yeni evliyse, pek bir şey yapacağını sanmıyorum ama yine tetikte olmakta fayda var, başka biri de olabilir.
yanlış gördüğünüzü sanmıyorum.
şifreler falan da geri gelmiş.
malesef yine aynı durumdasınız sanırım.
1. defa affettiğiniz için de eşiniz yüz bulmuş.
kadına mesaj falan atmayın.
sorun kadın değil ki, sorun EŞİNİZ!
Bence önce kanıtlayın, sonra da boşanın.
Daha once baska bi yere de yazmistim,her ekonomik ozgurlu olan bosanacak diye bisey yok!suan da calismasan bile calisamicaksin diye bisey de!eli ayagi tutan herkes kendi basinin caresine bakabilir!egitimli olsun yada olmasin!
o kadar sinirleniyorum ki şu evli adamlara bulaşan kadınlara.Gerçi eşinizin de çok büyük suçu var, büyük konuşmak istemem ama ben olsam affedemezdim :44: Muhtemelen yine farklı bir facebook hesabı açıp görüşüyordur, bayanın evli olması da hiç bir şeyi değiştirmez...Bence çok dikkatli olun mesajları silmiştir büyük ihtimalle...Bilgisayarına truva adlı programdan yükletin sonra hiç bir şey yokmuş her şey iyiymiş gibi davranın ki rahat davransın.Böylelikle bir suçu yoksa da haksız duruma düşmemiş olursunuz..
kendi işime sahibim kazancım iyi, benim olayım duygusal
hatta beyefendinin şuanki işi de ailemin sayesinde. mahvına oynuyor haberi yok
gerçekten anlam veremiyorum, tam kurtuldum bu kadından zannederken kabus gibi gene çöktü hayatıma...
iş anlaşmam olan bi programcıdan bu konuda yardım istedim zaten
Sıkmayın canınızı demek isterdim ama biliyorum üzüleceksiniz çok zor...Ama şöyle düşünün çocuklarınızın sürekli yalan söyleyen biriyle büyümesi daha mı iyi? Kanıtladığınız zaman bir daha şans tanımamanızı öneriyorum.Çocuklarım için tekrar affederim gibi düşüncelere kesinlikle aldanmayın. Sadece işler kesinleşene kadar birazcık sabredin.
4,5 senelik evliyim.
3 yıl önce kocamın ayrı bir facebooku olduğunu farkettim.
facebookunda da bi kızla duvarında aşk mesajlaşmaları vardı.
boşanma davası açtım, tam o sırada da hamile olduğumu öğrendim.
kızla konuştuğumda ben onun evli olduğunu bilmiyordum, onunla işim olmaz artık dedi.
kocam da bi anlık duygusal boşluktu, reel hayatta görüşmedik, sen işlerinle ilgilenirken, onun ilgisi bana iyi gelmişti ve evli olduğumu biliyordu, hatta onun ısrarcılığına dayanamadım da kapıldım dedi.
hamileliğim de dolayısıyla affettim.
3 yıldır gerçekten çok mutluyduk, bana karşı o kadar sevgi ve ilgiyle doluydu ki.
son zamanlar yine aramız soğuklaştı.
ve benim aklıma kuruntular da düşmeye başladı. Derken bir gün bilgisayarının ekranında facebook mesajlarında o kızla mesajlaştığını uzaktan gördüm, ben içeriğini okuyana kadar sayfayı kapattı.
sorduğumda da yok öyle bişey kız kardeşim mesaj atmış, sen artık kafamda ne kuracağını şaşırdın dedi.
ama eminim ekranda o kızın adı yazıyordu. o ismi asla unutmamam ben.
zihnim bana oyun oynuyor olamaz dimi?
o kıza mesaj atmalı mıyım?
Sevgili ideal, sizin açtığınız konuyu da bu konuyu da okudum. Bence bu bayanın durumu hep aklınızda bulunsun. Güçlü, özgür ve gerçek sevgi ile dolu yarınlar diliyorum ikinize debekle tetikte ol, illaki yakalanacaktır.
Bilgisayarına casus program kurabilirsin.
Ee günaydın ben şimdiye çoktan yakmıştım o telefonu. Ne diye duruyormuş eski birinin fotoğrafları canım.bir de geçen sene odamızda çekmecede eski telefonunu tuttuğunu gördüm
telefonda sim kart falan yoktu ama içini açtığımda o kadınla mesajlaşmaları, kadının fotoğrafları duruyordu
bu ne diye gösterdiğimde, telefonu değiştirdiğimden silmek aklıma gelmedi, farketmedim bile dedi.
silerim sonra dedi, ve bidaha da o telefonu hiç biyerde görmedim, sorduğumda da ben ne bileyim eski telefonu dedi
üstünde durmamıştım ama birleştirince burnuma kötü kokular geliyor şimdi
Ee günaydın ben şimdiye çoktan yakmıştım o telefonu. Ne diye duruyormuş eski birinin fotoğrafları canım.Şaka şaka bir şey yoktur bence merak etmeyin
4,5 senelik evliyim.
3 yıl önce kocamın ayrı bir facebooku olduğunu farkettim.
facebookunda da bi kızla duvarında aşk mesajlaşmaları vardı.
boşanma davası açtım, tam o sırada da hamile olduğumu öğrendim.
kızla konuştuğumda ben onun evli olduğunu bilmiyordum, onunla işim olmaz artık dedi.
kocam da bi anlık duygusal boşluktu, reel hayatta görüşmedik, sen işlerinle ilgilenirken, onun ilgisi bana iyi gelmişti ve evli olduğumu biliyordu, hatta onun ısrarcılığına dayanamadım da kapıldım dedi.
hamileliğim de dolayısıyla affettim.
3 yıldır gerçekten çok mutluyduk, bana karşı o kadar sevgi ve ilgiyle doluydu ki.
son zamanlar yine aramız soğuklaştı.
ve benim aklıma kuruntular da düşmeye başladı. Derken bir gün bilgisayarının ekranında facebook mesajlarında o kızla mesajlaştığını uzaktan gördüm, ben içeriğini okuyana kadar sayfayı kapattı.
sorduğumda da yok öyle bişey kız kardeşim mesaj atmış, sen artık kafamda ne kuracağını şaşırdın dedi.
ama eminim ekranda o kızın adı yazıyordu. o ismi asla unutmamam ben.
zihnim bana oyun oynuyor olamaz dimi?
o kıza mesaj atmalı mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?