diye inanmak istiyorum ama telefondaki şifre falan olay daha ciddi gibi geliyor
o nedenle de bu olayın peşini bırakmam asla

hayır anlamıyorum saklayacak bir şeyi olmayan adam neden tekrar telefonuna şifre koyar.inanmış gibi yapmanız iyi olmuş bence.böylece daha az dikkat eder.tabii eğer böyle bir şey varsa.tetikte olmanızda yarar var.gözünüzü üstünden ayırmayın.Allah yardımcınız olsun

bence bi haltlar karıştırıyo
durup dururken niye şifre koyuyo ki üstelik siz böyle bi olay yaşamışsınız
siz sorunca da üste çıkıyo zeytinyağı gibi
saklayacak birşeyi olmasa çekinmezdi mesajları da gösterirdi telefonu da verirdi bence
ayrıca o gün kızkardeşi de mesaj attıysa direk o aklına gelmiştir onu söylemiştir mesajları da silmiştir kesin
siz face şifresini kırabilir misiniz
ya da geçmişe bi bakın orda da kimi arattırdığı mesaj attığı çıkabiliyo facete
ya da telefonunu isteyin birini arayacam diyip ordan mesajları kontrol edin

Son düzenleme:
açtı gösterdi kız kardeşi de o o gün mesaj atmış, ama o gözümle gördüğümde de yanılıyor olamam , o ismi orada gördüm
ama ispat yok işte

valla bilemiyorum ki canım o zaman pusya yat bekle caktırma burda bir arkadas vardı bir program önerdiler ona bilgisayra yuklesi ve tum hersey ortaya dokuldu o programı unuttum ama arkadaslar bileyordur yardımcı olsunlar sende temkinli ol tam emin olmadan da adamın dikkatını ustune cekme sinsi davran biz kadınlar hemen fevri davranıyoruz once delil sonra yuzune sak sak vurcaz boyle yapmak lazım bekle sabret umarım oyle bir şey yoktur sen yanılıyorsundur

geçen dediğimde kendi telefonundan ya da ev telefonundan neden aramıyosun diyor, senin amacın farklı , bi terapiste git diyip huzursuzluk çıkarttı

her renk verdiğimde usturuplu bi bahanesi oluyor ve üste çıkmaya çalışıyor
genelde de açıklamalaryla öyle bir tıkıyor ki bişey de diyemiyorum

geçen dediğimde kendi telefonundan ya da ev telefonundan neden aramıyosun diyor, senin amacın farklı , bi terapiste git diyip huzursuzluk çıkarttı

adama bak haltları yiyor senıde psikolojisi bozuk terapiste git diyor böylesini sopayla dövmek lazım sinirim tepe çıktı adam kendini garanti altına almış resmen çocuk var nasıl olsa bişey yapamaz diye düşünüyor heralde

aslında program olayı bana da mantıklı geldi, deneyebilirim
önceki facebookunu da keyloggerla bulmuştum

o nedenle ispatlamam gerekiyor, yoksa ruh hastası damgası yediğimle kalıyorum hep

Kendi gitsin terapiste bende cok sinir oldum simdi o telefonu elinden zorla alir kafasinda parcalardim valla!zaten ben iyiyimdir sessizimdir filan da bu tur mevzular olunca nevrim resmen donuyor!o kadina ne demeli baska adam yok sanki!bu kadinlar duzenini oturtmus adam gorunce hemen atliyorlar da o kucuk beyinleriyle hic dusunmuyolar ki o adamlara o duzeni biz kuruyoruz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…