Yine olan oldu

doktora gitmeyi sakın ihmal etme. birkaç seansla hooppp "new lorena" olamazsın çünkü.

ayrıldık yine diyeceğine tamamen bitti diyebil.

o adamın kafasında saç kaldı mı acaba
ya ben bir gün adamın harakiri yapacağından korkuyorum. saçı geçtim. yeminle bak

yada adam psikolog psikolog gezecek. çünkü böyle biri insanın akıl sağlığını yok eder. haplara başlatır. feci bir hayat yaşıyor adam feci...

Son düzenleme:
Ah bir fark etseniz abartılı duygularınızı...

Bunu fark etmeden nasıl çözüme ulaşacaksınız ki?

Arkadaşların üslubu hoşunuza gitmedi belki ama ne yazık ki haklılar.

Bu sorunu halledemezseniz ya gerçekten yalnız yaşlanmanız veya çevresi hiç olmayan biriyle beraber olmanız gerekecek.

Mutsuz olmak ve mutsuz etmek için üstün bir çabanız var...

biliyor musun hayat o kadar acımasız vede o kadar güzel ki
neden kendini bu tip sorunlarla yıpratıp kendine zarar veriyorsun
bazı şeyleri zamana bırak rahat ol ilişkiler mutlu olmak içindir kendimize zarar vermek için değil
yarına çıkacağımız belli bile değilken neden hep bir kargaşa içindesin

Sevgilinize kolayliklar dilerim..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

nişanlını bi ömür böyle kontrol mü edeceksin.
yoksa birgün vazgeçecekmisin gerçekten merak ediyorum.
güvenmek istiyorsun anlıyorum ama bu şekilde sorguyla-sualle-kontrolle-baskıyla nereye kadar.!!!???
nişanlın güvenini sarsacak şekilde davranmaya devam ediyorsa bırakmalısın onu.
yok kendini düzeltti ama ben yine de onu kontrol altında tutacağım diyorsan daha çooook başlık açarsın.
kısacası yanlış bir mantalidede yanlış yoldan yürüyorsun.

doğru ben çok pollyanna baktım olaya..

kıskançlık kötü bir hastalık bu kadar takmayın kafanıza. Güveninizi sarsacak şeyler yaptı ise bir miktar haklı sayılabilirsiniz ama abartıyorsunuz galiba biraz.

Bir az rahat olun lutfen. Ayrilmissiniz ama hangi erkek olursaolsun bu kadar kasilmaya tahammul edemez. Ben de yeni evliyim ve kocamin tel.inikontroletmeyi aklimdan bile kecirmedim yani

Bir sürü erkekle mi görüştün

Ben de ALESe başvurdum şimdi kazanırsam gelecek yıl bir sürü erkekle görüşücem, kocam atsın kendini :))

Kihkihkih just valla yuksek lisans doktira mikemmel bisey. Ortalik erkek kayniyor. Kocanin ruhu duymaz p

bişiy dicem. bi sürü konu açmışsınız.. Allah nişanlınıza sabır versin.. bune saçma sapan krizler yahu..Adam biri ile konuşmuş sinirlenmişsiniz. Adam 1 tabak daha pasta istemiş sinirlenmişsiniz. vs vs.. Psikolojik yardımda alıyormuşsunuz.
arkadaşlarımın yorumlarınıda okudum.. Aslında size değilde nişanlınıza yardım etmemiz gerecek.
Çok kıskanç ve takıntılısınız. Yapmayın etmeyin az kendinize gelin.

Ayyyyyy valla ayrıldığınız iyi olmuş.Bence bi sürede kimseyle birlikte olma.Maildeki o kadar kızdan niye birtek ondan rahatsız oldun? Ayyy yazık çocuğa valla.O kadar işin içinde bide senin kaprisinle mi uğraşıyo?

bence sen askerle evlen iş yerinde hiç kız olmaz kafan rahat olur

Herkes soylenilmesi gereken her seyi soylemis bana bir sey kalmamıs.
Altına imzamı atarım bu yazılanların hepsinin.
Ama sen bu yazılanları ne kadar dikkate alıyorsun onu bilmiyorum.
Onceki konularını da cok iyi biliyorum.
Bence bu adam seni cok seviyor sana katlandıgına gore. Baska acıklaması yok bunun.

Ayrilmaniz en hayırlısı olmus eski konularini okuyunca sen bu adamin ilerde ki yapacagi kariyerde onunde engelsin kusura bakma kirmak icin söylemiyorum ama durum bu.

Bakalım bu defa kaç gün sürecek ayrılığınız.O sebepten seni teselli edecek cümleler yazmıyor diğer konularında yazdıgım gibi çünkü bir işe yaramıyor barışıyorsun.
Ama ilk defa bu kadar ciddi olarak mutsuzum dedin.Mutsuzsan arkana bakmayacaksın Lorena.Bu kadar.

Nişanlın daha ne kadar tahammül gösterecek merak ediyorum leonella
Tezlerde bile cinsiyet ayrımı yapyorsun.
Komik olan tarafı da kendini kafanda bir şekilde aklıyorsun.
Terapiye devam, bir şekilde bunu aşman lazım
Aksi halde sana da nişanlına da huzur yok ve gerçekten böyle giderse hayatında bir nişanlı da olmayacak.

Son düzenleme:
zarar veren arkadaş, dost, sevgili hayatından çıkaracaksın..

ben çıkardım. evet çok zor oldu ama 1 ay sonra eksikliğini hissetmemeye başladım
şimdiyse çok nadir gelir aklıma
mutsuzsan mutsuz edeni görmeyeceksin, duymayacaksın
başka çaresi yok bunun

benim anlamadığım nişanlısı nasıl katlanıyor bu duruma. Adamda peygamber sabrı varmış vesselam :)

Bence kocaman bir kafes yaptır.Hani şu muhabbet kuşlarının oluyor ya.Adamı oraya koy.Böylece hem kimseyle konuşamaz hem de yemini suyunu siz verirsiniz fazla bir şeyde istemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…