ertesi gün başka bi olay.bölümde oturuyodum başka bi arkadaşım geldi sınavda bi kız bayılmış x de hastaneye götürmüş haberin var mı dedi ben şaşırdım tabi..
bunuda gidip sordum güya başka bi hoca götürmüş hastaneye kızın arkadaşlaryla beraber..nisanlımın dersinin sınavı olduğu için hocada buna git bi sor demiş hastaneye gidip kıza naslsın fln demiş ama yalan!
ben iyice delirdim bunu söyleyince inanmadım çünkü pek bi yardımseverdir ya o götürmüştür yoksa niye sonradan gidip durumunu sorsun ki.neden bi bayan hoca götürmüyo da bu götürüyo ya o kadar kızgınım ki
oratada bi yanlış olmasa bana bunarı anlatmazmıydı.
bi yandan bu, bi yandan diğer konu..konuşmuyorum şu an ama düşne düşüne deliricem
Önceki konundan alıntıladım bunu.
Artık ne kadar saçmaladığının farkına varsan keşke.
İran mı burası? Ne demek bayılan kızı bayan hoca götürsün? Bayan hoca değil o zaten, KADIN hoca.
Saçmalamayı bırak artık. Sana verilebilecek nazik tepkiler hiçbir işe yaramıyor. Şu an üstünde "tatava yapma kıskanma geç" taktiği uyguluyorum. Psikolojik deneylere zorluyorsun beni.
Kadınlardan bu kadar korkma. Sevgilin dört dörtlük değil, olsaydı senin gibi birine katlanmazdı. Bu yüzden kimse üstüne atlamaz merak etme.
Senin gibi kadınlardan çevremde 3-5 tane olsa ve sevgilileriyle iletişimim oluyor diye sorun çıkarsa, bana iftira atsa saçını başını yolardım onun inan ki. Bir gün böyle "ucuz" kadınlarmış gibi bahsettiğin insanlar toplanır seni döverlerse yazık olur. Kendine gel, yeter.
Ben de bayılcam artık lorenanın kıskançlıklarından. Okurken afakanlar basıyor. Adam yakında anlayışlı birini falan bulursa lorena kalp krizi geçirecek. İnşallah o sırada yanında onu hastaneye götürebilecek bir BAYAN olur.ayy canım bayıldım bu yorumuna valla alemsin
Önceki konundan alıntıladım bunu.
Artık ne kadar saçmaladığının farkına varsan keşke.
İran mı burası? Ne demek bayılan kızı bayan hoca götürsün? Bayan hoca değil o zaten, KADIN hoca.
Saçmalamayı bırak artık. Sana verilebilecek nazik tepkiler hiçbir işe yaramıyor. Şu an üstünde "tatava yapma kıskanma geç" taktiği uyguluyorum. Psikolojik deneylere zorluyorsun beni.
Kadınlardan bu kadar korkma. Sevgilin dört dörtlük değil, olsaydı senin gibi birine katlanmazdı. Bu yüzden kimse üstüne atlamaz merak etme.
Senin gibi kadınlardan çevremde 3-5 tane olsa ve sevgilileriyle iletişimim oluyor diye sorun çıkarsa, bana iftira atsa saçını başını yolardım onun inan ki. Bir gün böyle "ucuz" kadınlarmış gibi bahsettiğin insanlar toplanır seni döverlerse yazık olur. Kendine gel, yeter.
Ben de bayılcam artık lorenanın kıskançlıklarından. Okurken afakanlar basıyor. Adam yakında anlayışlı birini falan bulursa lorena kalp krizi geçirecek. İnşallah o sırada yanında onu hastaneye götürebilecek bir BAYAN olur.
Valla sen yine sakinmişsin.Helal
Benim de master tez hocam evliydi, o kadinin beni kiskandigini, tavir yaptigini dusunemiyorum bile. Kendimi o "ucuz" yerine konmus kizlarin yerine koydum, acaba ben ne tepki veriridim? Herhalde hocami uzmemek ve rezalet cikmamasi icin ses etmezdim. Boyle kendini bilmez insanlara cevap verince, etraftaki diger akli basinda insanlar uzuluyor.
Ben bu adami anlayamadim. ogrencilerinin onunde rezalet cikaran bir tiple ne yapiyor? Yani beni rezil eden birisini ne olursa olsun yanimda tutamam, hele ki ogrencilerin gozu onunde.
mrb hanımlar
haftasonu nisamlımla bebek görmeye gittik,bebek görmeye gittiğimiz kişi de onunla aynı bölümde araştrma görevlisi bi bayan eşini de daha önceden tanıyomuş nisanlım,gittik oturduk işte başladılar muhabbet etmeye bölümde olan olaylardan filan konuşuyolar tabi benle kadının eşi yabancı kaldık öyle dinliyoruz sinir oldum yani çok az ortak şeyden konuştuk.
İşte kadın pasta yapmış bu yedi tabağını bi abak daha istedi ona da ayrı bi sinir oldum ne gerek var yani niye istiyosun bana söyle ben yapayım sana.
haksızlıktan kastım şu ben okulda çalıştığım zamanlarda bana soruyo kendisi,erkeklerle sohbet ediyomusun filan diye soruyo hatta bazen rahatsız olduğunu bile söyleyebiliyo,kendi yaptığı ne peki kadınla dedikodu yaptılar o gün resmen ona gelince serbest ama bana gelince mi yasak,kabul ediyorum beni dinliyo üzücek bşy yapmıyo ama sinir oldum işte sonuçta evine gittik biz o bayanın ne gerek vardı sanki
not:konumu saçma bulanların cevap vermemesini rıca ediyorum
Aha bunu da yeni gördüm.
Beni banlamak üzere olan sevgili adminlerim şu sözüme kulak verin; ben şu an söyleyeceklerimi bu arkadaşın iyiliği için söyleyeceğim.
Lorena sende kişilik bozukluğu, aşağılık kompleksi, uç derecede özgüvensizlik ve okb olduğunu düşünüyorum.
Psikoloğunu değiştir sen. Kliniğe falan git.
Bu kadar insan manyak mıyız sana "yanlıştasın" diyoruz? Kimse senin üstüne gelmek için bunları yazmıyor. Gerçekler bunlar.
Bi de konumu saçma bulanlar yazmasın demiş, yeminle delirtirsin sen insanı.
Pasta istedi diye sinirlendin öyle mi? KADININ BEBEĞİNİ GÖRMEYE GİTMİŞSİNİZ BİR DE.
Keşke bir gün bir ortama girsek sevgilinle, sen de beni kıskanıp bana abuk subuk şeyler söylesen, vereceğim tepkiden sonra belki ruh sağlığın düzelir lorena.
HASTASIN SEN.
Aha bunu da yeni gördüm.
Beni banlamak üzere olan sevgili adminlerim şu sözüme kulak verin; ben şu an söyleyeceklerimi bu arkadaşın iyiliği için söyleyeceğim.
Lorena sende kişilik bozukluğu, aşağılık kompleksi, uç derecede özgüvensizlik ve okb olduğunu düşünüyorum.
Bu kadar insan manyak mıyız sana "yanlıştasın" diyoruz? Kimse senin üstüne gelmek için bunları yazmıyor. Gerçekler bunlar.
Pasta istedi diye sinirlendin öyle mi? KADININ BEBEĞİNİ GÖRMEYE GİTMİŞSİNİZ BİR DE.
Keşke bir gün bir ortama girsek sevgilinle, sen de beni kıskanıp bana abuk subuk şeyler söylesen, vereceğim tepkiden sonra belki ruh sağlığın düzelir lorena.
HASTASIN SEN.
Dalga geçmiyorum. Gerçekten saçmaladığını böyle bir an aydınlanma ile fark eder mi diye uğraşıyorum.iyi de bu bir hastalık arkadaşlar dalga geçmeyin isterseniz.
Dalga geçmiyorum. Gerçekten saçmaladığını böyle bir an aydınlanma ile fark eder mi diye uğraşıyorum.
Gerçekten yazık.bence kliniğe git değil kliniğe yat demeliydin. hasta ayakta tedaviye yanıt vermiyor
Aha bunu da yeni gördüm.
HASTASIN SEN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?