Yine o kadın!!!

geçen dediğimde kendi telefonundan ya da ev telefonundan neden aramıyosun diyor, senin amacın farklı , bi terapiste git diyip huzursuzluk çıkarttı

demek terapiste git diyo öyle mi
bence arkadaşları bahsettiği casus programlardan kur bilgisayara bir an önce ama renk verme yakalayana kadar
sen böyle yapınca adam arkasında iz bırakmaz ki

ayrıca bu kadar çok panik yaptığına göre sakladığı birşeyler var bence yoksa verir telefonu niye vermesin ki umrunda bile olmaz
sana psikolojik baskı yaparak sindirmeye çalışıyo

seni aldatıyorum demiş duymadın mı?

sabahtan o kadının facebook hesabına bir arkadaşımın hesabından ekleme talebi yollamıştık
kabul etmiş şimdi.
kadın evlenmiş , o kısım beni rahatlattı yalnız ilginç bir detay var.
tesadüf de olabilir bilemem ama evlendiği kişiyle kocamın adı aynı :26:

bi de evlenmiş kadın da ona rağmen böyle bişey var gerçekten anlayamıyorum....

canım fotosu filan yok mu hiç kocasıyla
bu bana başka bi hikaye hatırlattı
burda bi bayanda da konu açmıştı
kocasının kendisini biriyle aldattığını öğrenmişti
kadının faceinde de adam kocası olarak görülüyodu resimleri de varmış birlikte

ben olsam sonuna kadar şüphelenirim
kadın belkide onu kocası olarak eklemiştir

program için , işimin sitesi için çalıştığım bir bilgisayarcı var onu aradım, üstü kapalı ne yapılabilir diye sordum
hallederiz dedi, ne çıkacak altından bekliyorum

İyice arastir arkadasim isin icinden o kadin cikarsa onunda kocasini bul hbr ver hic muhatap olma kadinla kocasi ilgilenir onunla!boylelerine bu gerek!

canım dikkatli olmalısın bence ve kocanın face hesabıbdan hareket dökümüne bakabilirsin.orda neler yaptığı çıkar ortaya.inşallah yanılmışsındır dicem ama sen dikkat et yinede

inceledim baya, düğün fotoğrafları falan var
soyad farklı zaten
ama gerçekten çok ilginç geldi 3-4 ay önce evlenmiş daha

AllaH böyle erkeklere hatta hiçbir erkeğe muhtaç etmesin bizi...insan nefret ediyor..

Neler var aman yarabbi!seytana bile papucu ters giydiriyolar bazilari!ama erkekler kadinlar kadar cin degil,bosuna denilmiyor kadin kadinin dusmani diye!

yeni evliyse, pek bir şey yapacağını sanmıyorum ama yine tetikte olmakta fayda var, başka biri de olabilir.

yanlış gördüğünüzü sanmıyorum.
şifreler falan da geri gelmiş.
malesef yine aynı durumdasınız sanırım.
1. defa affettiğiniz için de eşiniz yüz bulmuş.
kadına mesaj falan atmayın.
sorun kadın değil ki, sorun EŞİNİZ!
Bence önce kanıtlayın, sonra da boşanın.

İyice arastir arkadasim isin icinden o kadin cikarsa onunda kocasini bul hbr ver hic muhatap olma kadinla kocasi ilgilenir onunla!boylelerine bu gerek!

kadına bile mesaj atmayı düşündüm, ama doğru söyleyeceğini nereden bilebilirim ki
3 yıl öncesinde onunla konustuğumda, onun dediğiyle kocamın dediği tamamen farklıydı
ama altından ne çıkacak çok merak ediyorum

yakında kanıt toplarsın bellı kı yıne konusmaya baslamıslar ne yap ne et kanıt bul dava ac!! daha fazla aptal yerıne koymasına ızın verme bas tekmeyı

biliyorum zaten amacım kadına olayı öğrenmek için mesaj atmaktı
sonra düşündüm aralarında bi ilişki varsa yalanlayacaktır o da zaten diye vazgeçtim
özellikle de evlendiğini gördükten sonra kabul edeceğini sanmıyorum

Bu erkekler ne mal, kusura bakmayında.. telefonuna şifre koy bana güven de, bir şey karıştırmasan niye şifre olsun ki? değil mi. bir de yakalanınca, şaşırıyorlar. Bunların hiç mi kafası çalışmıyor :)

Bence yani ben olsam kadinla kesinlikle irtibata gecmem dedigin gibi hem inkar eder hem de seni esin gibi delilikle suclayabilir cunku hanimefendi yeni evlenmis ya!sen ne yap et bul ne karistirdigini tam olarak ne dondugunu kim oldugunu ispatlarla bul kocasina aktar durumu o ugrassin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…