Yine o kadın!!!

yeni evliyse, pek bir şey yapacağını sanmıyorum ama yine tetikte olmakta fayda var, başka biri de olabilir.

3 sene önce aldattığını yakaladığımda bu kadınla konuştuğumda, onun başka sevgilileri olduğunu zaten o nedenle ayrılmış olduklarını söylemişti
kocam da tam tersi o benim evli olduğumu bile bile sırnaştı, çok ilgi gösterince de kapıldım dedi
bilemiyorum dediğin doğru da olabilir

madem öyle açıp gösterseydi mesajları...
üstelik yine tele şifreler fln konmuş...
hiç masum gelmedi bana takipte kal...

zeytinağacı tepski sert oldu ama başka çare kalmamış adam yüz bulmuş resmen

Daha once baska bi yere de yazmistim,her ekonomik ozgurlu olan bosanacak diye bisey yok!suan da calismasan bile calisamicaksin diye bisey de!eli ayagi tutan herkes kendi basinin caresine bakabilir!egitimli olsun yada olmasin!

o kadar sinirleniyorum ki şu evli adamlara bulaşan kadınlara.Gerçi eşinizin de çok büyük suçu var, büyük konuşmak istemem ama ben olsam affedemezdim :44: Muhtemelen yine farklı bir facebook hesabı açıp görüşüyordur, bayanın evli olması da hiç bir şeyi değiştirmez...Bence çok dikkatli olun mesajları silmiştir büyük ihtimalle...Bilgisayarına truva adlı programdan yükletin sonra hiç bir şey yokmuş her şey iyiymiş gibi davranın ki rahat davransın.Böylelikle bir suçu yoksa da haksız duruma düşmemiş olursunuz..

Daha once baska bi yere de yazmistim,her ekonomik ozgurlu olan bosanacak diye bisey yok!suan da calismasan bile calisamicaksin diye bisey de!eli ayagi tutan herkes kendi basinin caresine bakabilir!egitimli olsun yada olmasin!

kendi işime sahibim kazancım iyi, benim olayım duygusal
hatta beyefendinin şuanki işi de ailemin sayesinde. mahvına oynuyor haberi yok

gerçekten anlam veremiyorum, tam kurtuldum bu kadından zannederken kabus gibi gene çöktü hayatıma...
iş anlaşmam olan bi programcıdan bu konuda yardım istedim zaten

kendi işime sahibim kazancım iyi, benim olayım duygusal
hatta beyefendinin şuanki işi de ailemin sayesinde. mahvına oynuyor haberi yok

Ben sana yazmadim bazi hemcinslerimiz maalesef konuyu hemen calisan kadinsaniz bosanin calismiyorsaniz susup oturuna bagliyorlar da ona istinaden yazdim.

gerçekten anlam veremiyorum, tam kurtuldum bu kadından zannederken kabus gibi gene çöktü hayatıma...
iş anlaşmam olan bi programcıdan bu konuda yardım istedim zaten

Sıkmayın canınızı demek isterdim ama biliyorum üzüleceksiniz çok zor...Ama şöyle düşünün çocuklarınızın sürekli yalan söyleyen biriyle büyümesi daha mı iyi? Kanıtladığınız zaman bir daha şans tanımamanızı öneriyorum.Çocuklarım için tekrar affederim gibi düşüncelere kesinlikle aldanmayın. Sadece işler kesinleşene kadar birazcık sabredin.

tek çocuğumuz var zaten onsuz da ben büyütürüm onu.
ki istediği zaman da görür, seviyolar birbirlerini çok ama bu defa da yalan varsa affetmem zaten

inşallah yanlış görmüşsündür offf ne zor allah yardımcın olsun

diğer kadına mesaj falan atma bekle, 3 yıl öncesinde yüzde 50 dürüst olma ihtimali vardı ama şu an kocanla görüşüyorsa bunun açıklaması yok... ama ispatlamadan kadına yazarsan kocan bana asılıyodu vs diyebilir... inşallah böyle bişey yoktur ama varsa da o kadının da hayatı süt liman devam etmesin, bir şekilde ailesi de bilsin, yazık yani...

Valla okurken sinirlendim, neyin güveni? Zeytinyağı gibi üste çıkmak diye buna diyorlar herhalde.

Bence emin olmadan üstüne gitme ki daha çok saklamasın. Biraz rahat bırak ki o da kendisini rahat hissetsin, o zaman açığını yakalaman kolay olur. Casus program kurup da birşeyler elde edersen daha sonra (inşallah öyle olmaz) mahkeme aşamasında delil olarak kullanamıyorsun diye biliyorum. Ama fotoğraf vs bulursan başka... Umarım tekrar aynı sorunu yaşamazsınız.

bekle tetikte ol, illaki yakalanacaktır.

Bilgisayarına casus program kurabilirsin.
Sevgili ideal, sizin açtığınız konuyu da bu konuyu da okudum. Bence bu bayanın durumu hep aklınızda bulunsun. Güçlü, özgür ve gerçek sevgi ile dolu yarınlar diliyorum ikinize de

Son düzenleyen: Moderatör:
bir de geçen sene odamızda çekmecede eski telefonunu tuttuğunu gördüm
telefonda sim kart falan yoktu ama içini açtığımda o kadınla mesajlaşmaları, kadının fotoğrafları duruyordu
bu ne diye gösterdiğimde, telefonu değiştirdiğimden silmek aklıma gelmedi, farketmedim bile dedi.
silerim sonra dedi, ve bidaha da o telefonu hiç biyerde görmedim, sorduğumda da ben ne bileyim eski telefonu dedi
üstünde durmamıştım ama birleştirince burnuma kötü kokular geliyor şimdi

Ee günaydın ben şimdiye çoktan yakmıştım o telefonu. Ne diye duruyormuş eski birinin fotoğrafları canım. Şaka şaka bir şey yoktur bence merak etmeyin

Hayır benim anlamadığım kıza niye mesaj atıyorsunuz? Sizin derdiniz eşinizle değil mi? Kız size "aa evet biz mesajlaştık mı" diyecek.

Haklı olabilirsin ama o kıza mesaj atman hiç bişeyi çözmez ki
Takipte olman lazım
Ben bilmiyorum ama arkadaşlar yardımcı olur, bilgisayara kurulan casus programlar varmış
Benzer bi konuda okumuştum
Onunla herşeye ulaşman mümkünmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…