• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine olan bana oldu ben bişey anlamadım

Bende icki icen siddet uygulayan bir babanin kiziydim neler cektim bir zamanlar izleri hala uzerimdedir ama bu insanlara karsi tahammulumu aza indirdi artik ve cogu zaman kendimi dusunurum sense tam tersine karsidakini dusunuyorsun ve bicok seyi gormezden gelebiliyorsun hatan burda başliyor
Evet haklısınız ben karşımdakine değer vermekten kendimi sevmeyi unutmuşum o_O

Bir iki kisi yuzunden herkesi ayni kefeye koyma ..
Evet insanlar acimasiz , guvenilmez ama hepsi boyle olucak birsey yok.
Kotu seyler yasamissin ama iyikide onalrla olmamis , belki olsa evliliginde mutsuz olucaktin.
Tabi ki her şerde bir hayır vardır doğru söylüyorsunuz fakat insanız nihayetinde güvenimiz sarsılıyor zaman zaman bunalımlar yaşıyoruz

Tabi ki her şerde bir hayır vardır doğru söylüyorsunuz fakat insanız nihayetinde güvenimiz sarsılıyor zaman zaman bunalımlar yaşıyoruz
Haklisin ama her insan yeni baştan tanimak demek on yargiyla yaklaşmak yerine herseyi sifirlayip yaklaşin bu demek degil tabiki temkinli olmayin sadece diger yasadiklariniza asiri takilmayin sadece ders olsun ve gelecek kisiyi duygusal boyuta girmek yerine once ölç biç olmadimi cikar hayatindan "hemen" 10 kere şans verme 1 kere ver karsidakide bunu bilsin hissetsin kendini on planda tut esnek olma sadece yarar gorebilecegin konularda olmasi gerektigi kadar esne karsiligini aldigin surece oda.. yaş olarak sende kucugum ben 21 yasindayim ama cok insan tanidim benimde hayal kirikliklarim oldu cocuklugumuzda benzer babalarin ve huzursuzluklarin icinde gecmiş oyuzden boyle yazmak istedim bende babam gibi biriyle evlenmek istemezdim şukur ki eşim oyle biri degil ama kafayada cok takma evlilik amacli gorusme flort et eger siz birbirinizin kaderiyseniz zaten aklinda yoksa bile oluyor :)

26 yaşına merdiven dayamış bir insan olarak bazen bakıyorum hala hayatın ne demek olduğunu anlayamamışım yazık o_O Kötü bir çocukluk geçirdim babam içerdi döverdi böyle büyüdüm. Evlenmekten hep korktum babam gibi biri çıkarsa ölürüm diye. Üniversiteye gittim biriyle tanıştım o kadar iyi merhametli sevgi dolu gözümün içine bakan biriydi ki boşuna korkmuşum bunca zaman sandım askere gitti 15 ay bekledim askerden dönünce nişanlanacaktık ama gelmeden on gün önce beni terketti arkadaşımla görüşmeye başlamışlar ve daha önce kırk kere aldatılmışım bende saf gibi kendimi evlere kapatıp onu bekliyorken bu sırada annemle babam ayrıldı maddi ve manevi açıdan çok zor günler geçirsek de o hayattan kurtulduğuma şükrettim iki kuruş paraya 14 saat izinsiz çalıştım bunun gibi bir sürü sıkıntılar erkeklere olan güvenim babamdan sonra bir kere daha sarsıldı defalarca döndü istemedim bana evlenmeyi düşünmediğini sonradan söyleyen adam nişanlandı aradan uzun yıllar geçti kimseyi sevemedim güvenemedim sonra biri çıktı karşıma aşık oldum gidene şükrettim onu tanıdığım için aileler tanıştı evlilik planları derken o da beni kafam karışık evlenmek istediğimden emin değilim diye terketti ve bunu defalarca yaptı en sonuncusu bır hafta önceydi hala ses yok. O kadar yıkıldım ki ilk günler yerlerden kazıdılar beni sanki en ağırı bu oldu ya da hepsinin birikimi. Acaba evlenilecek tip mi yok bende anlamadım gitti. Şimdi düşünüyorum yıllardır aynı yerdeyim acılar ölümler hayal kırıklıkları bazen bana büyü mü yaptılar lan acaba bu kadar şanssızlık olmaz diye bile düşünüyorum :) Ben hayatı hala anlamamışım neden yaşadığımı bilmiyorum neyi beklediğimi ve dahası bunları neden yaşadığımı bilmiyorum. Yani her zaman yine olan bana oluyor ben bişey anlamıyorum

Merhaba senin için üzülmedim aksine hayata karşı bağlılığın beni çok etkiledi senin gibi güçlü olmak isterdim .. Çünkü ben karamsar bir insanım hep benden iyilere bakarım bencilim çabuk pes ederim ama sen öyle değilsin hala gülebiliyorsun bu da demek oluyor ki hayatı ve yaşamayı yaşadığın her kötü olaya rağmen seviyorsun , bu ne güzel birşey demekki hala senin için umut var..
Eminim çok güzelsindir her kadın güzeldir güldükçe, bol bol gül hayata karşı dik duruşun hiç bozulmasın . Yaşadıkların tecrübe olsun her adımı düşünerek at ne şanslısın , çok bilgili ve tecrübeli olduğun için ..

Hep söylerim her yorumda mutlaka .. DÜNYAYA BİRDAHA GELMEYECEĞİZ. Kendini kimse için üzme yeni sayfalar aç kendine tertemiz .. Tek başına kocaman bir yüreğin var eminim . Kimseye ihtiyacın yok para kazan harca gez toz yeni arkadaşlar edin .. Umarım en kısa zamanda iş bulursun hayat enerjin hiç bitmesin yaşam sevgin hiç sonlanmasın ve asla keşke deme ..

Merhaba senin için üzülmedim aksine hayata karşı bağlılığın beni çok etkiledi senin gibi güçlü olmak isterdim .. Çünkü ben karamsar bir insanım hep benden iyilere bakarım bencilim çabuk pes ederim ama sen öyle değilsin hala gülebiliyorsun bu da demek oluyor ki hayatı ve yaşamayı yaşadığın her kötü olaya rağmen seviyorsun , bu ne güzel birşey demekki hala senin için umut var..
Eminim çok güzelsindir her kadın güzeldir güldükçe, bol bol gül hayata karşı dik duruşun hiç bozulmasın . Yaşadıkların tecrübe olsun her adımı düşünerek at ne şanslısın , çok bilgili ve tecrübeli olduğun için ..

Hep söylerim her yorumda mutlaka .. DÜNYAYA BİRDAHA GELMEYECEĞİZ. Kendini kimse için üzme yeni sayfalar aç kendine tertemiz .. Tek başına kocaman bir yüreğin var eminim . Kimseye ihtiyacın yok para kazan harca gez toz yeni arkadaşlar edin .. Umarım en kısa zamanda iş bulursun hayat enerjin hiç bitmesin yaşam sevgin hiç sonlanmasın ve asla keşke deme ..
Canım benim güzel yorumun için teşekkür ederim ben bişeyi uzun süre yaşayamıyorum acısı hep içimde ama yaşam tarzım haline getiremiyorum aynı zamanda hem ölümüne karamsar hem umut dolu olabiliyorum deli miyim neyim :) eğlenceli kardeşlerim var bir iki dostum var her acıda gülecek bişey bulabiliyoruz. Yaşa değil yaşanmışlığa önem veririm ne zaman istersende burdayım seve seve dinlerim :KK19:

Haklisin ama her insan yeni baştan tanimak demek on yargiyla yaklaşmak yerine herseyi sifirlayip yaklaşin bu demek degil tabiki temkinli olmayin sadece diger yasadiklariniza asiri takilmayin sadece ders olsun ve gelecek kisiyi duygusal boyuta girmek yerine once ölç biç olmadimi cikar hayatindan "hemen" 10 kere şans verme 1 kere ver karsidakide bunu bilsin hissetsin kendini on planda tut esnek olma sadece yarar gorebilecegin konularda olmasi gerektigi kadar esne karsiligini aldigin surece oda.. yaş olarak sende kucugum ben 21 yasindayim ama cok insan tanidim benimde hayal kirikliklarim oldu cocuklugumuzda benzer babalarin ve huzursuzluklarin icinde gecmiş oyuzden boyle yazmak istedim bende babam gibi biriyle evlenmek istemezdim şukur ki eşim oyle biri degil ama kafayada cok takma evlilik amacli gorusme flort et eger siz birbirinizin kaderiyseniz zaten aklinda yoksa bile oluyor :)
Canım senin adına çok sevindim inşallah mutluluğun daim olur ve inşallah benim karşıma da doğru kişi doğru zamanda çıkar Hoppa

Canım benim güzel yorumun için teşekkür ederim ben bişeyi uzun süre yaşayamıyorum acısı hep içimde ama yaşam tarzım haline getiremiyorum aynı zamanda hem ölümüne karamsar hem umut dolu olabiliyorum deli miyim neyim :) eğlenceli kardeşlerim var bir iki dostum var her acıda gülecek bişey bulabiliyoruz. Yaşa değil yaşanmışlığa önem veririm ne zaman istersende burdayım seve seve dinlerim :KK19:

çok teşekkür ederim iyiki varsın o zaman :)

Sukret ve kimsenin seni bukdr uzmesine izin verme yukarda allah var seni yerden kazitcak duruma getirenler yaptiklarinin vebalini odeyecektir.. Pskilojik yardim almanda fayda var bencede

Back
X